10 legjobb nintendo DS emulátor androidra és pc-re

Szeretne a Nintendo DS legjobb játékain játszani, de nincs konzolja? Ne aggódjon, csak töltse le a legjobb NDS-emulátort Androidra és PC-re ebben a cikkben!

Nintendo DS az egyik legnépszerűbb konzol, amit valaha kiadtak. Sok legendás NDS játék eddig.

Kezdve Mario Kart DS, Pokemon HeartGold & Soulsilver, A világ véget ér veled, és még sok más. Ha soha nem játszik, ne aggódjon.

Ennek oka az, hogy a lehető legjobb Nintendo DS játékok izgalmát érezheti az NDS emulátorán keresztül telepítés számítógépén vagy Androidon.

10 legjobb NDS-emulátor Androidra és PC-re

Sok Nintendo DS emulátor, amelyeket letölthet. Mindazonáltal ezek az emulátorok nem képesek zökkenőmentesen futtatni az NDS játékokat.

Ebben a cikkben az ApkVenue elmondja 10 legjobb NDS emulátor amelyet számítógépén és Android-okostelefonján egyaránt használhat.

Biztos türelmetlen vagy, igaz? Ha igen, azonnal nézze meg ApkVen következő cikkét, banda!

A legjobb NDS emulátor Androidra

Először is, az ApkVenue előre tájékoztatja Önt a lehető legjobb NDS emulátorokról telepítés androidos okostelefonján.

1. DraStic DS emulátor

DraStic DS emulátor egy NDS emulátor ajánlott ha meg akarja érezni az NDS játék valódi élményét és akadályok nélkül.

Ez az emulátor szinte bármilyen NDS játékot képes lejátszani. Ezen emulátor számos funkcióval rendelkezik.

Kiváló minősége miatt nem csoda, hogy fizetnie kell azért, hogy megszerezze ezt az emulátort. Nem drága, csak 67 ezer Rp-t kell fizetnie az emulátor letöltéséhez.

InformációDraStic DS emulátor
FejlesztőExophase
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (98,341)
Méret14 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum4.4
Ár67 000 Rp
Töltse le az Emulátor alkalmazásokat

2. EmuBox

EmuBox az emulátor valamivel újabb verziója a listán szereplő többi emulátorhoz képest. Ennek az emulátornak számos kompatibilis rendszere van, többek között Play Station, SNES, és NDS.

Ezenkívül az EmuBox egyszerű, de mégis hűvös megjelenéssel, bandával rendelkezik. Nem csak a megjelenés, ez az emulátor is nagyon jól működik.

Az EmuBox-ot ingyen letöltheti, tudja. Érdemes azonban megjegyezni, hogy az ingyenes emulátorok minden bizonnyal tele vannak hirdetésekkel.

InformációEmuBox
FejlesztőEmuBox JSC
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (98,341)
Méret43 MB
Telepítse500K +
Android minimum4.1
ÁrIngyenes
Töltse le az Emulátor alkalmazásokat

3. nds4droid

Továbbá a 3. számban van nds4droid, banda. Ez az Android NDS emulátor az egyik legrégebbi emulátor a listán szereplő összes emulátorhoz képest.

Annak ellenére, hogy sokáig nem frissítették, ennek az emulátornak vannak tulajdonságai nyílt forráskód hogy mindenki kialakíthassa a sajátját.

Ez az emulátor ingyenesen letölthető hirdetések nélkül. Sajnos ennek az emulátornak néha lassú problémái vannak, bár nem is olyan rossz.

Információnds4droid
FejlesztőJeffrey Quesnelle
Vélemények (véleményezők száma)3.4 (110,603)
Méret8,8 MB
Telepítse10 millió +
Android minimum2.3.3
ÁrIngyenes
Alkalmazások letöltése

4. RetroArch

RetroArch egy all-in-one emulátor. Ennek oka, hogy ez az emulátor nemcsak DS-játékokat, hanem SNES-játékokat is képes futtatni, Game Boy Advance, és még sok más.

Korábban muszáj volttelepítés először a kívánt rendszert. Ez azt jelenti, hogy le kell töltenie a RetroArch és mag NDS először.

Ezt az emulátort ingyen letöltheti a Google Play Áruház. Annak ellenére, hogy ingyenes, a játékokat nem szakítják meg a hirdetések.

InformációRetroArch
FejlesztőLibretro
Vélemények (véleményezők száma)3.9 (26,368)
Méret96 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum4.1
ÁrIngyenes
Töltse le a Libretro Productivity Apps alkalmazást

5. NDS emulátor

A legjobb NDS emulátor az Androidon az utolsó NDS emulátor. Annak ellenére, hogy új, nem fog csalódni, ha ezt az egy alkalmazást használja.

Ez az emulátor minden alapvető tulajdonsággal rendelkezik, amely más emulátorokkal rendelkezik. Az emulátoron keresztül futó NDS játékok szintén megfelelően működhetnek.

Mivel ingyenes, csak természetes, hogy ennek az emulátornak vannak hibái és hirdetései, amelyek meglehetősen bosszantóak. Ennek ellenére ez az emulátor ajánlás lehet.

InformációNDS emulátor
FejlesztőCPU Studio
Vélemények (véleményezők száma)4.0 (46,047)
Méret19 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum4.0.3
ÁrIngyenes
Alkalmazások letöltése

A legjobb NDS emulátor PC-hez

Miután megvitatta az Android okostelefonjának legjobb NDS-emulátorát, az ApkVenue elmondja a lehető legjobb emulátort telepítés PC-n. Nézd meg!

1. DeSmuME

DeSmuME az egyik legjobb NDS emulátor PC-hez. Ezt az emulátort valóban használja hackerek, speedrunner, YouTuber, és az alkalmi játékosok.

A DeSmuME számos funkcióval rendelkezik, amelyeket kiegészíthet az interneten található modok telepítésével.

A DeSmuME egy program alapvető az Android NDS emulátoroktól, például a RetroArch és az OpenEmu. Ez az egy emulátor valóban sokoldalú, banda.

Alkalmazások letöltése

2. NeonDS

Ezen kívül van egy NDS emulátor a PC-hez NeonDS, banda. Ezt az emulátort futtathatja új Windows operációs rendszereken a régiekhez.

Ez az emulátor képestámogatás néhány népszerű Nintendo játék, tudod. Ne aggódjon amiatt, hogy kedvenc játéka nem fut ezen az emulátoron.

Annak ellenére, hogy sokáig nem frissítették, ez az emulátor még mindig jól működik. Ezt az emulátort ingyen is letöltheti.

Alkalmazások letöltése

3. Nincs $ GBA

Nincs $ GBA egy multifunkcionális emulátor, amely simán képes futtatni az NDS, az NDS Lite és a Game Boy Advance játékokat.

Ezt az emulátort futtathatja Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken. Ez az emulátor magas kompatibilitással rendelkezik az összes NDS játékkal is.

Csakúgy, mint a név (Nincs $), nem kell egy fillér sem ahhoz, hogy a legjobb emulátort letöltse erre. Egyébként szabad, banda!

Alkalmazások letöltése

4. iDeaS

A 9. számnál elfoglalt iDeaS NDS emulátor. Ez az emulátor hosszú ideje a piacon van, és nem kap frissítéseket.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy ez az emulátor nem lenne alkalmas az Ön számára. Az iDeaS továbbra is futtathatja kedvenc játékait jelentős problémák nélkül.

Számos népszerű játékot támogat ez az emulátor, amelyet ingyenesen letölthet. Kezdve a játéktól Super Mario 64 DS nak nek Pokemon gyémánt és gyöngy.

Alkalmazások letöltése

5. 3DS emulátor kép

3DS-emulátor képei emulátor Nintendo 3DS amellyel egyszerre játszhat 3DS és Nintendo DS játékokat.

Mivel valójában hűvösebb és nehezebb 3DS játékok futtatására készült, az NDS játékok futtatása természetesen csak a tenyerét, bandáját akarja megfordítani.

Ez az emulátor tulajdonságokkal rendelkezik nyílt forráskód megkönnyítve azoknak a moderátoroknak vagy fejlesztőknek, akik szeretnének képet fejleszteni a jövőben.

Töltse le az Emulátor alkalmazásokat

Bónusz: A Nintendo DS játékok egyszerű lejátszási módjai Android okostelefonokon

Letöltötted az NDS emulátor apk-t, de nem érted, hogyan kell használni? Ne aggódj, banda. Azonnal ellenőrizze az ApkVenue alábbi cikkeit:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez Jaka cikke a 10 legjobb NDS-emulátorról, amelyekkel Nintendo DS-játékokat játszhat PC-jén vagy Android-okostelefonján.

Remélhetőleg ez a cikk hasznos és képes szórakoztatni, banda. Találkozunk egy másik Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Emulátor vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba