Játék áttekintés: Játssz a „boxer” játékkal, nehogy rossz célpontot érj el

Unod már ugyanazokat a játékokat? Úgy tűnik, ki kell próbálni ezt a Peju játékot. A név alapján furcsán néz ki, főleg ha játszik, érezni fogja a szenzációt.

Játékokról szólva nem lesz vége, különösen az Android okostelefonokon használt játékok. Számos jó játék alakult ki az Android okostelefonok fejlesztésével együtt. Valamivel ezelőtt sokkolt minket egy névvel ellátott játék Csapkodó madár. Játékok, amelyek rendelkeznek játékmenet egyszerű, de bonyolult, akkoriban nagyon népszerű volt az AppStore és a PlayStore üzletekben. Azonban, mert énekelt fejlesztő nem szerette a hírnevet, végül behúzta a játékot A Play Áruház továbbá Alkalmazásbolt.

  • 7 játék filmszerű látványokkal és játékmenettel
  • 16 furcsa játék furcsa címmel (eredeti Indonéziában!) (1. rész)
  • Mennyire csinálod a COLI-t? Bizonyítsd be itt

Cum

A Flappy Birddel ellentétben mély felülvizsgálat ezúttal JalanTikus bemutat egy játékot, amellyel mindkettő rendelkezik játékmenet egyszerű, de megnyerni nem könnyű. Ennek a játéknak a neve Cum, a játék neve néhány ember számára kissé nevetségesnek tűnhet. Azonban a játék által kínált játékok nem olyan nevetségesek, mint a neve sugallja.

Peju Game Review

A Peju-t közvetlenül a JalanTikus oldalról töltheti le. A játék telepítése és megnyitása után. Látni fogja egy korai játék megjelenését, amelyet a lila ural, a Peju aranyos ikonjával és nevével.

Az ikon és a neve alatt található egy Start gomb, amelyet megnyomva azonnal elindítja a játékot. A Flappy Birddel ellentétben hol kell mozgatni a madarat, nyomja meg a képernyőt. Ebben a Pejuban csak balra és jobbra kell ráznia az Androidot a mozgatáshoz.

Az így kapott rázkódás azonban nagyon érzékeny. Tehát ez még nehezebbé teszi ezt a játékot. A játék indításakor Cum Az aranyos fehér szín az Android képernyő közepén lesz.

Nagyon óvatosnak kell lennie a Peju megrázásakor. Mivel az érzékenység nagyon magas, Peju könnyen balra vagy jobbra tolódhat. A játék végén megteheti próbálja újra a jobb alsó oszlopban, vagy ha jó a pontszámod, azonnal megoszthatod a Facebookon.

A következtetés az, hogy ennek a játéknak elég jó grafikája van, amelyet újra és újra meg lehet nézni. Játékmenetez nem túl nehéz, de valóban extra türelmet igényel. Ez a Peju nagyon alkalmas arra, hogy játsszon, amikor vársz valakire, vagy ha unatkozunk. Peju mellett letöltheti szoftver ingyen, vagy olvashat sok más érdekes cikket a JalanTikusról. Sok szerencsét!

Töltse le a Peju játékot

Lite Bite szimulációs játékok LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found