hogyan hozhatunk létre leállítási időzítőt további szoftverek nélkül

Időzítőt készíthetünk laptopunkon vagy PC-nkön, egyszerűen, praktikusan, csatlakozás és kiegészítő szoftver nélkül. Hogyan kell? Nézze meg a következő tippeket.

Biztosan vannak olyanok, akik gyakran használnak laptopokat vagy PC-ket késő estig. Mint a játékosok, írók vagy hallgatók, akik feladatokat és téziseket végeznek. És nem ritka, hogy elalszanak PC vagy laptop használata közben, mert talán már késő este van, vagy túl fáradt ahhoz, hogy napközben végezzen tevékenységeket.

  • A képernyő bezárása kikapcsolás után gyorsan megsértheti laptopját! Vajon miért?
  • Most küldjön üzeneteket a jövőbe, még akkor is, ha a feladó elúszott!
  • 6 egyedi riasztási alkalmazás, amelyeknek megfelelő a felébresztés módja

Ez azt eredményezi, hogy a laptop vagy a PC folyamatosan bekapcsol, amíg felébredés után kikapcsol. Meg tudod csinálni készítsen időzítőt laptopra vagy PC-re könnyen, gyakorlatilag, kapcsolat nélkül is szoftver további. Hogyan kell? Nézze meg a következő tippeket.

Hogyan készítsünk egy leállítási időzítőt további szoftverek nélkül

Nyissa meg a CMD-t

Az első lépés a nyitás Parancssor vagy amit gyakran CMD-nek hívnak, a segítségével megnyithatjuk Win + R akkor írja be CMD és rendben.

Írja be a következő kódot

Nos, használni fogjuk a funkciókat Időzítő CMD-n, ezért fel kell készülnünk arra, hogy időben betegyük, hogy amikor elalszunk, a laptop vagy a PC is megteszi Leállitás automatikusan. Hogyan kell gépelni Shutdown.exe -s -f -t "3600" (a dupla idézőjelek közé zárt szám jelzi az időzítő idejét). Azután Belép.

Hogyan lehet lemondani

A törléshez írja be Shutdown.exe -a.

Jegyzet: Jelentése -s -f -t tól től Shutdown.exe -s -f -t ugyanis:

  • -s a Leállításra vonatkozik
  • -f az Erő jelölésére
  • -t Az időzítő jelzésére

Nos, ez a legegyszerűbb módja a kikapcsolási időzítő létrehozásának szoftver ezenkívül, hogy amikor elalszunk, a laptop vagy a PC kikapcsolhatja magát. Ha van más módja, akkor megteheti Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found