ajánlások 5 játékhoz android hanggal

Ha unja a kézi játékokat, próbálja meg játszani ezt az egyedülálló játékot. Az alábbiakban 3 olyan androidos játékra vonatkozó ajánlásokat találunk, amelyek érintés nélkül játszhatók!

Egy androidos játékot általában speciális vezérlőkkel játszanak, gombok, gesztusvezérlők formájában, mint pl csúsztassa ujját és érintse meg a elemet, és mások.

Ezenkívül kiderül, hogy az okostelefon megérintése nélkül irányíthatjuk a játékot. A trükk a hangvezérlés használata. Kíváncsi? Ez az 3 játék androidos hangokkal a legjobb neked.

Íme az Android 5 legjobb hangjátéka

Mielőtt ezt a játékot játszaná, győződjön meg róla, hogy a torkod és a hangszalagok mélyek elsődleges feltételsrácok. Mert a hangod lesz a játék fő eszköze.

1. Jasuhati

Az első játék az Yasuhatisrácok. Ez a játék fekete-fehér egyszerű megjelenéssel rendelkezik. Az Ön feladata a Yasuhati karakter mozgatása a hangjával, hogy legyőzze a különféle akadályokat.

A kötet nagysága beszél, befolyásolja ennek a karakternek a mozgását. Az alacsony hangmagasságú hang az előre járáshoz, a közepes hangzás az ugráshoz, a magas hang pedig a magasugráshoz szól.

2. Csirke sikoly

Ahogy Yasuhati, úgy a csirkét is a hangjával kell mozgatnia. Yasuhatival ellentétben ez a játék megvan vonzó grafika hozzáadva hang effektus ami növeli ennek a játéknak az izgalmát.

Minél magasabb a hangmagasságod, annál magasabbra és messzebbre ugrik a csirke. Minél magasabb a szinted, akkor különféle új csirke karaktereket kaphatsz.

3. Fütyörepülés 2

Ez az egy játék egy kis különleges képességet igényel srácok, Ön fütyülni kell! A játék karakterét úgy kell mozgatnia, hogy az okostelefon mikrofonjába fütyül.

A többi hangot használó játékhoz hasonlóan minél magasabb és hosszabb a sípoló hangja, annál magasabb lesz a karakter. Azta, óvatosan vegye vissza a lélegzetét Igen srácok!

4. Hangverseny

Azok számára, akik szeretnek versenyzős játékokat játszani, próbálkozzanak a kihívással úgynevezett játékkal Hangverseny ez. A játék megegyezik a szokásos versenyjátékokkal, de az autót a hangjával kell mozgatnia.

A versenypályák a hótól, a homokos földtől, a sivatagtól, a várostól és még sokan mások. Garantált, hogy a szenzáció izgalmasabb, mint más versenyjátékok.

5. Scream Go Stickman

Talán már ismeri a Stickman játék karakterét, na srácok. Van egy, a hangot használó verziója is tudod, neve Scream Go Stickman. A játék módja megegyezik az előző játékkal.

Kiabáld és mozgasd a botost, hogy járhass és elkerüld a szakadékokat és az akadályokat. Ha Jaka őszinte, akkor is nehéz irányítani ez a pálcikaember.

Ott van srácok3 játék hanggal Jaka legjobb ajánlása. Hogyan srácok, érdekel a próbálkozás? Hívd meg barátaidat játszani, hogy még izgalmasabbá váljanak!

Olvassa el a cikkeket is Android játékok vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found