5 legjobb Android-divatjáték, amelyet ki kell próbálni

Neked, divatkedvelőknek, ezúttal JalanTikus ad néhány ajánlást az Android legjobb divatjátékaival kapcsolatban, amelyekkel játszhatsz.

Általában a játékkal gyakran csak férfiak foglalkoznak. De kiderült, hogy sok nő szeret játszani okostelefonján, Androidon és iOS-en is.

A sok lány által kedvelt játékműfaj egyike a Fashion. Ha a szerelmesek közé tartozik divat, ezúttal JalanTikus ad néhány ajánlást az Android legjobb divatjátékaival kapcsolatban, amelyeket játszhat.

  • 4 divatos virtuális valóság-technológia elérhető a divatvilágban
  • 10 csúcstechnológiás divat NEM TUDJA!
  • 5 a legkülönösebb divatirányzatok közül

5 legjobb divat játék az Androidon

1. Öltöztesd a naplót

Játszma, meccs divat Az első Android az Öltöztetős napló. Ezt az alkalmi Android játékot az egyik indonéziai játékfejlesztő készítette, Játékokat játszani. Ez a játék a jól ismert YouTuberek egyik kedvenc játéka, Han Yoo Raa.

Keresse meg itt szerelmi társát! Melyik srácot kedveled? Ez nem egy szokásos randevú szimulációs játék! Az Öltöztetős naplóban közvetlenül kapcsolatba léphet partnerével! Valóban meg fogja kérni, hogy csevegjen, és még kékből is randevúzzon.

Azok számára, akik nem játszottak a Öltöztetős naplóval, megtehetitek Letöltés a játék itt van: Öltöztetős napló Android vagy Öltöztetős napló iOS. Ne felejtsd el kedvelni a Facebook rajongói oldalt, és kövesd az Instagramot!

Maingames szimulációs játékok LETÖLTÉS

2. Covet Fashion - Öltöztetős játék

A következő ott van Covet Fashion - Öltöztetős játék. Játszma, meccs divat ezt készítette Crowdstar Inc.. Ebben a játékban különböző ruhákat és kiegészítőket cserélhet, amelyeket a karaktered visel. Használjon megfelelő ruhákat a magas pontszámok eléréséhez.

Töltse le a játékot innen: Covet Fashion - Öltöztetős játék

3. Hercegnő báli estéje - Öltöztetős

A következő ott van Princess Prom Night - Öltöztetős. Játszma, meccs divat ezt a legjobban készítette Szépség lányok. Nem csak ruhák és kiegészítők közül választhat, hanem cserélhet is smink és frizurák a te szíved szerint. Ne felejtsen el megfelelő ruhákat viselni smink és a frizurád.

Töltse le a játékot itt: Princess Prom Night - Öltöztetős

4. Gabby's Diary 2 love & dressup

A következő ott van Gabby's Diary 2 szerelem és öltöztetős játékok. Az első sorozat sikere, fejlesztőSuzie Games végül folytatást készített a Gabby's Diary játékhoz. Itt Gabby sok új baráttal fog találkozni, főleg férfi barátokkal, akiket randira lehet kikérni.

Töltse le a játékot itt: Gabby's Diary 2 love & dressup

5. Hidzsáb smink szalon

Utolsó az Hidzsáb smink szalon. Játszma, meccs divat Ez egy hidzsábot viselő nő témája. Által készített játékban Anyukák interaktív ezzel meghatározhatja a hidzsáb stílust smink amelyet használ.

Töltse le a játékot itt: Hidzsáb Make Up Salon

Ez néhány játékcím divat legjobb az Android-on, amelyet kipróbálhat. Ha játékokat ajánl divat más, ne felejtsd el Ossza meg a megjegyzések oszlopban.

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket játékok vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found