14 memória-megtakarító Android-játék 256 MB RAM-os okostelefonon (1. rész)

Azoknak az okostelefon-felhasználóknak, akik szeretnének játékokat játszani az okostelefonon, de a memória korlátozza őket, itt az ApkVenue megadja a memóriamegtakarító Android-játékok listáját. Igen!

Az Ön számára Android kapacitású okostelefon-felhasználók számára 256 MB RAM mindenképpen éljen át egy kemény próbát, ha bizonyos alkalmazásokat szeretne használni, különösen a játékkedvelők számára. Mivel nem lehet minden játékot zökkenőmentesen játszani, néhányat még egyáltalán nem lehet megnyitni erő bezárása folytatni. Példa, Pokemon Go.

Amikor a közösségi média a Pokemon GO-t játssza, csak akkor érezheti magát boldognak, miközben visszatartja a szomorúságot, mert nem csatlakozhat a próbálkozáshoz a mobiltelefonján. Azonban nem minden játék játszható le 256 MB RAM-mal rendelkező Androidon. Tehát emiatt Jaka adni fog listamemória mentő Android játék amelyet akár el lehet játszani offline továbbá online még kis RAM-mal rendelkező okostelefonokon is. Gyerünk, hallgassunk!

  • 5 módja annak, hogy az Android-ot gyökér nélkül módosítsuk
  • Ocean King: Fishing Arcade, A legfrissebb játék, amelynek sok remek nyereménye van
  • 7 legjobb zombi témájú FPS játék Android 2017-hez

14 Memóriamentés az Android-játékokhoz 256 MB RAM-os okostelefonon (1. rész)

1. Klánok összecsapása

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Mindannyian ismeritek ezt. Játékok, amelyekhez juthat 60 milliárd Rp bevétel egy nap alatt ez egy játék legkedveltebb a Play Áruházban. Most is elfoglalt rang 3 a legjobb ingyenes játékokban a Google Play Áruház.

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház Töltse le a Supercell stratégiai játékát CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Zenonia sorozat

Fotó forrása: Fotó: ModApk

Zenonia egy Android RPG játék, amely memóriakimenetet takarít meg Gamevil ami szórakoztató játék. Játék 2D grafikával effektekkel készségek a menők megrontanak és mindenképpen rabjává tesznek. Ez a klasszikus RPG játék sok munka valamint a játékban kiválasztható karakterek.

Zenonia sorozat van egy története, amely kicsit kapcsolódik az egyes sorozatokhoz. De ha el akarod játszani, nem kell az első szériától játszani mert ez nem igazán befolyásolja a játékot, ezért nem kell aggódnia.

Fotó forrása: Fotó: Moby Games

3. Geometry Dash

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Geometry Dash egy memória-takarékos Android-játék, amely az ApkVenue szerint elég bosszantó. A játék valójában egyszerű tedd játszhatóvá, de szintig nehézségelég "wow" kezdőknek, akik játszanak. Ebben a játékban mi vagyunk játszani a játéktéren amely automatikusan fut. Át kell lépnünk az akadályokat, hogy elérjük a vonalat Befejez. A dolog, ami érdekessé teszi a Geometry Dashet, az az ritmikus zene a játékos mozgásával és a fennálló akadályokkal.

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Letöltheti a "Geometry Dash World" nevű ingyenes verziót, de ennek a sorozatnak csak egy van 10 szakasz és korlátozott karakterek. Ha a teljes verziót szeretné lejátszani, megvásárolhatja a Play Áruházban áron 24 000 IDR.

4. Zongoracsempék 2

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Zongoracsempék 2 egy mesterséges memóriamegtakarító Android játék fejlesztő eredet Peking, Kína vagyis Cheetah Mobile amely a korábbi seies legújabb verziója. Ez a játék középpontjában áll ügyességed a Csempe megnyomásában A képernyőn zongorazene ritmusa kíséri, mintha valódi zongorát játszana.

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

A játék módja meglehetősen egyszerű és egyszerű. Csak muszáj csak a fekete részt nyomja meg és ne engedje, hogy rosszat nyomjon, vagy akár egy csempét is kihagyjon. Nem csak, hogy a dal tempója és a csempék futásának sebessége is növekvő amikor kapsz pontszám nagyon.

Játékok Arcade Clean Master Games LETÖLTÉS

5. Lárva hősök

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Játszma, meccs Lárva Hősök ezt fejlesztette ki Úr. Játékok. Mesél a fekete világ szereplőinek, akik megtámadták a világot, majd a szereplők bejegyzéséről Piros és sárga mérges, hogy megették a kolbászát. A vörös és a sárga támadni kezdte ellenségeiket.

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Ebben a játékban meghívtak minket őrizze New York városát az ellenséges támadástól. Kiválaszthatjuk azt a hős karaktert, akit használni fogunk ennek a játéknak, a Pirostól, Sárgától, a Fekete éjszakától kezdve Szivárvány harcos.

Mr Games Kalandjátékok LETÖLTÉS

6. Érintse meg a Tap Dash elemet

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Ez a játék egy memóriatakarékos Arcade Android játék izgalmas és kihívásokkal teli. Csak akkor koppintunk a képernyőre, ha meg akarunk fordulni vagy ugrani, ha későn koppintunk a képernyőre, akkor az kikapcsol.

Bizonyos pillanatokban a játék megjelenik automatikusan forog, ami növeli a játék nehézségeit és izgalmát. És mi is kapjon sok karaktertr a meglévő szint kitöltésével.

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház Játékok Arcade Gyors Ingyenes játékok LETÖLTÉS

7. Mekorama

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

És a cikk utolsó része az Mekorama. A Mekorama egy egyedülálló kirakós játék. Miért egyedülálló? A Mekorama egy játék, ami egyszerű és jól néz ki az elején. De minél tovább kezdi érezni a nehézséget. Nincs időkorlát, és a szintjáték végén elért pontszám lehetővé teszi számunkra, hogy a Mekorama-t annyit játszhassuk. Aztán a Mekorama formavilágával diorámák vagy 3D-s modellek amely elforgatható, amely lehetővé teszi számunkra a teljes szakasz megtekintését és balra vagy jobbra fordulást, hogy megtaláljuk a kiutat.

Martin Magni Arcade Games LETÖLTÉS

Nos, ez a memóriamegtakarító Android-játékok listája (1. rész). És tudnia kell, hogy az ApkVenue összes játékát kipróbálta az ApkVenue-val Advan S3 Lite, és mindegyik lejátszható simán nélkül erő bezárása. Ha tudsz egy olyan játékot, amely 256 MB RAM-mal játszható, és nem az, amit az ApkVenue mondott, kérjük, írj a megjegyzések oszlopba. Ennyi az ApkVenue-tól, folytatom a cikk 2. részét, természetesen csak a JalanTikus-on.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found