4 leghíresebb Google leányvállalat a világon

A Google-nak sikerült megváltoztatnia az emberek információszerzési módját.

Bizonyára mindenki tudja Google. Igen, a Google óriási vállalat, amely a technológiai szektorral foglalkozik.

A Google híres keresőmotorjáról vagy keresőmotorjáról, amelyet a világ szinte minden embere használt.

Ennek ellenére a Google nem akar gyorsan önelégülni. A Google tovább folytatja a különféle újítások fejlesztését, és 2008-ban bevált, a Google kiadta az Android operációs rendszert.

A Google égisze alatt működő Android jelenleg a világ legszélesebb körben használt okostelefon-operációs rendszere.

Az Androidon kívül legalább még több van 4 Google leányvállalat a leghíresebb a világon. A következő a négy vállalat.

A világ 4 leghíresebb leányvállalata

1. Google Maps

Fotóforrás: Google

A Google legismertebb leányvállalata a Google Maps.

Igen, a Google Maps egy webes térképészeti szolgáltatás, amelyet a Google fejlesztett ki.

Ez a szolgáltatás nyújt műholdas képek, útitervek, 360 panorámák, forgalmi viszonyok és útvonaltervezés gyalog, autóval, kerékpárral vagy tömegközlekedéssel utazni.

A világ bármely pontjára kereshet Google térkép.

A Google Maps pénzt keres a webhelyről ingatlan és más üzleti oldalak. Amikor a Google Maps be van ágyazva ezekre a webhelyekre, hogy a felhasználók megtalálják, a Google Maps így keres pénzt.

A vállalat fizet azért, hogy bekerüljön a Google Maps keresésbe.

A Google azonban nem közölte, hogy a Google Maps mennyivel járult hozzá a Google bevételeihez. Becslések szerint ez a vállalat 1,5 milliárd amerikai dollárt tehet zsebre 2017-ben.

2. AdSense

Fotóforrás: Dart News & Updates

A következő ott van Google AdSense. Igen, a Google AdSense egy egyszerű és ingyenes módja annak, hogy pénzt keressen az internetről.

A Google AdSense lehetőséget nyújt a webhelytulajdonosoknak arra, hogy bevételt szerezzenek online tartalmukból. A webhelyén megjelenő szöveges és vizuális hirdetések tartalmuk és látogatóik alapján egyeztetésre kerültek.

Ezeket a hirdetéseket olyan hirdetők készítik és fizetik, akik szeretnék termékeiket népszerűsíteni. A különböző hirdetéseknek eltérő az ára, ezért az Ön által keresett összeg nem lesz azonos.

Az AdSense által választott hirdetéseket általában a Google választja ki, állítja össze és kezeli.

A közelmúltig ez a szolgáltatás vált az online hirdetések szabványává. AdSense az elmúlt években a Google bevételeinek csaknem egynegyedével is hozzájárult.

3. DoubleClick

Fotóforrás: Google

Ez az egyetlen Google leányvállalat egy az online hirdetési platformok úttörője.

Dupla kattintás egy hirdetési kiszolgáló vagy csatorna. A DoubleClick közvetítőként működik a webhelyen megjelenő hirdetések maximalizálása érdekében.

A hirdetések megvalósítását tekintve a Doubleclick egy kicsit más, mint az adsense. A megjelenítések eredményei azonban megegyeznek az AdSense hirdetésekkel.

A Doubleclick által létrehozott hirdetések közvetlenül az Ön weboldalain jelenítik meg az AdSense hirdetéseket.

Ezenkívül a DoubleClick rendelkezik adatokkal arról is, hogy a látogatók mennyi ideig tartózkodnak egy webhelyen, és mely oldalakat látogatják a leghosszabb ideig.

A DoubleClick építkezéshez is használható forgalom egy web, termékek és szolgáltatások értékesítése.

Még maga a Google is használja a DoubleClick-et szolgáltatásaik népszerűsítésére. Ha van 90 millió hirdetésmegjelenítések Minden hónap, Ingyenes Double Click szolgáltatást élvezhet.

A DoubleClick 2017-ben 30,6 milliárd dolláros bevételt zsebelt be. Tájékoztatásul a Google 2017 áprilisában felvásárolta a DoubleClicket.

4. YouTube

Fotó forrása: neowin.net

Sokan ezt nem tudják A YouTube a Google leányvállalata. Egy évvel az alapítás után a Google végül úgy döntött, hogy 1,65 milliárd dollárért megvásárolja a YouTube-ot, és ezt követően a YouTube hivatalosan a Google égisze alatt működik.

Igen, ez a videóalapú platform nagyon gyorsan növekszik. A YouTube bevételeinek legnagyobb részét a videohirdetések és a szponzorált tartalom adja.

2017-ben a YouTube 9 milliárd USD bevételt keresett a reklámozásból. Ugyanebben az évben a YouTube elindította a YouTube TV-t is, amely fizetős szolgáltatás.

Alapján Omnicore, havonta összesen 1,9 milliárd aktív YouTube-felhasználó és 300 ezer fizetős YouTube TV előfizető van.

A YouTube-felhasználók átlagos megtekintési ideje 40 perc, és naponta 5 milliárd videót néznek meg.

Ez az A Google 4 leghíresebb leányvállalata a világon. 2018. december végén a Google Alphabet.inc anyavállalat nyilvántartása szerint 739 milliárd dollár, azaz 10,5 billió Rp körüli érték volt.

Banner forrás: LifeSiteNews


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found