10 legjobb android és pc ram tisztító alkalmazás 2019

A mobilod hirtelen lelassul? Lehet, hogy szüksége van egy RAM-tisztító alkalmazásra, amely könnyítheti mobiltelefonjának teljesítményét, ellenőrizze az alkalmazás ajánlásait ebben a cikkben!

A mobiltelefon és a PC lassan érzi magát az utóbbi időben?

Eltekintve attól, hogy vírus okozza, talán ezt a lassú problémát a teljes RAM is okozhatja. Mivel minden egyes alkalmazás megnyitásakor a RAM egy része el fog kerülni.

Ezt a szám is okozhatja háttéralkalmazás futás. De nem kell aggódnia, mert van egy egyszerű módja annak, hogy megszabaduljon tőle.

Ezt a HP és a PC RAM-tisztító alkalmazásával teheti meg. Melyek az alkalmazások? Gyere, lásd teljes egészében!

10 legjobb Android és PC RAM tisztító alkalmazás

RAM vagy Véletlen hozzáférésű memória a használt adattárolási és számítógépes kódok egy formája. Minden RAM rendelkezik adattárolási korláttal.

Természetesen nem idegen a RAM cím, banda. Általában minden számítógépes eszköz rendelkezik RAM-mal, amely adatok tárolására alkalmas.

Beleértve a mindennapi mobiltelefonokat és számítógépeket. Ha készüléke késést vagy lassulást tapasztal több alkalmazás egyidejű megnyitásakor, az azt jelenti, hogy a RAM kapacitása megtelt.

Ha ez megtörténik, meg kell tisztítania a RAM-ot, hogy meg tudja tisztítani, hogy a mobiltelefonján és a számítógépén simán futtathassa a tevékenységeket.

A RAM tisztításának egyik legegyszerűbb módja az alkalmazások használata. Gyere, nézd meg a következő ajánlásokat:

A legjobb Android RAM Cleaner alkalmazás

Nos, itt vannak ajánlások egy erőteljes RAM-tisztító alkalmazáshoz, hogy megszabaduljon a "szemétfájloktól" az Android-on!

1. Nox Cleaner

Az első alkalmazás az Nox Cleaner, ez az alkalmazás számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyeket könnyen kezelhet.

A RAM megtisztításán kívül egyetlen gyors kattintással törölheti a gyorsítótár tartalmát és a fel nem használt adatokat.

A simább játékélményért késés nélkül futtathat egy játéknövelőt is. Ez nem áll meg, a Nox Cleaner rendelkezik funkciókkal akkumulátorkímélő is. Szép!

Töltse le az ingyenes Nox Cleaner alkalmazást a Google Play Áruházból.

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Vélemények áttekintése4.8 (655,695)
Alkalmazás mérete18 MB
Android minimum4.4 és újabb

2. CCleaner

A következő alkalmazás az CCleaner. Amellett, hogy képes tisztítani a RAM-ot, ez az alkalmazás számos olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek növelik a mobiltelefon teljesítményét.

Optimalizálhatja a játékélményt, harcolhat a vírusok ellen, és törölheti a haszontalan gyorsítótáradatokat. Mindössze egyetlen kattintással teheti meg.

A CCleaner segítségével figyelemmel kísérheti a HP rendszerét, például a CPU használatát, a RAM mennyiségét és a használt belső memóriát. Nagy!

Piriform tisztító és csípő alkalmazások LETÖLTÉS
RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Vélemények áttekintése4.5 (1,191,417)
Alkalmazás mérete17 MB
Android minimumváltakozik

3. Speed ​​Booster

Nos, ha Speed ​​Booster ez azoknak megfelelő, akik alacsony szintű HP-t használnak. Mivel ez az alkalmazás csak 2 MB belső memóriát használ.

Ennek ellenére a Speed ​​Booster különféle alappillérekkel rendelkezik, amelyek a mobiltelefonját ugyanolyan gyorsan, mint újat tehetik. Természetesen a RAM emlékeztető használatával.

Ezen kívül vannak még a CPU Cooler, a Junk File Cleaner, az Battery Booster és még sok más funkciók. Ez a Speed ​​Booster az Android tisztító alkalmazás, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl.

Töltse le az ingyenes Speed ​​Booster alkalmazást a Google Play Áruházból.

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Vélemények áttekintése4.7 (128,972)
Alkalmazás mérete5,4 MB
Android minimum4.0 és újabb

4. Tiszta mester

Az Android okostelefonok másik tisztítóalkalmazása a Clean Master. Az alkalmazás használatával a mobiltelefonja tiszta lesz a gyorsítótárból, a levélszemétfájloktól és az eltávolított alkalmazásszemétektől.

Számos olyan funkció használható, amelyet ebben az alkalmazásban használhat, az egyik a History Eraser, amely segít a maradék fájlok egyszerű törlésében és eltávolításában.

Ezenkívül a Clean Master rendelkezik egy WiFi biztonsági funkcióval is, amely megóvhatja mobiltelefonját a nem megbízható nyilvános WiFi-től. Gyerünk, próbáld ki az alkalmazást!

Cheetah Mobile Inc Tisztító és módosító alkalmazások LETÖLTÉS
RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Vélemények áttekintése4.7 (44,294,237)
Alkalmazás mérete20 MB
Android minimumváltakozik

5. Telefonmester

Az utolsó Android RAM tisztító alkalmazás a Telefonmester, ez az alkalmazás egy teljes csomag, amely segíti a mobiltelefon biztonságát és mentességét lemaradás.

Különböző funkciókat, például az alkalmazás szekrényt használhat bizalmas személyes alkalmazások biztonságához, vagy az internetes adatok kezeléséhez, hogy a felhasználása ne lépje túl a korlátot.

A többi szolgáltatása minden bizonnyal gyorsabbá és kevesebb adatmentessé teszi mobiltelefonját.

Töltse le az ingyenes Phone Master alkalmazást a Google Play Áruházból.

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Vélemények áttekintése4.7 (119,743)
Alkalmazás mérete9,7 MB
Android minimum4.4 és újabb

A legjobb PC RAM tisztító alkalmazás

Ha az előző 5 alkalmazás a RAM tisztítására Androidra vonatkozik, akkor a következő 5 alkalmazással tisztíthatja a számítógépet vagy a Laptop RAM-ot.

1. Bölcs Tisztító

Az első PC RAM tisztító alkalmazás Bölcs Tisztító, ezt az alkalmazást a PC teljesítményének optimalizálására használhatja a fel nem használt memória eltávolításával.

Nem csak ez az alkalmazás képes „rendet tenni” a memóriában is, hogy a számítógép gyorsabban fusson anélkül, hogy körül lenne lemaradás vagy hiba.

Töltse le a hivatalos Wise Cleaner alkalmazást

RészletMinimális specifikációk
OSWindows XP
ProcesszorPentium 233
memória128 MB RAM
Tárolás10 MB

2. Iolo rendszer szerelő

A következő az Iolo rendszer szerelő amelyet ingyen használhat a RAM megtisztításához, és strukturáltabbá teheti PC-jét vagy laptopját.

Ez az alkalmazás képes az adatok tisztítására gyorsítótár ami zavarja a CPU folyamatát, így a számítógépe gyorsabban végezhet különféle tevékenységeket.

Ezenkívül ez az alkalmazás különféle problémákat is megtisztíthat, mint pl hiba, és védje meg a számítógépet a vírusoktól.

Töltse le a hivatalos Iolo System Mechanic alkalmazást.

RészletMinimális specifikációk
OSWindows 7
memória1 GB RAM
Tárolás60 MB

3. IObit Advanced SystemCare

Nos, ha IObit Advanced SystemCare többek között a legjobb interfész-kialakítással rendelkezik. Ezenkívül különféle funkciók is vannak, amelyek tulajdonában vannak.

Rendet tehet a merevlemezen és javíthatja az adatokat hiba a rendszeren egy kattintással. Ezenkívül az IObit Advanced SystemCare valós időben fog futni.

Minden nap ébren tartja a számítógép teljesítményét. Ez az alkalmazás természetesen fizetett, és megvásárolhatja a hivatalos weboldalon.

Töltse le a hivatalos IObit Advanced SystemCare alkalmazást.

RészletMinimális specifikációk
OSWindows XP
Tárolás300 MB

4. Piriform CCleaner

Amellett, hogy mobiltelefonokon használják, CCleaner PC verzióban is elérhető, amely egyetlen kattintással meg tudja tisztítani a RAM-ot.

Visszaállíthatja az elveszett fájlokat, amennyiben használja a Piriform CCleaner alkalmazást. Nem csak a fájlok adatvédelmének és a böngészésnek a funkciói.

Töltse le a hivatalos Piriform CCleaner alkalmazást.

RészletMinimális specifikációk
OSWindows 2003, 2008 és 2012 Server
memória-
Tárolás-

5. Razer Cortex: Game Booster

Szeretsz játszani?

Ha igen, ez a PC RAM-tisztító alkalmazás lehet a támasza. Mi más, ha nem Razer Cortex: Game Booster. Ez az alkalmazás képes optimalizálni a CPU teljesítményét a játékhoz.

Ezenkívül létezik egy System Booster szolgáltatás is, amelyet a nem fontosnak és gyorsítótár a haszontalan RAM is minimálisra csökken.

Annak érdekében, hogy a játékélmény gördülékenyebben működhessen.

Apps Rendszerhangolás Razer Inc. LETÖLTÉS
RészletMinimális specifikációk
OSWindows 7
Processzor300 Mhz processzor
memória256 MB RAM
Tárolás250 MB

Ez 10 RAM-tisztító alkalmazás Androidra és PC-re, amelyeket ingyen használhat. Most már nem kell aggódnia a RAM felszabadításáért, hogy az eszköz ne lemaradás.

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is RAM vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found