Minden idők 7 legjobb focifilmje, hagyja ki a gyógyszert!

Miss egy focimeccset néz? Jobb megnézni a legjobb futballfilmet ezen, garantáltan nem kevésbé izgalmas!

A futballrajongók számára a Corona vírus terjedése miatt nem élvezhetik kedvenc meccseiket.

A világ bajnokságainak többségét határozatlan időre felfüggesztették. Mindannyian egyetértettek abban, hogy ez a vírus ne terjedjen rosszabbul.

A nosztalgia kezelésére az ApkVenue ad néhány ajánlást minden idők legjobb futballfilmje!

A legjobb futballfilm

Más sportágakhoz képest a futball gyakran szerepel a nagy képernyőn.

Sokféle nézőpont létezik, az életrajzoktól, a történelemtől, a klub szurkolóinak másik oldalától kezdve a nemek közötti egyenlőségig.

Minden további nélkül ez az a legjobb focifilmek listája!

1. Pele: Egy legenda születése (2016)

A lista első filmje az Pele: Egy legenda születése. Ahogy a neve is mutatja, ez a film a legendás brazil játékos életrajza.

Megnézzük a korai életet Pele (Kevin de Paula), hogy minden idők egyik legsikeresebb és leghíresebb futballistája lehessen.

Nem csak azt látjuk, hogy a Santos klub felvette, és hogyan segítette Brazíliát a világbajnokság megszerzésében, látni fogjuk Pele kapcsolatát az apjával.

2. Egyesült (2011)

A Manchester United klub rajongóinak meg kell nézniük a filmet Egyesült ezt. Ez a film a csapat által 1958-ban tapasztalt tragikus eseményeken alapul.

Sir Matt Busby (Dougray Scott) a Manchester United edzője volt, amikor csapata számos tagját megölték egy tragikus repülőgép-balesetben.

Létrehozott egy új fiatal csapatot is, amely néven ismertté vált Busby csajok. Meglátjuk, hogy sikerül neki és csapatának a legfiatalabb csapattá válni, aki megnyerte a bajnokságot.

3. A Damned United (2009)

A filmben A Damned United, látni fogjuk a legendás brit menedzser feltörését, Brian Clough (Michael Seen). Instabil és különc temperamentumáról ismert.

Ez a film azt a 44 napot követi, amelyet Clough töltött a Leeds United vezetőjeként 1974-ben.

Ez alatt a rövid idő alatt látni fogunk egy olyan korszakot, amely ellentmondásos és legendás volt az edző számára.

A Damned United gyakran a valaha készült legjobb futballfilmek egyikének tekintik. A történeten kívül Michael Seen fenomenális megjelenése az oka.

Egyéb futballfilmek. . .

4. Gól! (2005)

Ha arra kérik, hogy nevezze meg a leghíresebb focifilmet, talán a válasz az Cél! amelyet 2005-ben adtak ki.

Ez a film arról mesél Santiago Munez (Kuno Becker), egy Los Angelesben élő illegális bevándorló. Mint kiderült, szerelmes a futballba és van tehetsége.

Képessége felhívni magára a figyelmet, hogy lehetőséget kapjon az angol klub, a Newcastle United játékára.

Ennek a filmnek a sikere több folytatást is kapott, köztük a történetet, amikor Munez a Real Madridba költözött és részt vett a világbajnokságon.

Ja, nagyon sok igazi futballista vált belőle kámea ebben a filmben, köztük David Beckham és Lionel Messi.

5. Green Street Hooligans (2005)

A lista többi filmjétől eltérően Zöld utcai huligánok a futball történetét meséli el a szurkolók vagy inkább huligánok (keményvonalas rajongók) szempontjából.

Matt Bucker (Elijah Wood) Harvard hallgatója, akit igazságtalanul kizárt a campus.

Azt is elhatározta, hogy elfut nővére házához Angliába. Ott közel került sógorához, és megismerkedett a brit futballhulogánizmus világával.

Ennek a filmnek meglehetősen pontosan sikerül ábrázolnia a huligán kultúrát, amelyet valójában gyakran a brit futball képének károsításának tekintenek.

6. Hajlítsa meg, mint Beckham (2002)

Ha a nemek közötti egyenlőség témájú focifilmet keres, próbáljon vígjátékokat nézni Csavard be, mint Beckham ezt.

Meglátjuk egy indiai származású nőt, akit megneveznek Jess Bhamra (Parminder Nagra), aki futballistává akar válni. Sajnos konzervatív szülei nem értettek egyet.

Nem csak feladta. A legjobb barátjával, Jules Paxton (Keira Knightley), megpróbálta bebizonyítani, hogy vezetheti csapatát bajnokokká.

7. Saolin Soccer (2001)

Ha ez Jaka biztos, hogy megnézted. Shaolin foci az egyik legnépszerűbb futball témájú film.

Eltekintve a főszereplő Stephen Chow-tól Leg Sing, ez a film a játékosok birtokában lévő szuper képességeinek köszönhetően is nagyon érdekes.

Leg Sing megpróbálja meggyőzni testvéreit, hogy focizni akarnak. Ha elutasítást kaptak, végül újra összeálltak és újraélesztették képességeiket.

Ez a film ötvözi a Shaolin kung fut és a futballt. Játékosai arra törekszenek, hogy népszerűsítsék harcművészetüket a nyilvánosság előtt.

Ez néhány ajánlás volt legjobb focifilmek a JalanTikus verzió. Jaka különböző témájú filmeket próbál adni.

Garantáltan a fenti filmek nézése kezelni fogja a futball utáni vágyadat. Emellett a fenti filmeken keresztül megismerheti a futball történetét is.

Melyiket fogja először megnézni? Írj a kommentekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found