15 egyedi weboldal, amikor unod a munkahelyedet, nagyon szórakoztató!

Ezúttal az ApkVenue ajánlást akar adni a legegyedibb és legmenőbb weboldalra, amelyet felkereshet, ha unatkozik az irodában. Garantált, nagyon izgalmas!

Természetesen unatkozott az irodai munka során. Reméled, hogy valamit megtehetsz az elméd felfrissítésére.

Az egyik lehetőség a játék. De azt hiszem, szinte lehetetlen játékokat játszani az irodai órákban. Igen, de fennáll annak a veszélye, hogy a főnök azonnal elbocsátja.

Ezért inkább álljon meg 15 legizgalmasabb webhely meglátogatni, ha unatkozol!

15 legjobb webhely, ha unatkozik az irodában

Az alábbi webhelyek listája különféle típusú, banda! Némelyik oktató jellegű, más csak szórakozásból.

Ami egyértelmű, ezekre az oldalakra látogatva időt pazarolhat! De ne feledje, győződjön meg róla, hogy minden munkáját elvégezte!

1. Geoguessr.com

Az első ott van geguessr.com. Ezen a weboldalon a Google Maps technológiájával a világ minden sarkában eljutunk egy helyre.

Feladatunk a hely kitalálása és kiválasztása a térképen. Minél közelebb találgatásunk az igazi válaszhoz, annál magasabb pontszámot kapunk!

2. Asoftmurmur.com

A következő ott van asoftmurmur.com. Ezen a weboldalon keresztül különböző típusú hangokat hallgathatunk meg, amelyek hasznosak lehetnek elménk megnyugtatásához.

Az eső, a villámlás, a hullámok, a szél, a tűz, a madarak éneke, a rovarok, az emberek tömegének hangjai hallatszanak. Keverhet különféle hangokat, hogy a legjobb képletet kapja, amely megnyugtat

3. Agoodmovietowatch.com

Ez az oldal azok számára alkalmas, akik szeretnek filmet nézni, bandázni! Agoodmovietowatch.com egy olyan webhely, amely filmekkel kapcsolatos ajánlásokat nyújt Önnek a megtekintéshez.

Nemcsak a mozikban bemutatott filmek, hanem sorozatajánlások is érkeznek Netflix valamint a digitális áruházakon keresztül értékesítettek.

4. Hackertyper.net

Pszt, ez egy kicsit titkos, úgyhogy ne engedd, hogy mások megtudják, huh. Használhatja ezt a webhelyet arra, hogy úgy tegyen, mintha ismeretlen felek feltörnék számítógépét.

Hackertyper.com egy olyan webhely, ahová bármilyen karaktert beírhat, hogy megjelenjen egy kódsor, mint egy személy hackerek!

5. Music-map.com

Unod már, hogy ugyanazt a zenét hallgatod? Miért nem csak egy új dalt hallgat, amely hasonló a kedvenc előadójához?

Music-map.com megmutatja azoknak a művészeknek a nevét, akik rokonok és hasonlóak a kedvenc művészeddel, bandáddal! Csak be kell írnia az előadó nevét a megadott oszlopba.

Egyéb szórakoztató weboldalak. . .

6. Twofoods.com

Ha Ön olyan típusú ember, aki valóban törődik az elfogyasztott ételek táplálkozásával, akkor ez az oldal twofoods.com nagyon alkalmas az Ön számára.

Ezen az oldalon két étel összehasonlítható. Láthatja az ételben lévő kalóriák, szén, zsír és fehérje arányát.

7. Theuselessweb.com

Ahogy a neve is mutatja, ez a webhely nem tesz semmit. Valójában egy dolog van, theuselessweb.com egy másik webhelyre vezet, amely ugyanolyan haszontalan.

Tehát, ha depressziósnak érzi magát, mert haszontalannak érzi magát, nézze meg ezt az oldalt. Hasznosabbnak találja ezt a weboldalt.

8. Thisissand.com

Ha homokfestő művésznek szeretne lenni, talán gyakorolhatja ennek az egy webhelynek a használatát.

Thisissand.com egy olyan weboldal, amely lehetővé teszi színes homok szórását. Ha ügyes vagy, ebből művészetet készíthetsz, banda!

9. Theoatmeal.com

Ventilátor firkál határozottan otthon érzem magam sokáig ezen az oldalon! Theoatmeal.com olyan webhely, amelyen sok van firkál érdekes és tele van jelentéssel és szórakozással.

Vannak olyan képregények is, amelyeket ingyen elolvashat. Inspirációt kap, vagy csak könnyedén nevet, ha felfedezi ezt az izgalmas weboldalt.

10. Supercook.com

Zavart abban, hogy mit kell főzni a meglévő összetevőkkel? Meg kell nyitnia az oldalt supercook.com ez, banda!

Csak azt kell kiválasztania, hogy milyen összetevők kaphatók a hűtőszekrényben. Később megjelennek az ételek receptjei, amelyek ezen összetevők alapján készülhetnek.

11. Kis alkímia

Kis Alkímia egy olyan weboldal, ahol kirakós játékokat játszhat az univerzumban létező különféle elemek kombinálásával.

Például megkapja por a levegő és a föld összekapcsolásával. Képesnek kell lennie az összes létező elem megnyitására a teljes szám elérésével 580 elem.

12. Pixeloughts.com

Szeretne motivációt szerezni az aktuális problémák kezeléséhez? Nyissa meg a weboldalt pixeloughts.co.

A webhely megnyitásakor a rendszer felkéri, hogy írja be, milyen problémák zavarják Önt. Az írás befejezése után bátorító mondatok jelennek meg!

13. Stars.chromeexperiments.com

Ha benne van asztrofília vagy mint az univerzum szagú dolgai, meg kell állnia ezen a weboldalon, banda!

Stars.chromeexperiments.com egy olyan webhely, amely ingyenes túrát kínál Önnek az univerzumunk körül, Tejút.

14. Unplugthetv.com

Sokak szerint a televízió minősége ma nagyon rossz. Nem csak Indonéziában, külföldön is ugyanaz a jelenség tapasztalható.

Emiatt vannak webhelyek unplugthetv.com ami jobb sugárzási ajánlásokat fog adni, mint amit a televízió mutat.

Ha nincs kedved, könnyedén megváltoztathatod a videót. Az ezen az oldalon megjelenített összes videó a Youtube-ból származik.

15. JalanTikus.com

Hehehe, az utolsó webhely, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl jalantikus.com kérlek, banda! Az a hely, ahol Jaka található, mindig online nyújt információt a technológiáról naprakész.

Hasznos lehet, ha elolvassa a benne szereplő cikkeket. Ja, igen, JalanTikusnak is van csatorna Youtube, tudod jól?

Tehát ez a banda, 15 legjobb szórakoztató webhely, ha unatkozik az irodában vagy az osztályteremben. Hogyan, egyáltalán a móka ugye? Különösen az utolsó szám, ez nagyon szórakoztató!

Ami fontos, ne hagyja, hogy elhanyagolja kötelezettségeit csak a Jaka által ajánlott webhelyeken játszott szórakozás miatt!

Olvassa el a cikkeket is Weboldal vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found