vigyázz! 6 online drogalkalmazás, amelyek kipróbálása valóban tilos!

Nem csak, vannak olyan online drogalkalmazások is, amelyek függőséget okozhatnak a felhasználók számára. Tényleg tilos kipróbálni! A netezők jelenleg a kábítószerrel való visszaélésről beszélnek, amelynek végzetes következményei vannak.

Az utóbbi időben sok kérdés merült fel szerhasználat ami végzetes volt srácok. Valójában a felhasználók eszméletlenek lehetnek, nagyon nehezen kontrollálhatóak és vadakká válhatnak. Nevezzük drognak Flakka akinek volt ideje bumm Kis idővel ezelött.

Látszólag nem csak, hogy vannak tabletták is online drogok hogy vigyázni kell rá, és valóban tilos megpróbálni. Függetlenül attól, hogy függőséget okoznak-e, az online gyógyszerek az alkalmazás formájában szenzációt kínálnak a lejátszott hangon keresztül. Mennyire félelmetes? srácok?

  • A drogoknak köszönhetően Steve Jobs és ez a 4 ember sikeresen inspirálódhat!
  • Hozd a rossz befolyást! A játék 5 karaktere súlyos drogosok
  • HORRY! Az okostelefon-függőség megegyezik a kábítószer-függőséggel, van-e megoldás?

6 online kábítószer-alkalmazás, amelyet tilos kipróbálni!

1. i-Adagoló

Az első online kábítószer-alkalmazás létezik i-Doser amely felkavarta netezők Indonézia, mert állítólag online drogról van szó.

Működésének módja szerint az iDoser stimulálja az agyat binaurális hanghullámok és létrehozza az addiktív hatást, amelyet a legtöbb ember úgy gondol, mint a drogok használata. Most a digitális kábítószer-alkalmazások többsége ugyanazt a koncepciót használja.

2. iStoner

Aztán ott van iStoner amely nyíltan felajánlja, hogy az alkalmazás valóban online gyógyszer. Ebben a fizetett alkalmazásban két gyógyszeres lehetőség van, nevezetesen ingyenes és prémium. Megtalálja a kábítószerek típusait, mint például a kokain, az extasy, a marihuána és így tovább. Ne is próbáld ki.

3. Agyhullámok - Binaurális ütemek

Aztán ott van Agyhullámok - Binaural Beats a MynioTech Apps fejlesztette ki. Ha körülnéz, ez az alkalmazás nem kínál olyan online kábítószer-lehetőséget, mint az iStoner.

Az Agyhullámokat inkább stresszoldóként szánják nyugtató zene hallgatásával. Mégis sokan visszaélnek digitális drogokkal.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Digitális utazások

A következő online kábítószer-alkalmazás ott van Digitális utazások. Ez az alkalmazás természetesen nem idegen azok számára, akik Watch Dogs játékot játszanak. Csakúgy, mint a játékban, többféle módot is kap, például: Őrültség, Póktartály, Egyedül, és Pszichedelikus.

Annak ellenére, hogy szórakoztató a Digital Trips játék, amikor Aiden Pearce karakterévé válsz, nem szabad a való világban kipróbálni srácok.

5. Sztereodózis

Aztán ott van Sztereodózis az online kábítószerek listáján, amelyeket valóban tilos kipróbálni. A sztereodózis kifejezetten online kábítószer-választási lehetőséget is kínál a felhasználók számára. Számos lehetőség van, például a marihuána és az extasy lizergsav-dietilamid (LSD). 4 lehetőség is van hangulat, as Nyugodt, Trippy, Fubar és Rock sztár.

6. HBX Binaural Player

Utoljára ott HBX Binaural Player Froggy Soft fejlesztette ki. Az alkalmazás koncepciója meglehetősen egyszerű, vagyis olyan hangot kell nyújtani, amely megnyugtatja a felhasználót, és eszméletlenül is alszik. Vannak páran előre beállított amelyek felhasználhatók, mint pl Asztrális vetület, Tudatos álom és Gyors alvás.

Tehát ez 6 olyan online kábítószer-alkalmazás, amelyet valóban nem szeretne kipróbálni. Ne is próbáld ki, srácok! A drogok formájuktól függetlenül veszélyesnek és addiktívnak minősülnek. Tehát maradjon éber és legyen óvatos az alkalmazás használatakor.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found