Hogyan lehet ingyen drágaköveket összecsapni a royale-t hitelkártya nélkül

A Clash Royale gyors szintjének elérése érdekében drágakövek segítségével ládákat vagy aranyat vásárolhat. Tehát van egy egyszerű módja annak, hogy ingyenes gyöngyszemeket szerezzünk a Clash Royale-ban.

Amióta kész puha indítás által Szupercella, A Clash Royale azonnal felkeltette sok Android-felhasználó figyelmét. Nagyon izgatott voltam, Jaka maga is gyakran megfeledkezett a Clash Royale játékának idejéről. Gyorsan szeretnék szintet lépni és megvásárolni a Varázsládákat Gems segítségével, hogy erős lapokat kapjak. De a drágaköveknek sokat kell, hogy mágikus ládát vegyenek.

Nos, ezúttal az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy ingyenes gyöngyszemeket szerezzen a Clash Royale-ban. Az ApkVenue által megosztott módszer meglehetősen biztonságos, és nem sérti a Supercell vagy vallási szabályokat.

  • 8 ok, amiért az emberek játszanak Clash Royale-t Androidon
  • Hogyan lehet gyorsan felemelkedni a Clash Royale-ban, az újoncoknak el kell olvasniuk!
  • Clash Royale Play tippek, amelyeket tudnia kell

Hogyan juthatunk ingyenes gyöngyszemekhez a Clash Royale-ban

Nagyon szórakoztató voltam a Clash Royale játékában, nagyon bosszantó érzés volt, ha elveszítettem csata amiatt fedélzet ami nálad kevésbé hatékony. Az egyik módja annak fedélzet Erős vagy, ha kinyitsz egy ládát (arany mellkas vagy varázslatos láda), amely sok erős kártyával rendelkezik. Tehát a láda gyors kinyitásához igénybe veheti a Gems segítségét. De lusta, ha saját pénzéből kell vásárolnia, jobb, ha ingyen drágaköveket keres a Clash Royale-ban.

Hogyan szerezzünk Clash Royale drágaköveket készpénzfával

Egyébként már tudja, hogy ha alkalmazást vásárol a Google Play Áruházban, felhasználhatja a hitelt? Ha nem tudja, elolvashatja a cikket Hogyan vásárolhatunk klánok összecsapását (COC) drágaköveket hitelkártya nélküli hitel felhasználásával. De ez nem csak alkalmazások vásárlása, hanem játékokkal kapcsolatos drágaköveket is vásárolhat a Google Playen.

Nos, segítséggel Cash Tree Könnyen megszerezheti az ingyenes drágaköveket a Clash Royale-ban. Nem kapja meg azonnal a drágaköveket, de a Cash Tree ingyenes impulzusokat ad, amelyek felhasználhatók drágakövek vásárlására a Clash Royale-ban. Akar?

A Cash Tree használata meglehetősen egyszerű, nem kell számlája lennie Google Wallet vagy hitelkártya, vagy semmit sem konfigurál. Csak telepítse a Cash Tree alkalmazást, majd készüljön fel arra, hogy ingyenes hitelhez jusson minden alkalommal, amikor feloldja androidos okostelefonját. Nem használta a Cash Tree-t az Android rendszerén? Először töltse le a Cash Tree alkalmazást a link amelyet az ApkVenue biztosított.

Termelékenységi alkalmazások VITI GLOBAL LIMITED LETÖLTÉS

A Cash Tree telepítése után automatikusan jóváírást kap 1000 IDR számának regisztrálásakor. További hitel megszerzéséhez csak le kell töltenie az általa kínált alkalmazást. Lehetősége van kreditpontok megszerzésére 50 IDR, - 1000 IDR, - minden alkalommal, amikor telepít egy felajánlott alkalmazást.

A Cash tree telepítésével hírek jelennek meg a kijelzőn zár képernyõ Az Ön Androidja. Amellett, hogy hasznos az információk hozzáadásához, további információkat is kaphat IDR 20, - minden alkalommal, amikor kinyitja okostelefonját.

Ez nem minden. Csatlakozhat esemény heti nyeremények milliónyi rúpiával, amelyek felhasználásával ingyenes drágaköveket szerezhetnek a Clash Royale-ban.

Szeretne gyorsan további hitelt szerezni? Hívja meg barátait e-mailben, WhatsApp-on, Facebookon vagy minden más alkalmazáson keresztül a Cash Tree letöltésére hivatkozási link a tiéd. Mindegyik letölthető innen: link amit kioszt, akkor 100 Rp kreditpontot kap. Minél többet hív meg barátokat, annál nagyobb az esélye, hogy sok hitelt szerezzen az ingyenes drágakövek megszerzéséhez a Clash Royale-ban.

Miután összegyűjtött elegendő kreditpontot, kicserélheti kreditre. A minimális hitelegyenleg 5000 IDR, a maximális pedig 50 000 IDR. Később felhasználhatja a hitelt Clash Royale Gems vásárlásához. Könnyű, igaz?

Gyerünk, próbáld ki a módszert, így megszerezheted a drágaköveket a Clash Royale-ban anélkül, hogy a saját pénztárcádból kellene pénzt vásárolnod. Mert a szabadok jobbak, igaz? Sőt, a Gems ingyenes a Clash Royale játékban Mobil az utóbbi időben népszerű.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found