hogyan lehet 2 mobil legendás fiókot játszani egy okostelefonon

Hogyan csinálja, hogy két vagy több fiókot játszhasson el egy Android-eszközön a Second Space funkció nélkül is? Gyerünk, nézd meg alaposan az alábbi ApkVenue oktatóanyagot!

Most a Mobile Legends-ben sokat talált fiókok törp. Számla törp egy olyan fiókra vonatkozó kifejezés, amelyet egy személy hoz létre vagy újraregisztrál már profi. Tehát a Pro újra a semmiből fog játszani, mint egy új játékos. Ez bizony nagyon szórakoztató, mert egy profi játszhat a játékosokkal zöldfülű val vel több tucat ölést kapni egy játékban.

Nos, neked Mobile Legends játékos, természetesen ismeri a Mobile Legends játékot csak játszani lehet minden okostelefonon csak egy fiókot használjon. Kivéve, ha az Android okostelefon rendelkezik funkciókkal Második tér, akkor egy okostelefonon több fiókot is létrehozhat. Mi a helyzet azonban az okostelefonok sorsával, amelyek nem rendelkeznek ezzel a funkcióval? Miért vannak tippek az ApkVenue-tól, így két vagy több fiókot játszhat le egy Android-eszközön a Second Space funkció nélkül is. Gyerünk, nézd meg alaposan az alábbi ApkVenue oktatóanyagot!

  • 4 módja annak, hogy gyémántokkal feltörjék a mobil legendákat, hogy megerősödjenek
  • 9 tipp a mobil legendák rangsorában, vannak Jess No Limit tippek!
  • 6 módszer a késés leküzdésére, ha mobil legendákat játszik

Hogyan játszhatunk 2 Mobile Legends fiókot egy okostelefonon

  • Először töltse le és telepítse az alkalmazást Párhuzamos tér a Google Play Áruházban.

  • A telepítés befejezése után futtassa az alkalmazást, és később kb alábbiak szerint. kérem kattintson Rajt mindenekelőtt.

  • Ebben a szakaszban kérjük, keresse meg és válasszon Mobile Legends játék. Ha megtalálta, nyomja meg a gombot Hozzáadás a Párhuzamos térhez.
  • Automatikusan megjelenik parancsikon Kérem az új Mobile Legends-t futtassa a parancsikont később pedig az új Mobile Legends hamarosan megkezdődik.
  • Kérem, döntsön nick új kívánt elemet, és nyomja meg a gombot rendben.
  • Addig a szakaszig sikeresen létrehozta új fiókját, és kérjük Önt fejezze be a gyakorlatot hogy kinyithassa a Layla és a Zilong játékosokat.
  • Végül ne felejtsd el Bind ezt a játékfiókot használja Google-fiók vagy a Facebook a tiéd, mert ha nem, akkor az új fiókját törölhető lett volna.

Ez a tipp hogyan kell játszani a Mobile Legends programot két fiók használatával egy okostelefonon. Könnyű, igaz? Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, kérjük, hagyjon megjegyzést az alábbi megjegyzésekben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found