7 legjobb sandbox játék androidhoz

A Sandbox játék egy játék műfaj, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kalandozzanak a megadott térképen. A játékosok korlátok nélkül szabadon felfedezhetik a virtuális világot.

Játszma, meccsHomokozó műfaj játékok ami felszabadítja a játékosokat, hogy kalandra induljanak a mappába amelyet biztosítottak. A játékosok is szabadon felfedezheti a virtuális világot korlátozás nélkül. Játszma, meccs Ez a típus lehetővé teszi a játékosok számára is, hogy kiválasszák saját fő missziójukat és mellékküldetéseiket. A szabadság miatt játékmenet az játékok A homokozó nagyon szeretett.

Átmenetileg, játékok A Sandbox már elérhető az eszközön Mobil. Sokan vannak játékok ezzel a műfajjal, amelyet végig lehet játszani okostelefon. Nos, itt van egy 7 játékok A legjobb homokozó Androidra, amely meghívja Önt egy határok nélküli virtuális világ felfedezésére.

  • 12 legjobb nyílt világjáték az Android 2016-on
  • 6 legjobb homokozó vagy nyílt világ játék Android-eszközökhöz
  • 20+ legjobb Android-játék 2020 + Linkek letöltése, ne veszítsd el a konzolos játékokat!

7 legjobb Sandbox játék Androidra

1. Crashland

A "Crashland" egy játékok amelyet 2016-ban a Butterscotch Shenanigans adott ki. Megalakulása óta a "Crashland" sikeresen vonzza a közvélemény érdeklődését játékosok hogy a Sandbox játékok egyikévé váljon legnepszerubb. Itt a játékosok meghívást kapnak, hogy egyedül kalandozzanak egy idegen bolygón egy küldetés teljesítése érdekében. A hatalmas és kiszámíthatatlan idegen bolygó felfedezése során számos kihívással kell szembenézni.

2. Titan Quest

2016 májusában jelent meg "Titan Quest" verzió Mobil úgy fog téged állítani hős akik izgalmas kalandokat folytatnak egy nagyon nagy világban. Sok ellenség lesz, akivel szembe kell nézned. A te feladatod az Öld meg mindet szintezni és gyűjteni tétel. Újra sírt, nem fogod tudni kitalálni, hogy meddig fedezted fel mappába ami olyan széles.

3. Godus

"Godus" az játékok Homokozó szimulátor típus, amely meghívja a játékosokat szabályozza az emberi életet a földön. Játszma, meccs ennek van mappába amely nagyon széles és különböző korszakokban helyezi el játékosait, a kőkortól kezdve, az ezüsttől a modernig. A játékosok teljes szabadságot kapnak abban, hogy létrehozzák, ellenőrizzék, sőt elpusztítsák a benne lévő anyagokat mappába.

4. Furcsa világ: Idegen haragja

Az "Oddworld: Stranger s Wrath", amely egyedi állatokat tesz karakterekké, meghívja a játékosokat egy végtelen ipari terület felfedezésére. A játékosok az ellenfelekkel is párosulnak, és intézkednek lövés leadása ami szórakoztató és kihívást jelent. A kaland szélessége miatt izgalmasabbá válik mappába az érthetetlen végek.

5. Terraria

Ha keres játékok Nincs vége egy olyan homokozónak, mint a "Minecraft", így kipróbálhatja a "Terraria" játékot. Játszma, meccs Ez az Android kalandra viszi Önt a határok nélküli világban, és lehetővé teszi, hogy órákat töltsön csak épít, az enyém, és különféle egyéb tevékenységek. Túl kell élnie a váratlan ellenségek támadásait is.

6. Az escapista

Az "Escapist" -nek egyedi története van, és biztosan rabja lesz. Itt egy fogoly karakterét fogja ábrázolni, akinek muszáj menekülni a börtönből. Amint az játékok Megjelenik egy másik homokozó, a "The Escapist" is mappába széles körű és szabadon engedhet meg sok mindenre, beleértve a csapatok létrehozását a különféle akciók végrehajtására.

7. Megtérülés 2

Azok számára, akik szeretik a versenyzést, a "Payback 2" ajánlás lehet játékok A homokozó rendben van az Ön számára. Itt egy utcagyerek leszel, aki tud eke mindenféle autót, és nagyon széles utakon használja őket. Lőhet gyalogosokat és megelőzhet más járműveket is, hogy még izgalmasabbá tegye a kalandot és a küldetéseket.

Ez az 7 játékok A legjobb homokozó Androidra, amely segítségével felfedezhet egy izgalmas kalandokkal teli virtuális világot. Játszottál már valaha a 7 közül játékok a? Ha nem, azonnal Letöltésjátékokmost, igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found