telepítés nélkül közvetlenül használhatja ezt az 5 videoszerkesztő szoftvert

Kiderült, hogy létezik videoszerkesztő szoftver telepítés nélkül! Tehát csak közvetlenül webböngészőn keresztül kell működtetnie. Mit tudsz csinálni?

A technika világának mai fejlődése megkönnyíti az emberek számára a tudásforrások megtalálását az olcsóak még ingyen is. A kibertérben az egyik hely, amelyet keresési forrásként használtak betekintés vagy szórakozás van Youtube.

A YouTube sokféle hozzáférést biztosít video oktatóanyagok pillanatok alatt elkészült. Különösen, ha ez egy folyamat szerkesztés a videó minimális specifikációjú PC-t használ. Az ilyesmi kikerüléséhez most létezik ilyen Felhőszerkesztő szoftver amely egyszerűen keresztül működtethető Böngésző csak. Bármiről szoftver videoszerkesztés telepítés nélkül, csak azonnal használja, mi? Gyere, nézzük meg!

  • Hogyan tölthet le egyszerre sok YouTube videolejátszási listát
  • 7 ingyenes, kiváló minőségű videótöltő webhely, tudnia kell a YouTube-felhasználóknak!
  • Az indonéz művek 20 legnépszerűbb videója a YouTube-on 2016-ban

Videoszerkesztő szoftver telepítés nélkül

1. FileLab Video Editor

Fotó forrása: Fotó: filelab.com

FileLab Video Editor egyike a felhőszoftver hogy könnyen kezelhető kezdőknek. Az egyszerű felület megkönnyíti az új felhasználók megértését. Sokféle változatossággal átmeneti hatások Megvan, a FileLab Video Editor még hűvösebbé teszi a videóidat a tiszta hanggal kombinálva.

2. Hurkoló

Fotó forrása: Fotó: loopster.com

Videók szerkesztése a következővel: Loopster talán néhány embernek nehéz lesz, de ha gyakran szerkesztesz ezzel a felhőszoftverrel, az mindenképpen hosszú időt vesz igénybe megszokja és mi különbözteti meg ezt a videoszerkesztő szoftvert másoktól, az az eredmény videó renderelés vízjel nélkül.

3. WeVideo

Fotó forrása: Fotó: wevideo.com

Kezdőknek vagy profiknak egyaránt használhatók WeVideo Ez azért van, mert könnyű megjelenítés és jó video-megjelenítési eredmények. A következőhöz is elérhető: fizetett változat a jobb minőség érdekében, és hozzá tudjon adni vízjel különleges.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Shotclip

Fotó forrása: Fotó: shotclip.com

Shootclip rendelkezik egy speciális videoszerkesztő funkcióval, azaz szerkesztéssel együtt használható, így videoszerkesztést végezhet barátaival, annak ellenére, hogy nincsenek veled.

5. MixMov

Fotó forrása: Fotó: mixmoov.com

Amikor videoszerkesztést végez a MixMoov Olyan professzionális videoszerkesztő alkalmazást szeretne használni, mint FinalCut vagy PremierePro mert be van kapcsolva az idővonal MixMoovnak van több video- vagy hangsáv ami kreatívabbá tesz.

Az 5 videoszerkesztő szoftver közül a fentiek telepítése nélkül sok előnyei és hátrányai mindegyiknek, de mindkettő felhőszoftvert használ, amelyhez természetesen internetkapcsolat is szükséges a szerkesztés során.

Használva felhőszerkesztő ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem fogja megnehezíteni a számítógépét, mert minél tovább szerkesztjük, a PC is lassabban érzi magát. De az előnyök, mégpedig a videó megjelenítésekor gyorsabb lesz minimális specifikációjú számítógép használata helyett. Bármilyen szerkesztés bárhol elvégezhető akár az internetes kávézóban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found