10 legjobb és legmegbízhatóbb online vételi és eladási alkalmazás 2019-ben

Ön azok közé tartozik, akik gyakran vásárolnak az e-kereskedelemben? Itt az ApkVenue elmondja az Android telefonok legjobb és legmegbízhatóbb online vásárlási és eladási alkalmazását 2019-ben.

Manapság már nem kell fáradni pláza hogy megtalálja a megcélzott elemet. Elég az alkalmazásból e-kereskedelem ban ben okostelefon, könnyen vásárolhat.

Természetesen sokan vannak e-kereskedelem Indonéziában sok közülük számos promóciót, funkciót és egyéb kényelmet nyújt.

A vásárlás megkönnyítése érdekében, különösen a Nemzeti Online Vásárlási Nap (Harbolnas) üdvözlésekor, itt ajánlom vételi és eladási alkalmazás online legjobb és bízott 2019-ben, banda.

Vásárlási és eladási ajánlások Online Legjobb és legmegbízhatóbb 2019

Jelentés a iPrice.co.id, Az ApkVenue számos vételi és eladási alkalmazást összegzett online a legjobb felület Android alapú rangsor 2019 második negyedévéig nyújtják a Google Play szolgáltatásain.

Egy alkalmazás káosz közepén Bukalapak amely hirtelen eltűnt a Play Áruházból, sőt, továbbra is más alkalmazásokat használhat a vásárláshoz online tudod!

Érdeklődik a vételi és eladási alkalmazások listája online más megbízható? Gyere, nézd meg a teljes értékelést alább!

1. Shopee

Bár viszonylag új, Shopee jelenleg sikeresen az első helyen áll az alkalmazásban e-kereskedelem tetején a Google Playen. Sőt, ez az alkalmazás meglehetősen népszerű, különösen a nők körében.

üzembe helyezés Szingapúrból a vásárlás kényelmét kínálja az ingyenes promóció a szállításig és egyéb kedvezmények, amelyek szintén csábítóak.

Eltekintve a banki átutalásoktól, hitelkártyáktól és internetes bankolás, A Shopee fizetési módot is biztosít a helyszínen történő fizetéshez, más néven COD.

Shopee a közösségi médiában is remekel, több, mint 2,6 millió Instagram-követővel követői és a látogatók weboldal havonta akár 90 millió látogató.

RészletShopee
FejlesztőShopee
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret59 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Termelékenység Shopee Apps LETÖLTÉS

2. Tokopédia

Tokopédia amely az egyik társaságba tartozik egyszarvú Indonéziában ez lehetőséget ad bárkinek, hogy eladóvá váljon eladó.

A vevők és az eladók a csalás áldozatává váló aggodalmakat is minimalizálhatják, mert a fizetési mód biztonságos és megbízható.

A vevő pénzeszközeit a Tokopedia kezeli, a megrendelés megérkezéséig és a vevő megerősítéséig. Továbbá, miután a vásárlás befejeződött, az új pénzeszközöket továbbítják az eladónak.

A Tokopédiában is a havi legnagyobb látogatók vannak, havi 140 millió látogatóval!

RészletTokopédia
FejlesztőTokopédia
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret43 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Alkalmazások termelékenysége Tokopedia LETÖLTÉS

3. Lazada

Mint az egyik bolt online a legnagyobb az országban, Lazada termékek széles skáláját kínálja, a divat, szerkentyű, elektronika és még sok más.

Indonézián kívül a Lazada vételi és eladási alkalmazás is online a legnagyobb Délkelet-Ázsiában, például Malajziában, Fülöp-szigeteken, Szingapúrban, Thaiföldön és Vietnamban.

Lazada, aki elfoglalta az első pozíciót e-kereskedelem Indonéziában több mint 28 millió követője van a Facebookon látogatásokkal weboldal havonta 49 millió látogató.

RészletLazada Indonézia
FejlesztőLazada Mobile
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Lazada mobilalkalmazások termelékenysége LETÖLTÉS

Vásárlás és eladás alkalmazás Online Több ...

4. Bukalapak

A Tokopedián kívül vannak olyanok is e-kereskedelem más szülőföldről, mégpedig Bukalapak. Minden negyedik cég egyszarvú Indonéziából szintén vételi és eladási központ online amelyet széles körben használnak.

Az áruk eladása vagy vásárlása a Bukalapakon is egyszerű. A Bukalapak hol helyezi el az Ön pénzét a megrendelés megérkezéséig, majd továbbítja azt az eladónak.

Összességében elmondható, hogy a Bukalapak olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek szinte hasonlóak a Tokopedia-hoz. A különbség az, hogy a Bukalapak alkalmazásban megtalálható az Ártárgyalás funkció, ahol az eladónál lehet licitálni az árakra.

Sajnos a Bukalapak az utóbbi időben instabil. Az elbocsátások kérdésétől kezdve az alkalmazásig, amely elveszett a Google Play szolgáltatásaiban.

RészletBukalapak
FejlesztőBukalapak
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret42 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Alkalmazások termelékenysége OpenLapak LETÖLTÉS

5. Sorabel

Sorabel (korábban elnevezték Eladó készlet) szakterülete: e-kereskedelem női felhasználókat céloz meg, ahol termékeket nyújtanak divat ruháktól, kozmetikumoktól és másoktól kezdve.

Tárolja a biztosított szolgáltatásokat online Ez a megbízható ing a Try First New Pay, a COD kifizetések egyik jellemzője Indonéziában, akár 30 napos visszatérítési garancia, banda.

Eddig Sorabel az 5. helyen áll a Google Playen, havi 185 ezer webhelylátogatással.

RészletSorabel
FejlesztőEladó készlet
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret9,7 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Termelékenység eladó részvényalkalmazások LETÖLTÉS

6. Blibli.com

Jelentkezéskor e-kereskedelemBlibli.com aki szintén Indonéziából származik, különféle árukat találhat alacsony áron, de kiváló minőségben.

Az ebben az alkalmazásban elérhető elemek általában az elektronikára és a hobbikra összpontosítanak szerkentyű, kamerák, laptopok, televíziók, játékkonzolok, játékok és egyebek, bandák.

A 2010-ben alapított Djarum ezen leányvállalatának 485 ezerrel a legnagyobb a Twitter-követője követői havonta akár 38 millió látogató látogatása.

RészletBlibli.com
Fejlesztőblibli.com
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret26 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

7. JD.ID

Webhelyek adás-vétele online ez eredetileg Kínából származott, a JD.com. Különösen az indonéz piac esetében változtatták meg a nevét JD.ID.

A felhasználók könnyebbé tétele érdekében a JD.ID felvett egy vételi és eladási alkalmazást is online hogy megszerezheti felület Android és iOS.

Itt különféle tételek találhatók mobiltelefon, tabletta, fülhallgató, töltő, laptopok, ruhák, ételek és italok.

Sőt, külföldről is vásárolhat árut! Alkalmas azoknak, akiknek nehézségei vannak bizonyos tárgyak megtalálásával Indonéziában.

RészletJD.ID
FejlesztőPT. JingDong Indonézia Először
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret41 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

8. Zalora

Akkor azok számára, akik megjelenni szeretnének divatos anélkül, hogy körbe kellene mennie pláza vagy egy bevásárlóközpont, akkor is használhatja az alkalmazást Zalora.

Itt több tízezer terméket találhat, például cipőket, ruhákat és egyéb kiegészítőket ismert márkákról, valamint eredeti termékeket.

A Zalora gyakran különleges kedvezményeket is kínál vásárlóinak. Eddig a Zalora oldal havonta 5 millió látogatót vonz, bandában.

RészletZalora
FejlesztőZalora South East Asia Pte Ltd.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret10 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

A Zalora South East Asia Pte Ltd Társadalmi és üzenetküldő alkalmazásai LETÖLTÉS

9. AliExpress

Ha terméket szeretne vásárolni, ill szerkentyű külföldről, AliExpress egy vételi és eladási alkalmazás online amit ki kellene próbálnia.

A kínai székhelyű AliExpress termékek széles választékát kínálja a vásárlók számára a világ minden tájáról, beleértve Indonéziát is.

Ez az Alibaba által elindított alkalmazás gyakran kínál kedvezményeket és promóciókat is az ingyenes szállításhoz.

Még a fizetési módok esetében sem kell bajlódnia PayPal-fiók létrehozásával. Itt fizethet egy kiskereskedelmi üzletláncon keresztül, például a környékén lévő Alfamartnál.

RészletAliExpress
FejlesztőAlibaba Mobile
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Alkalmazások letöltése

10. Alfacart

Lusta vásárolni a boltban, vagy elfoglalt a napi rutin, banda? A napi igények megvásárlásához használhat online vásárlási alkalmazást Alfacart.

Az Alfacart, amely Indonéziában csatlakozik az Alfamart hálózathoz, különféle igényeket támaszt, például ételeket, italokat, babaszereket, divat, az elektronikához.

Ezenkívül az Alfacart 1 órás kézbesítési lehetőséget is biztosít a motorkerékpár-taxi alkalmazásból származó áruszállítási szolgáltatásokkal való együttműködés révén online, GO-JEK.

RészletAlfacart
FejlesztőAlfamart digitális üzlet
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret16 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés3.7/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Apps Produktivitás PT. Srija Trijaya Lestari LETÖLTÉS

Videó: Intelligens módszerek gyűjteménye új mobiltelefonok vásárlásához alacsony áron, mindenképpen megteheti!

Nos, ez a vételi és eladási alkalmazás ajánlása online a legjobb és legmegbízhatóbb az Android telefonokon, a Google Play-szolgáltatásokban elfoglalt rangsor alapján, banda.

Hol vásárol gyakran? Vagy akár ajánlása van egy helyhez vagy bolthoz online Egyéb? Ne felejtsd el megírni véleményedet a megjegyzések rovatban!

Olvassa el a cikkeket is Bevásárlás vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa.