hogyan lehet használni a Telkomsel videomax kvótát hooq és anonytun nélkül

Gyakran bőséges VideoMAX kvótát kap, és nem ért egyet a kiadásokban? Ez az egyik módja annak, hogy a VideoMAX kvótát HOOQ vagy Anonytun nélkül költsük el, különösen az Ön Telkomsel felhasználói számára.

Mint az egyik szolgáltató a legnagyobb számú felhasználóval a Telkomsel különféle bónuszokkal kínál internetes csomagszolgáltatásokat. Az egyik legnépszerűbb a VideoMAX kvótabónusz.

Sajnos még mindig sokan vannak zavarodva abban, hogyan költsék el a viszonylag nagy VideoMAX kvóta bónuszt. Ezúttal az ApkVenue mondja el hogyan kell elkölteni a Telkomsel VideoMAX kvótát HOOQ vagy Anonytun nélkül.

  • Hogyan lehet megváltoztatni a Videomax kvótát 24 órás Flash kvótára
  • Mi az a Telkomsel VideoMAX? Tudnak-e internetes trükköket ingyenesen használni Anonytun!?
  • 3 lehetőség az ingyenes Telkomsel-kvóta megszerzésére, Internet Non Stop!

Hogyan költsük el a Telkomsel VideoMAX kvótát HOOQ és Anonytun nélkül

Mielőtt belekezdenénk a kiadásokba, az ApkVenue át akarja nézni egy kicsit, mi az igazság VideoMAX kvóta hogy. A nevéből adódóan a VideoMAX bónuszkvóta az a kiegészítő kvóta, amelyet Ön (Telkomsel-felhasználók) kap egy internetes csomag vásárlásakor. A különbség a szokásos vagy a szokásos kvótától az, hogy a VideoMAX kvóta csak videók megtekintésére használható.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A VideoMAX kvóta felhasználható videók megtekintésére bizonyos alkalmazásokban, nevezetesen a HOOQ, a CATCHPLAY, a Supersoccer TV és számos más alkalmazásban. A VideoMAX kvótával kapcsolatos további részletekért teljes információt talál az ApkVenue fenti linkjén.

Hogyan költsük el a VideoMAX kvótát a MAXstream alkalmazás használatával

Meglehetősen nagy mennyiségű kvótával nem kevés Telkomsel-felhasználó zavart abban, hogyan költse el VideoMAX-kvótáját. A leggyakrabban használt módszer az alkalmazásokra fordítás és felhasználás HOOQ vagy más alkalmazások például Anonytun. Vannak olyanok is, akik a VideoMAX kvótát flash kvótára változtatják.

Ezúttal az ApkVenue megmondja a VideoMAX kvóta egyik alternatív módját a MAXstream alkalmazás használatával. A MAXstream a Telkomsel által létrehozott legújabb alkalmazás, amellyel felhasználhatja a bőséges VideoMAX kvótát. Ön Telkomsel-felhasználó, folytassa Letöltés az alkalmazást az alábbi linken keresztül.

Telkomsel Apps Entertainment LETÖLTÉS

A MAXstream a felhasználók nézési igényeinek kielégítésére alkalmas megoldásnak mondható azok számára, akik továbbra is gyakran elhagyják a VideoMAX kvótát, mivel zavaros módon töltik azt. Ez az alkalmazás speciális szolgáltatásokat nyújt a Telkomsel felhasználói számára, hogy filmeket, tévésorozatokat és egyéb programokat nézhessenek a VideoMAX kvóta segítségével.

Megtekintés előtt először ellenőrizheti VideoMAX jóváírását és kvótáját közvetlenül a MAXStream alkalmazásban. Azonnal elkezdheti elkölteni a VideoMAX kvótáját, ha megnézi az alkalmazásban elérhető kiválasztott műsorokat. A fülön CSATORNÁK, különféle csatornákat választhat, amelyeket a VideoMAX kvóta használatával nézhet meg ingyenes csatornák, alapvető csatornák, prémium csatornák, akár megnézheti a 2018-as világbajnokság mérkőzéseit a MAXstream-en keresztül, tudja!

Folytassa a lapot VIDEÓ SZÜKSÉGES, széles választékot kapsz a legújabb filmekhez, a legnépszerűbb tévésorozatokhoz, különféle műsorokhoz műfaj mint a dráma, vígjáték, akció és így tovább. Igen, természetesen nem kell regisztrálnod az összes MAXstream szolgáltatás használatához, más néven, csak jelentkezz be a Telkomsel számoddal.

Ez az a Telkomsel VideoMAX kvóta egyszerű elköltésének módja a HOOQ és az Anonytun használata nélkül. Nem kell összezavarodnia és attól tartania, hogy a VideoMAX kvótáját nem használják fel, mert nem tudja, hogyan költse el. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Kvóta vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found