hogyan szerezhet 500 lájkot az Instagram-on mindössze 1 perc alatt

Nos, ezúttal az ApkVenue megosztja, hogyan szerezhet 500 lájkot az Instagramon mindössze 1 perc alatt, a Gramblr alkalmazás segítségével.

Az Instagram a legnépszerűbb videó- ​​és fotómegosztó közösségi média. Ezért a legtöbb felhasználó sokat szeretne elérni mint és nézetek fizető szolgáltatók által. Annak ellenére, hogy van egy egyszerű és ingyenes módszer a tetszések és nézetek megszerzésére sok megnevezett alkalmazás használatával Gramblr.

A Gramblr nemcsak tetszésnyilvánítások és nézetek hozzáadására használható, hanem használható is feltölteni fotók és videók PC-n keresztül. Mivel a Gramblr alkalmazás megkönnyíti a PC-ket (nem Androidot) használó Instagram-felhasználók számára.

Nos, ezúttal az ApkVenue megosztja, hogyan szerezhet 500 lájkot az Instagramon mindössze 1 perc alatt, a Gramblr alkalmazás segítségével. Mindent meg lehet tenni ingyen! Nem hiszek? Nézze meg a részleteket.

  • Hogyan lehet privát Instagramot követés nélkül megtekinteni, garantáltan biztonságos!
  • Kifinomultabb! Az Instagram történetek most hozzáadhatnak matricákat
  • Így teheti meg a fotók és videók könyvjelzővel való felvételét az Instagramon

Hogyan szerezhet 500 lájkot az Instagram-on 1 perc alatt

  • Először töltse le az alkalmazást Gramblr, azután telepíteni a PC-re Ön.

  • Nos, a telepítés után nyissa meg a Gramblr alkalmazást. Meg fogják rendelni regisztrálj első. Írja be e-mail adatait és jelszavát a Gramblr-be való bejelentkezéshez. Ezután töltse ki az alsó oszlopban felhasználónév és Instagram jelszó a tiéd.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Ezután a Gramblr menübe lép, és írás lesz Feltöltés most ami hasznos fotók vagy videók feltöltésére az Instagramodra. Nos, ha Keress érméket! érmék megszerzésére használható. Ezek az érmék később kicserélték így tetszésnyilvánításokat és megtekintéseket szerezhet az Instagram-on egy URL segítségével. Tehát, ha sok érme van, akkor lehet nyitott szolgáltatások, mint a nézetek.
  • Nos, ha tetszéseket és nézeteket szeretne hozzáadni, maradhat válasszon egy jelet szeretet fent, és írja be a fénykép vagy videó URL-jét. Ezt követően válassza ki, mit szeretne, és az érméket.
  • És megjelenik a kép az alábbiak szerint. Ezután adja meg a fénykép vagy videó URL-jét. Ne felejtsd el, dönts hány lájk vagy nézet hogy beírta a fotóidba és videóidba.
  • Utána kész. Kérlek ellenőrizze a fényképeket és a videókat amelyet sikerült hozzáadnia a szeretethez.

Hogyan? Nagyon egyszerű és praktikus, hogyan lehet 500 lájkot szerezni az Instagramon 1 perc alatt, igaz? Kipróbálta már ezt a módszert? Ha még nem és még mindig zavart, menjen előre Ossza meg kérdését az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found