Ez a 7 szerelmes játék az Android okostelefonokon tökéletes az egyedülálló ngének számára

A legtöbb ember általában a mainstream Android-játékokat részesíti előnyben, amelyek témája a csata vagy a stratégia. Valójában nem kevesen döntenek úgy is, hogy csak alkalmi játékokat játszanak.

A legtöbb ember általában a mainstream Android játékokat részesíti előnyben, amelyek témája a csata vagy a stratégia. Valójában nem kevesen döntenek úgy is, hogy csak egy nyugodt játékot játszanak.

Ennek ellenére tovább felület Az Androidnak is van változata játékok hogy a romantika témájában. Ezért Jaka összeállította 7 játékok Android a legjobb romantikus témával az Androidon. Garantáltan megfelel neked, Jones. Nézze meg az alábbi véleményt!

  • JOMBLO SPECIAL! 7 virtuális barátnő, akiket Androidon játszhat
  • 5 kötelező Android-alkalmazás egyedülálló mobiltelefonokon
  • Még mindig szingli? Itt van 5 alkalmazás a nők elcsábítására, hogy gyorsan barátot szerezzen!

7 szerelmi játék Smartphone Ez az Android tökéletes Singles Ngenes

1. Kemény csaj kód

Ezúttal van játékok "Hard Chick Code" aki csiszolja a férfiak képességeit, hogy a legjobbak legyenek szembenézni női szeretőikkel. Ha még mindig egyedülálló vagy, ez edzőeszközként is használható, mielőtt szeretőd lesz tudod.

Ban ben játékok itt középen férfi leszel barátnője tesztelte érzékenységét. Minden kérdésre helyesen kell válaszolnia, hogy a szeretője kedvelje, így az érzékenységi értéke srácként is magasabb lesz.

2. Love Tangle / Találkozzunk?

Játszma, meccs ez valójában egy kicsit tovább viszi a romantika témáját. Elemeket próbálnak beépíteni a szerelmi háromszög ban,-ben játékok. A szeretet a karaktered, mint nő, és két férfi között, akik harcolnak rajtad.

Szerelem kusza / randizunk?, azt követeli, hogy váljon olyan nővé, akit két különböző férfi szerelmes csapdába esett. Bent kell rendezni a történetet játékok kívánsága szerint, hogy szép történet legyen.

3. Szerelem? Drogo - Vámpír

Ban ben Ez szerelem? Drogo - Vámpír, akkor abban a szerepben fogsz szerepelni, hogy egy egyetemen transzfer hallgató legyél. A furcsaság azért kezdett el fordulni, mert a környéken pletykák voltak Vámpír.

De itt kezdődik a romantika, amikor furcsa karakterekkel és vámpírokkal találkozol. Meg kell határoznia a történet irányát, és azt, hogy ki lesz végül a szeretője.

4. Vámpír szerelmi történet

Még mindig egy vámpír történetét meséli el, aki kapcsolatban áll az emberekkel. Ban ben Vámpír szerelmi történet Ön egy hétköznapi nő szerepét fogja játszani, aki csapdába esett egy fantázia szerelmi történetben.

Mint játékok más, itt meg kell határoznod a történetet is a megadott párbeszédablakok. Később ez elvezet a számodra legmegfelelőbb véghez.

5. Középiskolai összetörés - első szerelem

Az első szerelem az iskola alatt olyan téma, amelyet gyakran használnak a szórakoztató világban, a szappanoperáktól a filmtörténetekig. Kiderült, hogy ez a téma is érdekes, ha kinevezik a játékok vonzó, mint pl High School Crush. A megjelenés testreszabásával és a karakterrel való interakcióval addig folytassa a tetsző karaktert, amíg meg nem szereti Önt.

6. Tini szerelmi történet

Tini szerelmi történet egy bonyolult tizenéves szerelmi történetbe visz. Egy virtuális szerelmi világba kerül, ahol csiszolhatja készségeit, hogy megnyerje azok szívét, akiket szeret.

A párbeszédpanel kiválasztásával futtassa a történetet a kívánt módon. Természetesen innen megszerezheti a szeretetként választott karaktert.

7. Az első zúzásom

Vissza az első szerelem kérdéséhez a középiskolában. Ban ben Az első szerelmem Nagyon romantikus szerelmi konfliktus fog elé kerülni, amikor az első szerelem eljön.

Kezdetben csak titkos csodáló voltál. Ezért felkérjük, hogy navigáljon a történetben, és válassza ki a párját.

Ez 7 játékok Android a legjobb romantikus témával az Androidon. Tehát ha még mindig egyedülálló vagy, játékok Ezt használhatja edzőtérként, hogy elcsábítsa bálványát. Írja le véleményét az alábbi megjegyzések rovatba is!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found