7 a legjobb videómegtekintő alkalmazások közül Androidon, melyiket választja?

Nézze meg a 7 legjobb videó- ​​és filmnéző alkalmazást az ApkVenue Android-verzióján azok számára, akik szeretnek videókat vagy filmeket nézni egy Android okostelefonon

Most a legtöbb ember okostelefonon keresztül néz gyakrabban videókat. A videó alapú tartalmak fejlesztése is egyre népszerűbb és népszerűbb. Ez azt jelenti, hogy nekünk is kell rendelkezik videolejátszó alkalmazással amely gyors, megbízható és sok funkcióval rendelkezik.

Eddig a leggyakrabban használt videolejátszó alkalmazás továbbra is alapértelmezett okostelefon-gyártó. Bár az alkalmazás egy bloatware lelassulhat okostelefon teljesítmény.

Melyek a legjobb videómegtekintő alkalmazások az Androidon? Gyere, nézd meg az alábbi listát.

  • 6 legjobb alkalmazás TV-nézéshez Android telefonon
  • 10 legjobb online TV alkalmazás Androidra és PC-re 2020-ban, ingyenes!
  • Hogyan lehet ingyenesen nézni a tengerentúli tévécsatornákat egy Android telefonon

A legjobb videómegtekintési alkalmazás

1. MX Player

Helyezze el a videómegtekintő alkalmazást MX Player az elsőnek lenni nem túlzás. Ennek oka, hogy ennek az alkalmazásnak van sok előnye van összehasonlítva más videolejátszó alkalmazásokkal.

Szóval, mitől olyan népszerű ez az alkalmazás? Felhívjuk figyelmét, hogy az MX Player rengeteg szolgáltatást kínál, például a szolgáltatásokat csippentés-nagyítás, gyors előre, hátra és a hangerő.

Ettől eltekintve az MX Player is erőteljes funkciókkal rendelkezik mint többmagos dekódolás amely képes gyorsabban futni 70 százalék más videolejátszókhoz képest.

És ismét: ez az alkalmazás videókat is lejátszhat szinte bármilyen formátumban elérhető és támogatja a felhasználást is feliratfájl.

2. Wondershare Player

Annak ellenére, hogy az MX Player már a legteljesebb szolgáltatásokat kínálja, nem árt, ha próbáljon meg néhány alternatív alkalmazást Egyéb.

Tehát ez az oka annak, hogy az alkalmazás Wondershare Player kár is kihagyni. Akkor milyen előnyei vannak ennek a videómegtekintő alkalmazásnak?

Úgy tűnik, hogy a Wondershare Player olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek nem kevésbé jók. Ez az alkalmazás rendelkezik több kodeket támogat, szinte bármilyen audiofájlt képes lejátszani, támogatja a feliratfájlokat, és fájlok PC-ről okostelefonra történő továbbítására használható WiFi hálózaton keresztül.

3. KMPlayer

KMPlayer egy olyan videólejátszó alkalmazás, amely a funkciók szempontjából egyaránt jó. Akkor mik a jellemzői?

Vannak funkciók a szabályozhatja a sebességet videók lejátszása közben, támogatja a feliratozást, és különféle nézetek is módosíthatók, hogy megkönnyítsék a megtekinteni kívánt tartalom megtalálását.

Ettől eltekintve a KMPlayer is kínál a két fő mód hogy videókat játsszon, vagyis ablakos mód és a Google Drive mód.

Ha a Windowed módot választja, megnézheti a videót, valamint futtathatja az alkalmazást anélkül, hogy be kellene zárnia a videót.

Ha Google Drive módban vagyunk, videókat nézhetünk közvetlenül a Google Drive oldaláról anélkül, hogy előbb le kellene töltenie.

4. VitalPlayer

VitalPlayer egy videolejátszó alkalmazás és videomegtekintő alkalmazás, amely nem túl népszerű a többiekhez képest. Ennek ellenére ez az alkalmazás még mindig méltó lehetőség a kipróbálásra.

Akkor mik az előnyei ennek az alkalmazásnak? Úgy tűnik, hogy a VitalPlayer egy egyedülálló funkciót kínál, amely nem kevésbé érdekes, nevezetesen a szolgáltatásokat állítsa be a gamma és a fényerő szintjét videók lejátszásakor.

Lehet, hogy a szolgáltatás nem tűnik túl vonzónak, de ha videót vagy filmet akar nézni túl sötét, akkor ez a funkció nagyon hasznos lesz. Ez a funkció filmnézéshez is nagyon hasznos szabadban napos körülmények között.

5. BSPlayer

BSPlayer az egyik legrégebbi videolejátszó alkalmazás A Play Áruház, és eddig az alkalmazás még mindig létezik és népszerű.

Csakúgy, mint az MX Player, ez az alkalmazás is kínál többmagos dekódolási szolgáltatás. Ettől eltekintve a BSPlayer is képes erre öntvény az Android készülékektől a többi adathordozóig, és támogatja a felhasználást is Google Chromecast.

6. Kodi

Talán ismeri az alkalmazást Pontszám. Igen, a Kodi egy alkalmazás házimozi amely minden típusú platformon futtatható.

Ez az alkalmazás Androidra is elérhető. Mint már kifejtettük, hogy ezt az alkalmazást nem csak videók lejátszására használják.

De amikor olyan alkalmazást keres, amelyik az professzionális felületet kínál val vel könyvtár amely könnyen navigálható, így ez az alkalmazás az a helyes választás megpróbálni.

7. MoboPlayer

MoboPlayer egy olyan alkalmazás, amely szintén meglehetősen népszerű az Android-felhasználók körében. Ez az alkalmazás szabványos funkciókkal rendelkezik szinte minden típusú videó formátum lejátszásához, támogatja a feliratfájlokat, a támogatást lejátszási lista, és támogatja a folyamatos videolejátszást.

Egy másik, nem kevésbé érdekes funkció az, hogy a MoboPlayer futtatható streaming videó tól től a háló. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazás képes videókat lejátszani a protokollon keresztül RTSP és HTTP.

Nos, ott van 7 legjobb videó- ​​és filmnéző alkalmazás Android-on. Biztosan kipróbálta valamelyiket, igaz? Ne felejtsd el Ossza meg tapasztalatait, amikor megpróbálja az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found