hogyan lehet aktiválni a legújabb YouTube 2021 inkognitómódot

Ingyenes YouTube-videókat nézni anélkül, hogy elkapnák? Az alábbiakban láthatja, hogyan aktiválhatja az inkognitómódot a YouTube-on!

Videók megtekintése 18 év felett a YouTube-on úgy hangozhat, hogy negatív jelentéssel bír a legtöbben fülében, mi?

Valójában az ilyen videotartalmak nem korlátozódnak a "felnőtt" szagokra, de egyesek azért tartoznak ebbe a kategóriába, mert van vére vagy szörnyű eleme benne.

Nos, azoknak, akiknek vannak kisebb testvéreik vagy gyermekeik, akik szintén gyakran használják mobiltelefonjukat a YouTube megtekintésére, használjon funkciókat inkognitó mód persze nagyon hasznos lesz, banda.

Ezután hogyan aktiválhatja az inkognitómódot a YouTube-on? Olvassa el a teljes Jaka cikket alább!

Az inkognitómód engedélyezése a YouTube-on

Az inkognitómód használata a YouTube-on nagyon egyszerű. Ehhez csak néhány egyszerű lépésre van szükség.

Sajnos ezt a funkciót csak a YouTube-felhasználók alkalmazásverziója használhatja. Legyen szó YouTube alkalmazás Android vagy iPhone telefonokról.

Ez a funkció a YouTube Go felhasználói számára sem áll rendelkezésre, ezért először le kell töltenie a szokásos YouTube alkalmazást, hogy élvezhesse ezt a funkciót.

  • Először először nyissa meg a YouTube alkalmazást okostelefonján. Ezt követően érintse meg a elemet profil ikonra a jobb felső sarokban található fiókjából.
  • A YouTube inkognitómódjának aktiválásához koppintson az opcióra Kapcsolja be az inkognitót.
  • Ekkor megjelenik egy értesítés arról, hogy ha legközelebb bezárja az inkognitómódot, akkor az összes megtekintett videóelőzmény azonnal törlődik.

  • Az inkognitómódba való belépéshez azonnal érintse meg a gombot Megvan.

  • Ebben a szakaszban az inkognitómód azonnal aktiválódik, bandázik.

  • Amikor a Youtube inkognitómódja aktív, láthatja inkognitó ikonra a jobb felső sarokban és az írás "Inkognitóban vagy" fekete háttérrel a képernyő alján.

Mindaddig, amíg inkognitómódot használ, az összes fiókadata, például az előfizetett csatornák listája, az Értesítések és a Könyvtár, mind üres lesz, mert rejtve vannak.

Tehát egyelőre nem nézheti meg kedvenc YouTuber-szereplői videóit. Ennek ellenére továbbra is nézhet videókat a Főoldal és a Felfedezés oldalakon.

Ennek a módnak az aktiválásával nem menti az előzményeit, amikor felnőtt kategóriájú videókat néz a YouTube-on. Tehát senki sem fogja tudni, milyen videókat nyitott meg.

Ez a funkció még könnyebbé teszi olyan videók megtekintését, amelyek egy vagy másik okból felnőtteknek szóló tartalmat tartalmaznak, annak ellenére, hogy a tartalmat továbbra is alkalmasnak tekintik a megtekintésre.

Akkor hogyan lehet kilépni a Youtube inkognitómódjából? Csak nyugodj meg, banda! Az ApkVenue azt is megvitatja, hogyan lehet kikapcsolni a YouTube inkognitómódját.

Az inkognitómód kikapcsolása a YouTube-on

Szeretné, hogy a YouTube alkalmazás ismét normálisnak tűnjön? Csendes! Az ApkVenue megvitatja, hogyan kaphat értesítéseket vagy üzeneteket a szokásos módon.

Ha elkészült ez a módszer, akkor a YouTube alkalmazás használata során az előzményeket a szokásos módon mentjük, ezért nagyon figyeljen a különbségre.

A YouTube inkognitómódjának kikapcsolása könnyen elvégezhető. Csak néhány lépés, tényleg. A következőképpen léphet ki az inkognitómódból a YouTube-on:

  • Koppintson a inkognitó ikonra a jobb felső sarokban. Ezt követően jelenik meg Felugrik kiválasztás.
  • Érintse meg a lehetőségeket Kapcsolja ki az inkognitót. Így visszatér az előző Gmail-fiókból a YouTube oldalra. Az összes videóelőzmény, amelyet inkognitómódban is megnéz nem kerül rögzítésre.

Miután az inkognitómód inaktív, a szokásos módon visszatérhet a YouTube alkalmazáshoz. Az előfizetés, az Értesítések és a Könyvtár funkciói ismét aktívak lesznek.

Óvatosan használja ezt az inkognitómódot, rendben! például ellenőrizni azokat a vírusos videókat, amelyekről kétséges, hogy érdemesek-e megnézni, vagy sem, és más hasonló dolgokat.

Ez az útmutató hogyan lehet 18+ videót megnézni a YouTube-on anélkül, hogy elkapnánk a YouTube inkognitó funkciójának használatával.

Boldog tesztelést inkognitómóddal a YouTube-on, banda! Ne felejtse el ezt a funkciót a lehető legjobban használni.

Olvassa el a cikkeket is Youtube vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found