van egy kép útmutató, itt láthatja, hogyan készíthet képernyőképeket a Vivo mobiltelefonról

A HP Vivo képernyőképeinek legteljesebb és legális gyűjteménye. Ezt megteheti gombok kombinációjával vagy az alapértelmezett alkalmazással.

Valaha összezavarodsz, amikor akarsz ex csevegés képernyőképe egy Vivo mobiltelefonon?

Nyugi, nem mindenki érti, hogyan készítsen képernyőképeket a Vivo HP-ről. Legtöbbjük további alkalmazásokat tölt le csupán képernyőképek készítéséhez.

Valójában léteznek más módszerek, kivéve további alkalmazások?

Természetesen vannak srácok, egyikük használja HP Vivo billentyűkombináció Ön. Nem kell bajlódnia az újbóli letöltéssel a Play áruházból, különösen, ha nincs internetcsomagja.

Az ApkVenue megadja a legteljesebb Vivo képernyőkép módszert, amelyet most gyakorolhat. Oké, azonnal nézze meg a teljes cikket!

Hogyan készítsünk Vivo képernyőképet egy kombinációval

Az első, legegyszerűbb mód a képernyőképek készítésére a Vivo mobiltelefonján egy gombkombináció használata hangerő és teljesítmény.

Itt vannak a teljes lépések:

1. lépés - Adja meg a képernyő megjelenítését hogy képernyőképet szeretne készíteni.

2. lépés - Nyomd meg hangerő csökkentése + bekapcsológomb egyidejűleg.

Ha ez sikerül, a képernyő villogni kezd, és egy előnézet jelenik meg a mobiltelefon képernyőjének jobb felső sarkában. A képernyőkép eredményét itt találja Pillanatkép mappa tovább HP Galéria.

Képernyőkép készítése az S-Capture használatával

Ezután a Vivo alapértelmezett alkalmazását kell használni S-Capture. Különböző típusú képernyőképeket készíthet hosszú képernyőkép nak nek alakú képernyő.

Íme 5 módszer a Vivo képernyőképének képernyőképére S-Capture.

Hogyan készítsünk hosszú képernyőképeket az S-Capture segítségével

Az első egy hosszú képernyőkép készítése az S-Capture használatával. Ezt a Vivo képernyőkép módszert általában a böngésző tartalmának vagy cikkeinek tárolására használják.

Itt vannak a teljes lépések:

1. lépés - Húzza felfelé a képernyő alját a menüig Irányító központ megjelenik.

2. lépés - Kattintson S-Capture és lebegő widget megjelenik a mobiltelefon képernyőjén.

3. lépés - Kattintson Hosszú képernyőkép és válassza a következő lehetőséget a kép lefelé folytatásához.

4. lépés - Ha úgy érzi, hogy a kép elég hosszú és tartalmazza a kívánt információt, kattintson a gombra mentés hogy elmentse a képet.

Hogyan téglalap alakú képernyőfotó az S-Capture segítségével

Téglalap alakú képernyőkép a Vivo képernyőképének egyik módja egy téglalap alakú kép elkészítéséhez, amelynek segítségével beállíthatja annak méretét és helyét.

Itt vannak a teljes lépések:

1. lépés - Nyisd ki S-Capture a Vezérlőközpontban, majd kattintson a gombra Téglalap alakú.

2. lépés - Határozza meg azt a képernyőt, amellyel képernyőképet szeretne készíteni felhívja a kék pontot minden sarkon.

3. lépés - Kattintson Mentés hogy elmentse a képet.

3 módja a vicces képernyőfelvételnek az S-Capture segítségével

A Vivo képernyőképének elkészítésének következő módja az S-Capture Funny Screenshot funkciója, amely szokatlan formájú képernyőképet készít. 3 eszközt használhat, mégpedig Lasso és Doddle.

Vicces képernyőkép Lassóval

A Lasso a Funny Screenshot alkalmazásban testreszabható alakzatokat hozhat létre saját maga. A Vivo mobiltelefonok képernyőképeinek elkészítése nagyon egyedi, srácok.

Például az ApkVenue csillag alakú képernyőképet szeretne készíteni, lásd a következő lépéseket.

1. lépés - Kattintson Vicces Pillanatkép tovább lebegő widget S-Capture

2. lépés - Válassza a lehetőséget Lasszó és rajzoljon bármilyen alakzatot a képernyőn, a szaggatott vonal végeinek találkozniuk kell egymással. Ezután kattintson a gombra mentés hogy elmentse a képet.

Doddle Funny képernyőkép

A következő az Doddle képernyőkép amely lehetővé teszi, hogy formázott képernyőképeket készítsen a rajzolt képernyőn megjelenő vonásoknak megfelelően.

A módszer a következő.

1. lépés - Kattintson Doddle képernyőkép az úszó S-Capture eszközről.

2. lépés - Csúsztassa el a képernyőt, hogy meghatározott vonásokat hozzon létre, a dörzsölt képernyő a képernyőkép terület. Ezután kattintson a gombra mentés képet beszúrni.

Vicces képernyőkép

Utolsó az Alakú képernyőkép amely képes rögzíteni képeket a mobiltelefon képernyőjére egy megadott formával. Például egy szív vagy egy kerek forma.

Itt vannak a lépések.

1. lépés - Kattintson Alakú képernyőkép az úszó S-Capture eszközön

2. lépés - Válassza ki a kívánt alakot, itt választja Jaka szív alakú.

3. lépés - Kattintson mentés hogy a meglévő képet az Ön által választott formában mentse el.

Android Screenshot alkalmazás

A beépített gombok és alkalmazások használatával a Vivo mobiltelefonok képernyőképeinek felvételén kívül a képernyőképeket sokféle formában is elkészítheti harmadik féltől származó alkalmazások segítségével.

Fotó- és képalkotó alkalmazások Ice Cold Apps LETÖLTÉS

A példa az Képernyőkép egyszerű amelyet ingyen letölthet. Ezt az alkalmazást minden androidos mobiltelefonon használhatja. Ha más képernyőképeket szeretne megtekinteni, megtekintheti ezt az egyszemélyes cikket:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Így lehet képernyőképet készíteni a Vivóról egy gomb használatával és az alapértelmezett Vivo alkalmazás használatával. Most rögzítheti az összes kijelzőt a mobiltelefon képernyőjén.

Ha képernyőképet szeretne számítógépére vagy laptopjára, akkor az ApkVenue-nak is van egy gyors módja. Csak meg kell néznie az ApkVenue cikkét arról, hogyan készítsünk képernyőképeket PC-n / laptopon.

Ne felejtsd el megírni, hogyan készíthetsz képernyőképet kedvenc Vivo mobiltelefonodról, srácok, viszontlátásra a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is képernyőképek vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found