7 film a legjobb poszt-apokaliptikus témákkal

Javaslatokat keres a legjobb poszt-apokalipszis témájú filmekhez? Nézze meg az ApkVenue következő cikkét, huh, banda!

Ha gyakran néz híreket vagy dokumentumfilmeket, akkor biztosan rájön, hogy az a föld, amelyen élünk, az emberi tevékenység miatt megsérül.

A környezetbarát technológia, az erőforrások kiaknázása és minden más kapzsiság miatt földünk közelebb kerül a világ végéhez.

Sok film mesél a jövő életéről.

Sajnos a föld jövőjét sivárnak tekintik a természeti katasztrófák vagy járványok miatt, amelyek szinte minden embert megölnek és a földet elpusztítják.

Akár e filmek célja a pusztító emberi élet, akár csak szórakozás megcsapolása, ezeket a filmeket nagyon izgalmas nézni, bandázni.

7 legjobb poszt-apokaliptikus témájú film

Tematikus filmek posztapokaliptikus vagy indonéz apokalipszis utáni, olyan filmek, amelyek az apokalipszis megtapasztalása után az élet életének történetét mesélik el a világban.

Az apokalipszis halálos természeti katasztrófa lehet, mint a 2012-es film, vagy lehet olyan betegségkitörés, mint a zombi filmek.

Annak ellenére, hogy a zombi filmekhez hasonló témájúak, a poszt-apokaliptikus filmek inkább azoknak az embereknek a küzdelmeire összpontosítanak, akiknek egy törött világban kell túlélniük, nem pedig a terrorra.

Biztosan nem várhat jól, banda? A következő 7 film a legjobb poszt-apokaliptikus témákkal amelyet meg kell néznie.

1. Mad Max: Dühös út (2015)

Mad Max: Dühös út egy olyan film, amelyet 2015-ben adtak ki, és olyan főbb színészekkel játszik, mint pl Tom Hardy és Charlize Theron.

A film a sivatagban játszódik poszt-apokalipszis nevű nő küzdelméről mesél Imperator Furiosa aki lázadt egy zsarnok uralkodó ellen, Halhatatlan Joe.

Furiosának a Joe-i foglyok és egy nevű férfi segít Max. A száraz föld miatt a víz vitatott és nagyon értékes árucikk.

InformációMad Max: Dühös út
Vélemények (véleményezők száma)8.1 (787.944)
Időtartam2 óra
MűfajAkció, kaland, sci-fi
Kiadási dátum2015. május 15
RendezőGeorge Miller
JátékosTom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult

2. Férfiak (2006)

Az ember gyermekei egy thriller filmbeállítás a jövőben. Azonban nem az a futurisztikus, kifinomult jövő, amelyet elképzelünk, bandázik.

2027-re minden nő hirtelen képtelen teherbe esni, így a gyerekek egyre ritkábbak. A kihalás közepette egy titokzatos lány hirtelen teherbe esik.

Egy férfit kijelölnek arra, hogy elvigye a lányt a rendeltetési helyére. Útja azonban nem könnyű, mert el kell bújnia a rossz emberek hordái elől.

InformációAz ember gyermekei
Vélemények (véleményezők száma)7.9 (431.944)
Időtartam1 óra 49 perc
MűfajDráma, sci-fi, thriller
Kiadási dátum2006. szeptember 22
RendezőAlfonso Cuaron
JátékosJulianne Moore, Clive Owen, Chiwetel Ejiofor

3. Egy csendes hely (2018)

Film Egy csendes hely még nem jelent meg ilyen sokáig, de ez a horrorfilm paranoid, bandákká varázsolja az embereket. Ez a film a világon is játszódik poszt-apokalipszis ahol a földet betörtek az idegenek.

Egy családnak életben kell maradnia egy olyan világban, amely csöndben van egy fergeteges idegen faj földi inváziója miatt, amely vadászni fog mindenre, ami hangot ad.

Ez a film nagyon stresszes, banda. Mivel ez a film olyan csendes, akkor csöndben is csatlakozol, hogy ilyen komolyan nézhesd ezt a filmet.

InformációEgy csendes hely
Vélemények (véleményezők száma)7.6 (313.672)
Időtartam1 óra 30 perc
MűfajDráma, horror, sci-fi
Kiadási dátum2018. április 6
RendezőKrasinski János
JátékosEmily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds

4. Az út (2009)

Az út egy film, amely egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, és egy apa és fia útját meséli el, akiknek életben kell maradniuk.

Mindketten megpróbáltak felmenni a tengerhez. Hosszú útjuk során azonban veszély és nyomorúság mindig leselkedett mindkettőjükre.

Ha olyan filmet szeretne találni, amely az emberek nyomorúságát ábrázolja, akiknek sikerül túlélniük egy poszt-apokaliptikus világban, meg kell nézni ezt a filmet, bandát. Garantáltan szomorú!

InformációAz út
Vélemények (véleményezők száma)7.3 (208.967)
Időtartam1 óra 51 perc
MűfajKaland, dráma
Kiadási dátum2009. december 18
RendezőJohn Hillcoat
JátékosViggo Mortensen, Charlize Theron, Kodi Smit-McPhee

5. Legenda vagyok (2007)

Ki a fene, még soha nem látott filmet Legenda vagyok? Ez a film egy olyan ember történetét is elmeséli, aki az apokalipszis után életben marad a világ romjaiban.

Néhány évvel azután, hogy egy halálos pestis megöli az embereket, és egyeseket zombikká változtat, egy férfinak és kutyájának egyedül kell túlélnie New Yorkban.

Ez a film feszültté, félelemké és könnyekké vált. Valójában ennek a filmnek a végét módosították, mert nem szerette sok nézőt.

InformációLegenda vagyok
Vélemények (véleményezők száma)7.2 (638.320)
Időtartam1 óra 41 perc
MűfajDráma, sci-fi, thriller
Kiadási dátum2007. december 14
RendezőFrancis Lawrence
JátékosWill Smith, Alice Braga, Charlie Hold

6. Snowpiercer (2013)

Snowpiercer koreai produkciós film színészek főszereplésével Chris Evans, énekelt Amerika Kapitány. Ebben a filmben azonban olyan szerepet játszik, amely nagyon eltér az ikonikus szerepétől.

Ez a film annak az utolsó embernek a történetét meséli el, akinek túl kell élnie a nevezett vonaton Snowpiercer. A vonatnak tovább kell haladnia, hogy az emberek ne fagyjanak halálra a fagyott földtől.

A vonaton lakókat azonban osztályokra osztották. A gazdag emberek kényelmesen élnek az első kocsiban, míg a szegény embereknek kínlódva kell élniük a hátsó kocsiban.

Egészen addig, amíg a hátsó kocsi lakói úgy döntöttek, hogy lázadnak, hogy tisztességes életet élhessenek. Hogy áll a történetük folytatása, banda?

InformációSnowpiercer
Vélemények (véleményezők száma)7.1 (242.938)
Időtartam2 óra 6 perc
MűfajAkció, dráma, sci-fi
Kiadási dátum2014. július 11
RendezőBong Joon-ho
JátékosChris Evans, Jamie Bell, Tilda Swinton

7. Eli könyve (2010)

Az utolsó téma témájú film poszt-apokalitikus ebben a listában az Éli könyve. Ebben az akciófilmben hűvös csatajelenet jelenik meg.

Az Eli könyve egy olyan ember küzdelmét meséli el, akinek meg kell védenie egy titokzatos könyvet, amelyet mindenki áhít.

Át kell adnia a könyvet, miközben védenie kell bármi.

A könyv állítólag tartalmaz ismereteket az emberiség megmentésére, amely a pusztított föld miatt szinte kihalt. Hűha, mi is ez a könyv?

InformációÉli könyve
Vélemények (véleményezők száma)6.9 (273,540)
Időtartam1 óra 58 perc
MűfajAkció, kaland, dráma
Kiadási dátum2010. január 15
RendezőA Hughes testvérek
JátékosDenzel Washington, Mila Kunis, Ray Stevenson

Ez volt Jaka cikke témájú film posztapokaliptikus vagy a legjobb poszt-apokalipszis. Remélhetőleg Jaka ajánlása segíthet és szórakoztathat, banda.

Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Legjobb film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found