hogyan lehet feloldani mások Instagramjának letiltását | nincs hack!

Egyszerű módja mások Instagramjának feloldásának, mind az Ön által letiltott IG-fiók, mind azok számára, akik megpróbálják feloldani a fiókját letiltó más személyek feloldását.

A virtuális térben folytatott ellenségeskedés, beleértve a közösségi médiát is, mára általánossá vált. Az egyik a közösségi hálózatokon található Instagram.

Nem ritka, hogy az ellenségnek tekintett vagy ellenszenves embereket ezután letiltják, így fiókjukat és minden tartalmukat post-nem jelenik meg takarmány.

A blokkolásról az ApkVenue megmondja, hogyan lehet egyszerűen feloldani mások Instagramjainak feloldását.

  • Említett művész! Hogyan lehet újraközölni az előadó történetét a Instagram személyes történetén
  • Hogyan lehet gyorsan törölni a keresést az Instagram-on, amíg tiszta

Hogyan lehet egyszerűen feloldani valaki más Instagramjának feloldását

Igen. Van ellenségeskedés és béke. Az a személy, akit letiltottál, nem kell örökké az ellenséged, igaz? Amikor békét köt az illetővel, nem árt, ha újra barátok lenni az Instagramon.

Ehhez az ApkVenue kétféle módon oldja fel az álnevek feloldását feloldása A letiltott személyek Instagram-fiókja. Cekidot!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan oldhatjuk fel mások Instagramjának feloldását a DM segítségével

Az első módszer a funkciók használata Közvetlen álnév Közvetlen üzenet (DM) hogy van az Instagram-on. Itt van lépésről lépésre:

  • Ebben a példában az ApkVenue letiltotta az egyik híres JalanTikus író, Satria Aji Purwoko Instagram-fiókját. Instagram-fiók névvel @satriajip Jaka blokkolta.
  • Az első lépés, amelyet meg kell tenni, az, hogy megnyitja az Instagram alkalmazást, majd lépjen a következőre: Közvetlen menü amely a képernyő jobb felső sarkában található. Folytassa a kiválasztással + ikonra amely szintén a jobb felső sarokban található.
  • Írja be annak a fióknak a nevét, amelyet az üzenet címzettjeként blokkol, majd állítsa össze az üzenetet, és a kiválasztásával küldje el Küld.
  • Az üzenet elküldése után meglátogathatja azt a profilt, amelyet letiltott, de nem látogathatja meg. Kattintson a profil tetején található ikonra. A Részletek menü megjelenése után válassza a lehetőséget Felhasználó feloldása. Ezután a fiók automatikusan nem lesz letiltva.

Hogyan oldhatjuk fel mások Instagramjának feloldását az Explore segítségével

A második módszer vagy módszer a funkciók használata Fedezd fel. Hogyan? Csak kövesse ismét az alábbi lépéseket:

  • Nyissa meg az Instagram alkalmazást, válassza az alsóikon található Felfedezés menüt (a 2. szám az ikon után itthon).
  • Válasszon egy oszlopot Keresés keresési álnév.
  • Írja be annak a fióknak a nevét, amelyet korábban letiltott, majd keresse fel a profilját.
  • Folytassa a kiválasztással Feloldás. Ezután az Instagram-fiók már nincs blokkolva az Ön Instagramján.

Ez a két álnév módszer egy egyszerű módja mások Instagramjának feloldásának feloldásával. Most újra megbarátkozhat azokkal az emberekkel, akiket letiltott az Instagram-on. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Blokk vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found