3 módszer a Kinemaster vízjelek ingyenes és egyszerű eltávolítására

Utálod látni, hogy a Kinemaster írt a videódra? Nyugi, törölheti a következő Kinemaster vízjel, banda eltávolításával.

Hobbi videofelvételeket készíteni mobiltelefonokon, banda? Ha igen, akkor ismernie kell a Kinemaster nevet. Ez az alkalmazás ma nagyon népszerű.

A Kinemaster a legjobb videoszerkesztő alkalmazás a HP-n, amely könnyen használható és számtalan érdekes funkciót kínál nagyszerű videók készítéséhez.

Sajnos a jó videoeredmények kevésbé vonzónak tűnnek, mivel a vízjel vagy vízjel maga a Kinemaster alkalmazásból származik.

Akkor ott van hogyan lehet eltávolítani a Kinemaster vízjelet? Természetesen! A Kinemaster vízjelet a következő módszerekkel távolíthatja el, banda!

A Kinemaster vízjel eltávolítása

A videóban keskeny Kinemaster-írás kevésbé vonzóvá teszi a videót. Ennek eredményeként sok felhasználó el akarja távolítani a vízjelet.

Akkor hogyan hogyan lehet megszabadulni a Kinemaster írásától videón? Annak érdekében, hogy ne legyen kíváncsi, csak nézze meg a következő magyarázatot, banda.

1. Hogyan távolítsuk el a Kinemaster vízjelet előfizetéssel

A Kinemaster vízjeleinek eltávolításának első módja a feliratkozás. Élvezheti a biztosított prémium funkciókat is.

- 1. lépés: Nyissa meg a Kinemaster alkalmazást androidos telefonján vagy iPhone-ján. Ezután kattintson a logóra korona.

- 2. lépés: Válassza ki az előfizetés időtartamát Kinemaster Premium, akár havonta, akár egy évre.

- 3. lépés: Azonnal a fizetési oldalra irányít. Válassza ki a kívánt fizetési módot. Ezután kattintson a gombra Vevő.

- 4. lépés: Kövesse a fizetési szakaszt, amíg be nem fejeződik, és kap megerősítést.

- 5. lépés: Kész. Akkor kezdheti el a videók készítését, anélkül, hogy ismét elterelné a figyelmét a Kinemaster logó.

Így szabadulhatott meg a Kinemaster írásától frissítsen Kinemaster Premium-ra. Más funkciókat is élvezhet, amelyek nem érhetők el az ingyenes verzióban.

2. Hogyan lehet eltávolítani a Kinemaster vízjelet a Kinemaster Pro alkalmazással

Ha van ingyenes, miért kell fizetettet választani? Általában sokan eltávolítják a Kinemaster vízjelet a Lucky Patcher segítségével. De a módszer meglehetősen bonyolult.

Ehhez az ApkVenue elmagyarázza, hogyan lehet eltávolítani a Kinemaster vízjelet Lucky Patcher nélkül egy megnevezett MOD használatával Kinemaster Pro, banda.

- 1. lépés: Először töltse le ide a Kinemaster Pro alkalmazást.

- 2. lépés: A letöltés befejezése után keresse meg a fájlt a mobiltelefon adathordozóján. Kattintson a fájlra, majd kattintson a gombra Telepítse.

- 3. lépés: Várja meg, amíg befejeződik. Ha van, Nyisd ki az alkalmazás.

- 4. lépés: Hozzon létre egy új videót, és az elkészített videón nem találja a Kinemaster logót.

Gyors és egyszerű, igaz? A Kinemaster vízjel eltávolításán kívül számos más funkciót is élvezhet ebben a Kinemaster Pro bandában.

3. Hogyan távolítsuk el a Kinemaster vízjelet a Kinemaster Diamond alkalmazással

Az is telepíthető, hogy fizetés nélkül hogyan lehet megszabadulni a Kinemaster vízjeltől Kinemaster Diamond. Ez a MOD lehetővé teszi Kinemaster videók készítését vízjel nélkül.

A Kinemaster Diamond egy dél-koreai gyártmányú MOD, amelyet Androidon vagy iPhone-on lehet használni. Ez a MOD ingyen letölthető és használható, bandánként is.

- 1. lépés: Töltse le a Kinemaster Diamond alkalmazást itt.

- 2. lépés: A letöltés után keresse meg a Kinemaster Diamond fájlt az adathordozón. Kattintson, majd nyomja meg a gombot Telepítse hogy telepítse az alkalmazást a mobiltelefonra.

- 3. lépés: Várja meg a telepítési folyamat befejezését. Ha van, Nyisd ki Kinemaster Diamond alkalmazás.

- 4. lépés: A Kinemaster Diamond engedélyt kér a videókhoz, fotókhoz és hanghoz. Kattintson a gombra Lehetővé teszi.

- 5. lépés: Hozzon létre egy új videót, és az alkalmazásban készített videón nincs Kinemaster vízjel.

Hogyan távolítsuk el a vízjeleket a Kinemasterről a MOd-n keresztül ingyenes nagyon egyszerű. Csak telepítse a mobiltelefonjára, és azonnal készíthet videót vízjel nélkül.

A Kinemaster vízjel eltávolítása után is létrehozhat saját vízjelet, és hozzáadhatja a videóhoz, hogy mások is tudják, hogy a videó a tiéd.

Kinemaster Pro MOD APK gyűjtemény vízjel nélkül

A Kinemaster Pro és a Kinemaster Diamond mellett sok más Kinemaster MOD is rendelkezésre áll, amelyek vízjel nélkül is nyújtanak videoszerkesztő funkciókat.

Nem csak vízjel nélküli funkció, Kinemaster MOD gyűjtemény más funkciókat is kínál, amelyek szintén ingyenesek. A készített videó sokkal érdekesebb lesz.

Annak érdekében, hogy megtudja, milyen Kinemaster MOD használható, a funkciók és a letöltési linkek ismertetésével együtt, kattintson ide, banda!

Egyéb videoszerkesztő alkalmazások A Kinemaster mellett

A Kinemasteren kívül még mindig sok videoszerkesztő alkalmazás van a mobiltelefonokon és a PC-ken, amelyeket meg kell próbálnia. A kínált funkciók szintén nagyon teljesek és vonzóak.

Ezt a videoszerkesztő alkalmazást a jól ismert YouTube-felhasználók is gyakran használják érdekes és kreatív videotartalmak, bandák létrehozására.

Bármit meg akar tudni YouTuber videoszerkesztő alkalmazás mely könnyen használható és alkalmas kezdőknek? Vessen egy pillantást a következő cikk véleményeire.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez 3 volt hogyan lehet eltávolítani a Kinemaster vízjelet hogy megpróbálhatja. A Kinemaster írása nélkül az így kapott videó vonzóbbnak tűnik.

Amellett, hogy könnyű és gyors, van egy módja annak is, hogy ingyen letölthesse a Kinemaster videókat, egy ingyenesen letölthető és használható MOD használatával.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found