A játéktábla Androidon történő használatának 5 módja, használhat ps4-es botot!

Szeretne játékokat játszani Androidon fizikai vezérlő segítségével? Megteheti, hogy a különböző játékvezérlőket hogyan csatlakoztathatja androidos telefonjához!

Szeretsz játékokat játszani androidos telefonodon? De nem egyezik a virtuális kulcsokkal?

Az Android mobiltelefonokat ma már széles körben használják játékként. Nem csoda, miért sok gyártó fejleszti a HP játékokat.

Ha azonban mobiltelefonján játszik játékot, virtuális gombokat kell használnia. Nem mindenki szereti az ilyen típusú gombokat, lehet, hogy te is közéjük tartozol.

Ne aggódjon, használhat egy játékvezérlőt Androidon. Gyere, nézd meg az alábbi teljes módszert!

A játékvezérlő használata Androidon

Játékvezérlő vagy játéktábla olyan eszköz, amelyet a játékban szereplő karakterek vagy tárgyak vezérlésére használnak. Ezeknek az eszközöknek nagyon sokféle típusa van.

Megtalálhatja az egyszerű gombokkal ellátott játékvezérlőket a többfunkciós vezérlőkhöz, például a Nintendo Switchhez. Minden játékkonzolnak saját vezérlője van.

Az alkalmazott technológia más és a konzolon történő játék igényeihez igazodik. A kapcsolat még kifinomultabb, érdekes funkciókkal.

Nos, kiderült, hogy ez a játékvezérlő Android telefonokhoz is használható. Annak érdekében, hogy könnyebben játsszon RPG-t vagy kalandjátékokat.

A módszer meglehetősen egyszerű, az alábbiakban láthatja a teljes módszert, a használt vezérlőtől függően:

1. USB-vezérlő használata

Először is használni játékvezérlő Micro USB kábellel. Ez a vezérlő a leggyakoribb, és különböző eszközökhöz használhatja.

Ezt a vezérlőt nagyon kedvező áron vásárolhatja meg. Ennek ellenére továbbra is zavarni fogják azokat a kábeleket, amelyeket be kell dugni a mobiltelefonba.

Sajnos a legtöbb ilyen vezérlő nem nyújt USB vagy USB OTG átalakító a vásárlási dobozban. Tehát meg kell vásárolnia egy OTG-t, amely megfelel a mobiltelefon csatlakozási portjának.

2. Bluetooth-vezérlő használata

A következő az játékvezérlő bluetooth funkcióval amely vezeték nélkül csatlakoztatható a játékeszközökhöz. Ez a típusú vezérlő sokkal praktikusabb, mint a hagyományos vezérlők.

A Bluetooth-vezérlő és az Android telefon összekapcsolása nagyon egyszerű. Ugyanúgy, mint egy mobiltelefon vagy hangszóró csatlakoztatása bluetooth-tal, nevezetesen a csinálás párosítás.

A párosítás módja szintén nagyon egyszerű, csak meg kell adnia a mobiltelefon bluetooth beállításait, majd keresni kell eszköz a legutolsó. Csak rá kell kattintania a vezérlő eszközére, és el kell kezdenie a párosítási folyamatot.

Ezt követően a vezérlő automatikusan csatlakozik, és azonnal használhatja.

3. Az Xbox One vezérlő használata

A következő a csatlakozás Xbox One vezérlő a HP-nek. Ez a vezérlő mindig is az egyik kedvenc vezérlő volt, amelyet játékokban használtak, akár Androidon, akár PC-n.

Csatlakoztatása meglehetősen egyszerű és hasonló a bluetooth vezérlőhöz. Először azonban be kell állítania az Xbox One vezérlőt.

Győződjön meg arról, hogy a vezérlő nincs csatlakoztatva az Xbox One konzolhoz. Nem tudja csatlakoztatni a mobiltelefonját, ha a vezérlő továbbra is csatlakozik a konzolhoz.

A kapcsolat megkezdéséhez kapcsolja be a Bluetooth-ot a mobiltelefonján, és ellenőrizze, hogy látható-e. Azután, tartsa lenyomva a Sync gombot az Xbox One vezérlőn.

Mobiltelefonja felismeri a vezérlőt, és csak el kell végeznie a párosítási folyamatot. Tudnia kell, hogy csak a legújabb Xbox One vezérlők rendelkeznek Bluetooth funkcióval.

4. A PlayStation 4 vezérlő használata

Csakúgy, mint a többi Bluetooth-funkciót használó vezérlő, PlayStation 4 játéktábla Csatlakozhat mobiltelefonjához is, ha egyszerűen párosítja az eszközt.

A Playstation 4 mindig bluetooth technológiás vezérlőt használ, így bármilyen verzióval csatlakozhat a mobiltelefonjához.

A párosítás bekapcsolásának módja a PS4 vezérlőn a tartsa lenyomva a PlayStation és a Megosztás gombokat egyszerre amíg a kék fény felvillan a vezérlő tetején.

Csak el kell végeznie a párosítási folyamatot, és azonnal felhasználhatja azt játékra.

5. A Nintendo Switch Joy-Con vezérlő használata

Utolsó a használata Joy-Con vagy Nintendo Switch vezérlők mobiltelefonján, nevezetesen a bluetooth használatával. Használhatja mind a Joy-Con-t, mind az egyiket.

A Joy-Con párosításhoz való beállításához nyomja meg a vezérlő oldalán található Sync gombot, amíg a LED villogni nem kezd. Ezt követően párosíthatja a mobiltelefonján.

Ezenkívül csatlakoztathatja a Joy-Con készülékét a mobiltelefonjához egy USB OTG-hez csatlakoztatott adapter segítségével.

A használható adapterek azok Mayflash Magic NSEzeket a kiegészítőket megtalálhatja az online áruházakban 450 ezer rúpiáért.

Sajnos ez az adapter csak Micro USB portot használ, és az USB OTG használatával konvertálnia kell a mobiltelefon port típusára.

Így kell játékvezérlőt használni az Androidon, ezzel pontosabban játszhat, és nem zavarhatja el a virtuális gombok figyelmét.

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Játékvezérlő vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found