5 esküvői alkalmazás, amelyet a házasság előtt telepítenie kell!

Kinek nincs terve házasságot kötni? Legtöbben a lehető legjobban szeretnék megtervezni az esküvőt. Az esküvő végrehajtása előtt azonban le kell töltenie az esküvői alkalmazást.

Kinek nincs terve házasságot kötni? Legtöbben szeretnék minél jobban megtervezni az esküvőt. Az esküvő végrehajtása előtt azonban le kell töltenie az esküvői alkalmazást.

Miért kellene? Mert ha férjhez akarsz menni, győződj meg róla, hogy szükséged van-e rá esküvőszervező vagy tervező, az esküvői alkalmazás telepítésével garantáltan képes lesz felkészülni arra a szent napra. Melyek az alkalmazások? Lásd lentebb.

  • Hogyan blokkolhatjuk mások internetkapcsolatait az Androiddal
  • Telefonszámok blokkolása különféle Android okostelefonokon
  • Hogyan blokkolhatjuk a pornó oldalakat Windows rendszeren, az Internet biztonságos!

5 esküvői alkalmazás, amelyet házasságkötés előtt telepíteni kell!

1. Esküvőszervezőnk

A házasság neve mindenképpen meglehetősen bonyolult előkészületekkel jár. Nos, ha azt szeretné, hogy esküvője WO nélkül kerüljön lebonyolításra, akkor az esküvői alkalmazás neve lesz Esküvői tervezőnk ez tökéletes az Ön számára.

Igen, ez az Android alkalmazás segít az esküvőkkel kapcsolatos különféle dolgok előkészítésében, például, hogy ki szeretne meghívást kapni, mit vásároljon, akár az élelmiszerköltségvetés kiszámítása is elvégezhető.

2. LadyMarry esküvőtervező

Ne feledje, ahogy Jaka mondta, a házasságnak jól fel kell készülnie. Tehát, ha azt szeretné, hogy az előkészületei még stabilabbak legyenek, letöltheti az alkalmazást LadyMarry Esküvőtervező.

Látja, ez az alkalmazás segít egy átgondolt terv elkészítésében és a megfelelő esküvői előkészítésben. Valójában mindenféle listát rögzíthet, amelyet az esküvője előtt el kell készíteni.

3. Bridalory

Rendkívül menő esküvői ruhát szeretnél használni? Könnyű, letöltheti Bridalory mint egy jó házasságkötés a referenciák megtekintéséhez.

Ezenkívül azt is beállíthatja, hogy később melyik eladót válassza az esküvőre. Természetesen ezen az Android alkalmazáson keresztül kezelheti saját pénzügyi problémáit.

4. Esküvői dekorációs ötlet

A vendéglátáson kívül az esküvőn általában a leg extravagánsabb dolog a dekoráció. Természetes, hogy életünkben egyszer házasok vagyunk, ezért mindenképpen azt akarjuk, hogy fényűző és elegáns legyen. Tehát mi a megoldás? Alkalmazás Esküvői dekoráció ötlet lah!

Mivel ez az alkalmazás elegáns, de alacsony áron fogja megtartani az esküvői dekorációit. Hogy-hogy? Megteheti, mert ez az alkalmazás megoldásokat és ötleteket nyújt a luxus, de megfizethető esküvői dekorációkról.

5. Alkalmas pár

Mi okoz még fejfájást egy esküvő előtt? Meghívás! Így van, egy meghívó feltétlenül hirtelen megtelik az agyaddal, mert jó tervet kell elkészítened és ki kell nyomtatnod. Szédül? Kérjük, használja az alkalmazást digitálisan Alkalmas pár!

Így van, csak ezzel az alkalmazással terjesztette ki esküvői meghívóit. Mert itt digitális meghívókat tehet meg sablon ami szórakoztató, és csak a lehető legkreatívabban kell megtervezned. Érdekelt?

Ez az esküvői alkalmazás, amely alkalmas arra, hogy felkészülhessen egy esküvőre WO vagy esküvőszervező. Ne felejtse el elolvasni az alkalmazásokhoz kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket Jofinno Heriantól.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found