hogyan lehet érdekes cikkeket készíteni a blogger-bejegyzések alatt

Minden JalanTikus cikkben található egy érdekes cikk szakasz, amely ajánlott cikkeket tartalmaz az olvasók számára. Szóval, szeretne érdekes cikkeket felvenni minden blogbejegyzésében?

A JalanTikus hűséges olvasói számára ismernie kell jelenlétét Érdekes cikkek minden megjelenő cikk alatt. Ez a szakasz tartalmazza link 5 cikk ajánlott az Ön számára. Hogyan segített eddig egy érdekes cikk? A probléma az, hogy a JalanTikusról további izgalmas cikkeket láthat.

Felismerve e szakasz előnyeit, volt-e már kísértésed beágyazni blog a tiéd? Ha történetesen van ilyen blog, tűzzünk ki érdekes cikkeket minden bejegyzésbe blog Ön!

  • Hogyan készítsünk automatikus tartalomjegyzéket a Bloggeren
  • A Google Analytics regisztrálása és telepítése a Bloggeren
  • A jobb egérgombbal történő letiltás egyszerű módjai a Bloggeren (Blogspot)

A blogbejegyzésekben található érdekes cikkek előnyei

Csakúgy, mint a Blogger tartalomjegyzék-funkciója, ebben a blogban is érdekes lehet egy érdekes cikk vagy kapcsolódó cikk közzététele. erősítse a belső linkeket a blogján. Az egyik és a másik állás összekapcsolásával lehetőség nyílik blog oldalranglista hogy továbbra is feljebb menj. Tehát ágyazzunk be érdekes cikkeket minden blogbejegyzésedbe! Hogyan?

Hogyan készíthet érdekes cikkeket minden Blogger-bejegyzésben

Sokféle érdekes cikk a blogon. Van, aki képeket használ, van, aki csak elektromos képet használ. Ezúttal oktatóanyagként 5 olyan cikket sorolunk fel, mint a JalanTikus. Ami azt jelenti, hogy hogyan lehet egy kapcsolódó bejegyzést tenni egy blogra, nevezetesen:

  • Mondjuk, hogy van Belépés Blogger az Ön Gmail-fiókjával. A következő lépés a menübe való belépés Sablon, majd válassza a lehetőséget HTML szerkesztése.
  • A HTML párbeszédpanelen keresse meg a kódot ]]> / b: bőr>. Hogy könnyebb legyen nyomja meg a ctrl + F billentyűkombinációt és keresse meg a kódot.
  • Ha megtalálta, kérjük, másolja és illessze be a kódot közvetlenül a]]> kód fölé.

/ * ==== Kapcsolódó hozzászólás-kezdés ==== * / .related-post {margin: 15px 0 0; border-top: solid 1px # f0f0f0; kitöltés: 15px 0 0} .related-post h4 {font- méret: 14px; margó: 0 0 .5em; text-transzformáció: nagybetű} .related-post-style-2 {margó: 0 0 0 0! fontos; kitöltés: 0 0 0 0! fontos; lista-stílus: nincs} .related-post-style-2 li {margó: 0 0 0 0; kitöltés: 0 0 0 0} .related-post-style-2 li {kitöltés: 5px 0! fontos; border-top: 1px szilárd #eee; túlcsordulás: rejtett} .related-post-style-2 li: first-child {border-top: none} .related-post-style-2 .related-post-item-thumbnail {szélesség: 60px; magasság: 60px; max -szélesség: nincs; max-magasság: nincs; háttérszín: átlátszó; szegély: nincs; párnázás: 0; úszó: bal; margó: 2px 8px 0 0} .related-post-style-2 .related-post-item -title {font: normál normál 16px Fjalla One, Helvetica, Arial, sans-serif} www.masyadi.com .related-post-style-2 .related-post-item-summary {display: block; overflow: hidden}. related-post-style-2 .related-post-item-more {}

  • Ha végzett, keresse meg újra a kódot ugyanúgy. Azután másolat és paszta az alábbi kódot közvetlenül fent.

jegyzet: Tovább labelArray, kicserélheti "Életmód" minden olyan címkével, amely szerinted sok érdekes bejegyzést tartalmaz. És ne felejtsd el változtatni //bangrapy.blogspot.com/ a blog címével.

  • Kész. Csak spóroljon, és kérjük, olvassa el az eredményeket.

Nos, egyszerű, hogyan lehet érdekes cikkeket beilleszteni ezekbe a blogbejegyzésekbe? Most olyan cikkeket fog ajánlani, amelyeket érdekesnek talál a blog olvasói számára. Természetesen egyre többet látogathatják a blogodat oldalrang-Te lendületbe fog hozni. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found