7 koreai dráma a legjobb bosszúról, tegye feszültté!

Unod már a szerelemről szóló koreai drámákat? Itt az ApkVenue számos koreai drámaajánlattal rendelkezik a legjobb bosszúról, amelyek nem kevésbé izgalmasak.

Annyeong! Valljuk be, melyikőtök nagy rajongója a koreai drámaműsoroknak?

Főszereplők és színésznők, akik hűvössé teszik a szemedet, tipikus Drakor-történetekkel kombinálva, amelyek rosszul érzik magukat, nem csoda, hogy ezt a Ginseng-földi látványt sokan szeretik.

A koreai drámák nemcsak romantikus történeteket kínálnak, hanem bosszúsztorik is, amelyek izgatottnak és feszültnek érzik magukat.

Nos, azoknak, akik meg akarják nézni Koreai dráma a bosszúról, Az ApkVenue a legjobb ajánlásokkal rendelkezik. Nézd meg!

Koreai dráma a legjobb bosszúról

Túl gyakran nézhet romantikus koreai drámákat unalmasnak is, huh, banda.

Tehát ezért itt készítettünk néhány ajánlást a koreai drámák számára a legjobb bosszúról, amelyet szégyen neked kihagyni.

1. Itaewon osztály (2020)

Az első ajánlás a dráma Korea Itaewon osztály amely a bosszúról mesél Park Sae Ro Yi (Park Seo Joon) nevű vezérigazgatóval szemben Jang Dae Hee (Yoo Jae Myung).

Együtt Jo Yi Seo (Kim Da Mi), Sae Ro Yi együttműködik egy éttermi üzlet megnyitásában Itaewonban, hogy legyőzze Dae Hee cégét.

Ezt próbálta bosszút állni apja haláláért, amelyet Dae Hee fia okozott, Jang Geun Won (Ahn Bo Hyun).

Ennek a koreai drámának a Park Seo Joon főszereplésével sikerült izgalmas és nehéz történettel lenyűgözni a rajongókat továbblép, banda.

2. Rugalmas (2020)

Alkalmazva egy hasonló címmel rendelkező népszerű webtoonról, Rugal tehát a legjobb koreai dráma ajánlása a következő bosszúról, bandáról.

Ez a Drakor arról mesél Kang Ki Beom (Choi Jin Hyuk), egy elit nyomozó, aki elvesztette feleségét és gyermekét, mert az Argos nevű bűnszervezet meggyilkolta.

Az Argos szervezet nemcsak két legkedvesebb emberük életét vette el, hanem Ki Beom szemét is megsebesítette, miközben megpróbált elmenekülni.

Egy napig Ki Beomot úgy választották meg, hogy csatlakozzon a RISL-hez, a NIS égisze alatt működő szervezethez, hogy elpusztítsa a szervezetet. Meg is használta az alkalmat, hogy bosszút álljon.

3. Városvadász (2011)

A cselekvési, a romantikus és a thriller műfajokat ötvöző Lee Min Ho koreai drámának van egy története is a bosszúról, amely nem kevésbé izgalmas banda.

A City Hunter mesél Lee Jin Pyo (Kim Sang Joong), egy elnöki testőr, akit hazája elárult addig a pontig, hogy barátja halálát okozta, Park Moo Yul (Park Sang Min).

Azóta elhatározta, hogy harcművészeteket nevel és ellát Lee Yoon Sung (Lee Min Ho), a legjobb barátja fia, hogy bosszút állítson.

4. Az ártatlan ember (2012)

A következő bosszúról szóló legjobb koreai dráma ajánlása megvan Az ártatlan ember amelyet 2012-ben adtak ki.

Ez a dráma egy elnevezett ember történetét meséli el Kang Ma Roo (Song Joong Ki) aki hajlandó leplezni a szeretett nő hibáit, Han Jae Hee (Park Si Yeo) míg végül börtönben volt.

Ha börtönben volt, Han Jae Hee valóban elárulta, hogy feleségül vett egy másik férfit, akinek már volt lánya.

Ezt a kemény valóságot hallva Ma Roo azt tervezi, hogy bosszút áll Jae Hee-n, miután kiengedik a börtönből.

5. Édes bosszú (2016)

Csak a címből már lehet tudni, hogy ez a koreai dráma a bosszú kísérletéről mesél.

Édes bosszú maga egy elnevezett fiatal lány életéről mesél Ho Goo Hee (Kim Hyang Gi) akik mindig áldozatok terrorizál barátai az iskolában.

Amíg egy nap értesítést kapott egy furcsa alkalmazásból okostelefonján, amely lehetővé tette Goo Hee számára, hogy bosszút álljon azon, akinek a nevét felírta.

Megpróbálta felírni azok nevét is, akik eddig bántották.

6. Alperes (2017)

Sikeresen magas, 8,2 / 10 besorolást ért el az IMDb oldalon, Alperes így a következő ajánlás azoknak, akik koreai drámákat szeretnének nézni a legjobb bosszúról.

Ez a dráma egy elnevezett ügyész történetét meséli el Park Jung Woo (Ji Sung) akit felesége és gyermekei meggyilkolásával vádoltak börtönbe.

Jung Woo, aki akkor memóriavesztést szenvedett, nem sokat tehetett, és csak akkor tudott megadni magát, amikor halálra ítélték.

Szerencsére emlékei végül visszatértek, és megpróbálta feltárni az igazságot.

Nem csak, megfogadta, hogy bosszút áll azon, aki tönkretette az életét.

7. Fegyveres Joseonban (2014)

Végül van egy koreai akciódráma címmel Fegyveres Joseonban amely 2014-ben jelent meg, bandában.

Ez a dráma Park bosszújának történetét meséli el Yoon Kang (Lee Jun Gi), a Joseon-korszak legjobb kardosának fia.

Amíg egy nap az élete megváltozott, miután öccsét és apját valaki megölte.

Ezt nem elfogadva, Yoon Kang végül úgy döntött, hogy Japánba megy, hogy elbújjon, és megtanulja a modern fegyvereket vadászni és bosszút állni szerettei haláláért.

Nos, ezek koreai drámák voltak a legjobb bosszúról, amelyet nem szabad kihagyni, banda.

Szerinted melyik a legjobb? Vagy van még más koreai dráma ajánlása a bosszúról? Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is koreai dráma vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found