elfelejtette a jelszavát? ez egy biztonságos módja az android feloldásának

Ha elfelejtette a mobiltelefon jelszavát, ne formázza azonnal! Az ApkVenue-nak remek tippjei vannak egy androidos okostelefon megnyitásához, amely az adatok törlése nélkül elfelejti a kulcsot.

A benne lévő adatok védelme érdekében okostelefon tudatlan kezektől jobb, ha lezárja okostelefon a tiéd. Egyre bonyolultabb Jelszó vagy a mintazárat használja, annál biztonságosabb lesz okostelefon-a te.

Vannak azonban esetek, amikor el kell felejtenie a PIN-kódot vagy Jelszó vagy mintazár okostelefon igazad van? Ha elfelejtette, a JalanTikus lehetőséget nyújt arra, hogy kinyissa egy olyan Androidot, amely elfelejtette a zárat anélkül, hogy törölte volna a benne lévő adatokat.

  • 7 módja annak, hogy a hackerek megtörik az általuk használt WiFi jelszavakat és eszközöket (Frissítés 2019)
  • Hogyan lehet megváltoztatni az elfelejtett Gmail jelszavakat mobiltelefonokon és laptopokon, nem kell új e-mailt létrehozni!
  • 5 lehetőség az elfelejtett WiFi jelszavak megtekintésére Androidon, gyökér nélkül!

Az Android zárolásának feloldása Elfelejtette a kulcsot adatok törlése nélkül

Régen nyitott okostelefon Elfelejtett Android Jelszó vagy mintazárat kell csinálni Gyári beállítások visszaállítása a Power és a Volume gomb kombinációján keresztül. A kockázat az, hogy minden adata elvész.

Ha androidja elfelejti a zárat, akkor az adatok elvesztése nélkül egyszerűen feloldhatja az elfelejtett Android készüléket. Hogyan:

  • Nyisd ki weboldalAndroid Eszközkezelő tól től böngésző a számítógépen vagy okostelefon a barátod. Azután Belépés párosított Gmail-fiókkal okostelefon.
  • Miután belépett, megjelenik egy menü Gyűrű, Zár, és Törli. Válassza a Zárolás menüt.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Miután rákattintott Zár, akkor megjelenik egy menü kijelzés a módosítások elvégzéséhez Jelszó. Kérjük, hozzon létre egy új jelszót az okostelefonon történő alkalmazáshoz.

Jegyzet: Még akkor is, ha PIN-kódot vagy mintazárat szeretne, az okostelefonon regisztrált zárat új jelszó-zár váltja fel.

  • Ezt követően kérjük, nyissa meg okostelefon Ön. Ezután megkérik, hogy adja meg Jelszó amit csak korábban készítettél.

Probléma megoldódott! Mennyire egyszerű megnyitni egy androidos okostelefont, amely elfelejtette a kulcsot anélkül, hogy törölné ezeket az adatokat?

Tehát, ha az Android bármikor elfelejti a jelszavát + vagy a kulcsát, kérjük, használja ezt a módszert. Ne csak a formátumot játssza le.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found