hős típusok és képességek gyűjteménye

Összesen 18 vaingloryi hősből JalanTikus egyenként megvitatja őket a Hős támadásának típusa, nevezetesen a Melee és a Ranged alapján.

Azoknak, akik játszottak DotAtermészetesen ismeri a benne lévő hős típusát Hencegés. Valójában a Vainglory-ban a hősök típusai 3 típusra vannak felosztva, nevezetesen Erő, Mozgékonyság és Intelligencia. Összesen 18 vaingloryi hősből JalanTikus egyenként megvitatja őket a Hős támadásának típusa, nevezetesen Közelharc (Közelharci támadás) és Ranged (Távolsági támadás).

A Super Evil Megacorp stratégiai játékok LETÖLTÉS

Közelharc

1. Ardan

Ardan olyan hős, akinek szüksége van egy kis trükkre a játékában. Ardan olyan hős típus, amelynek közelharci támadásai vannak, és alkalmasabb típusnak támogatás és lebontani az ellenfél stratégiáját többre készségtámogatását csapattársai számára. Íme néhány készség Ardan:

Élcsapat: Sebességet ad a csapattársaknak, növeli a társak támadását és csökkenti az ellenfél sebességét. Skill azt is szállítja akadály 3 másodpercig, 50% Ardan HP-tól függően.

Vért vérért: Ardan megtámadja és eltalálja az ellenfelet, és nagy esélyt ad a kritikus támadásra.

Páncélkesztyű: Ardan dobni fog páncélkesztyű és hozzon létre egyfajta területet, ahol ha az ellenfél játékos megérinti a terület határát, akkor az érintett lesz Kábítás és kap kár. Ez a terület eltűnik, amikor Ardan kilép a határokból.

2. Katalin

Catherine egy hős, akit Vaingloryban gyakran használnak készség amelyet a kezdő játékosok vitathatatlanul könnyen játszhatnak. Catherine alkalmas azoknak a játékosoknak, akik szeretik a típust tartályhajók de lehet hatása kábító és csend az ellenfélnek. Catherine alkalmas erdei játékokra (Dzsungel) a játék kezdetére. A következő készség Catherine:

Irgalmatlan üldözés: Catherine gyors mozdulattal eltalálja a célt, és teljesít kár valamint a hatásokat kábító ha az ellenséget eléri ez a támadás.

Viharőr: Catherine olyan akadályt hoz létre, amely megégetheti a közeli ellenségeket, és visszaadhatja a támadást, ha a támadás meghaladja a 77-et. Minden visszatért támadás csökkenti az időtartamot pajzs 0,5 másodperc.

Remegés: Catherine meglehetősen erős támadást és hatást fog nyújtani csend a támadás által sújtott ellenségre.

3. Erőd

A Fortress Vainglory-ban egy hős, aki képes hatást kelteni vérzés ami meglehetősen rémisztő az ellenfelei számára. Az erődnek is elég nagy a sebessége, így meglehetősen nehéz, ha az erőddel kell szembenézni. A következő készség erődtől:

A fog igazsága: Az erőd az ellenségeit célozza meg és közelharci támadásokat fog végrehajtani. Az erőd és a csapattársak további sebességet kapnak, amikor megközelítik a zsákmány célpontját.

A karom törvénye: Az erőd karmokkal támad, és életbe lép vérzés amely egy bizonyos időtartamig folyamatosan csökkenti az ellenség HP-jét.

A csomag támadása: Az erőd összehív egy farkasfalkát, és minden megjelenő farkas automatikusan megtámadja az ellenséget, ez jelezheti az egyes ellenségek helyzetét. Ezenkívül minden farkas támadni fog és eredményt ad vérzés.

4. Glaive

A Glaive meglehetősen nagy támadó képességgel rendelkezik, és ez természetesen megnehezíti minden ellenfél számára. A vaingloryi Glaive hős típus alkalmas arra, hogy a játék elején az erdőben játsszon, hogy aranyat gyűjtsön és fegyvereket vásároljon. Íme néhány készség Kard:

Utánégés: Glaive elmegy az ellenség helyére és megad egy számot kár. Ezenkívül az Afterburn következő támadása akár 5,5 méterre is ellöki az ellenséget. Ez a támadás alkalmas a menekülni akaró ellenségek blokkolására.

Csavart stroke: Aktiválással készség Ezáltal a Glaive további státuszt kap, hogy növelje a kritikus támadások esélyét, és a Glaive támadásai területi támadásokká válhatnak.

Vérdal: Glaive megszerzi a képességet életlopás és váltakozó támadásokkal fog támadni.

5. Joule

Joule a Vainglory egyik szereplője, aki robot alakú járművet használ, amelyet manuálisan vezérelnek. Közelharci támadások és készség A Joule a játékos képességeitől függően alkalmas mind a sáv, mind a dzsungel területén. Joule elég magas szintű védelemmel rendelkezik ahhoz, hogy blokkolja az elejéről és az oldalról érkező támadásokat. A következő készség Joule-tól:

Rakétaugrás: Joule egy bizonyos területre ugrik, mert a Rocket Leap területén megtámadott ellenségek érintettek lesznek kábító és elfogadja kár nagy. A Rakétaugrás környékén lévő ellenségek számára eldobják őket, és mozgásuk sebessége 33% -kal csökken.

villámcsapás: Joule elektromos támadást indít Joule elől.

Nagy Piros Gomb: Joule 1,5 másodpercig lő egy lézert nagyon nagy támadással a megadott célpontra, és Joule nem mozoghat, miközben lézerrel lő.

6. Koshka

Koshka Vaingloryban támadó típusú hős egyetlen célpont vagy hűvösebben Assassin. Koshka olyan hős, aki alkalmas az erdőben játszani, a bokrokban besurranni és hirtelen támadni az ellenséget. Az ellenséget ért minden Koshka-támadás 5 másodpercig 0,5-vel növeli mozgási sebességét. A következő készség Koshkától:

Pouncy Fun: Koshka megugrik és megtámadja az ellenséget, Nyugodj le A Pouncy Fun támadás 2 másodperccel csökken, valahányszor Koshka rendszeres támadással támad az ellenségre vagy a célpontra.

Twirly Halál: Koshka pörgető támadást fog végrehajtani kár minden ellenségének körülötte. Nyugodj le A Twirly Death két másodperccel csökken, valahányszor Koshka normális támadással támad egy ellenséget vagy célt.

Finom macskagyökér-őrület: Koshka rá fog ugrani az ellenségre, és karmok döfésével támad. Ez a Koshka-támadás hatással lesz kábító az ellenségnek 2,2 másodpercig. A Yummy Catnip Frenzy támadási ideje 1 másodperccel csökken minden alkalommal, amikor Koshka normál támadással támad.

7. Krul

Krul a Vainglory Vainglory-ban a legkeresettebb hős. Krul képes növelni a mozgás sebességét, a támadási sebességet, és képes meggyógyítani önmagát is. Krul valóban olyan hős, akitől Vaingloryban nagyon tartanak, de haszontalan hős lehet, ha a játékosok nem értik, hogyan kell használni Krul-t. A következő készség Krul:

Holt ember rohanása: Krul a cél felé fut, és szállít kár. Mikor készség ez aktív, akkor Krul védelmet kap akadály 2,5 másodpercig.

Spectral Smite: Krul támadásai csökkenthetik az ellenség mozgási sebességét és támadását, és növelhetik a képességeket életlopás amikor ezek ellen a célok ellen. Mikor készség A Spectral Smite aktív, és számot generál kár és Krul meg tudja gyógyítani magát.

Pokol szívéből: Krul egy bizonyos irányba dobja a kardját. A kard eltalált ellenségét eltalálják kábító, a mozgás sebessége lelassul és számot nyer kár. Időtartam kábító attól függően, hogy meddig dobják el a kardot.

8. Phinn

Phinn egy új tartályhajó Vaingloryban, elég szörnyű képességgel, amely nem képes státuszt szerezni kábító. Ezenkívül tartályhajóként a Phinn növelheti a tétel vagy páncél akár 15%. A következő készség Phinn:

Kibúvó: Phinn horgonyokkal támad a tervezett helyre. Ez a támadás a leszállításon kívül kár, A Quibble csökkenti Phinn ellenségeinek sebességét is, akiket 0,8 másodpercre eltalálnak. Ha javulsz készség ez legfeljebb 5 pont, hatással lesz kábító.

Udvarias társaság: Phinn a földre lépve támadást fog adni. Ez az udvarias társaság támadása területi támadást fog biztosítani.

Kényszeregyezés: Phinn a tervezett irányba dobja a horgonyt, a horgony által eltalált ellenségek kapnak egy bizonyos összeget kár és közelebb húzódott Phinnhez. Hasonló készség a hentesnél a DotA-ban.

9. Rona

Rona Vainglory egyik hőse, olyan támadási sebességgel, amely meghaladja a többi hőst. Rona fejsze támadása halálos csapást jelenthet az ellenség számára. Rona maga egy hős, aki az erdő területén játszik a korai vadért. A következő készség Színárnyalat:

A balhéba: Rona belép a csataterületre és támadást indít. Az ellenség támadása, amelyet Rona megtámad, nem lesz maximális 3 másodpercig. Rona a földön is támadást fog végrehajtani, amely akár 35% -kal is lelassíthatja az ellenség elhaladását.

Elosztó: Rona megtámadja célpontját, és 2 másodpercig növeli a mozgás sebességét.

Vörös köd: Rona forgó fejsze támadása folyamatos ütéseket fog okozni a támadás által sújtott ellenségekre. A Red Mist indításakor Rona mozgási sebessége csökken, de növeli Rona védelmét.

10. Taka

Taka olyan hős, akivel meglehetősen nehézkes foglalkozni. Ez a hős még akkor sem lesz optimális, ha még nem jártas a Taka használatában Vaingloryban. Taka támadásai gyorsak és eredményesek voltak kár elég nagy, és a mozgás sebessége, amely képes utolérni a menekülő ellenfeleket, Takát meglehetősen népszerűvé teszi Vaingloryban. A következő készség Taka:

Kaiten: Taka a levegőből támad a kardjával és az ügyével kár az ellenfélnek.

Merev: Taka füstbombákat dob ​​maga körül és elrejtőzik, hogy az ellenséget ne lehessen megtalálni készség Ez a merevség növeli a Taka mozgási sebességét.

X-Retsu: Taka az X betűt képező kardjával támadja meg az ellenséget. Számon kívül kár, az ellenség elveszíti azt a képességét is, hogy 3 másodpercig akár 50 százalékig is gyógyuljon.

  • A VAINGLORY egy Android-stílusú DotA játék, amely garantáltan rabja lesz!
  • Sorsok örökre: A legújabb MOBA játék a mobilhoz

Ranged

1. Adagio

Adagio az egyik hős támogatás Vaingloryban. Adagio képes meggyógyítani önmagát és kollégáit, több támadási képességet és hatást adva a partnereknek kábító az ellenfélnek. Következő készség Adagio:

Tűz ajándéka: Az Adagio meg fogja gyógyítani a csapattársakat, miközben tűz támadásokat intéz a közeli ellenségekhez, és égető hatást vált ki az ellenségekre. Ha a Tűz ajándéka képességét Adagión alkalmazzák, a környező ellenségek 70% -kal lassulnak 1,5 másodpercig.

A harag ügynöke: Státusznövelést ad a csapattárs támadási erejének 6 másodpercre.

Ítélet verse: Adagio 2 másodpercig varázslatos kört bocsát ki körülötte. Ha csapdába esett egy ellenfél, akkor az égés is hatással lesz rá kábító. Használat közben készség Ez Adagio további +50-et kap a páncélzaton és pajzs.

2. Celeste

Celeste egy Vainglory-hős, aki meglehetősen halálos a támadások miatt kár elég nagy. Különösen, ha egy Celeste-t használó játékos maximalizálja a Crystal támadásokat, akkor Celeste-t szinte nehéz megközelíteni. Következő készség Celeste:

Heliogenezis: Celeste készít egy kis csillagot és termel kár az ellenségnek a csillag közelében.

Mag összeomlása: Van egy kis késés a készség ezt, de ha az ellenséget eltalálják készség ennek lesz hatása kábító és kár.

Napvihar: Celeste elég sok kárt okoz egy adott irányban. Minden alkalommal, amikor megemeli a Solar Storm szintet, a támadások száma is egyre nagyobb lesz.

3. Szirmok

Hogy őszinte legyek, kissé nehéz a szirmok használata, eltekintve attól, hogy a támadási erő meglehetősen kicsi, emellett a HP nem túl nagy, hogy ellenségek támadásakor ő legyen a fő célpont A szirmok a Lane-en és a Dzsungelben egyaránt játszhatók. Szirom alkalmas felderítő hősnek, mert készség-nya képes magokat bárhová elhelyezni, hogy nyomon tudja követni az ellenfél helyét. Következő készség Virágszirom:

Brambleboom Seeds: A szirmok hasznos magot teremthetnek, hogy a csapattársak egy kis gyógyító és védő képességet kapjanak. Minden mag akár 20 másodpercig is eltarthat.

Trambulin!: Hasznos, ha magokat teszel magadból csatlósokká, amelyek segítenek a csatában.

Öngyulladás: Minden Petal tulajdonában lévő csatlós megtámadja az ellenfelet, és egy terület támadásával felrobbantja magát.

4. Ringo

Ringo Vainglory egyik kedvenc hosszútávú hőse. A könnyű használat és a Ringo gyors támadásai mellett a játékosok megkönnyítik az ellenségek legyőzését. Ringo ráadásul maga képes növelni a támadási sebességet tétel Kár, hogy nagyon nehéz túlélni Ringo támadását. Következő készség Ringo:

Achilles lövés: A támadás, amelyet Ringo el fog hajtani kár és lelassítja az ellenség mozgásának sebességét.

Forgó ezüst: Növeli Ringo támadási és mozgási sebességét.

Hellfire Brew: Ringo olyan támadást lő, mint egy tűzgolyó, elég nagy támadási erővel, és 7 másodpercig égető hatást kölcsönöz.

5. Fűrész

A SAW Vaingloryban egy hős, aki nagyon szörnyű, mert támadási sebessége nagyon magas, de nagyon alacsony a sebessége, így szinte nehéz elkerülni az ellenséges támadásokat. Következő készség LÁTTA:

Roadie Run: A SAW támadását közelharci támadásra változtatja egy bizonyos ideig, és elég gyorsan képes futni.

A tűz elnyomása: A SAW több ezer golyóval támad 2,5 másodpercig a tervezett irányba, leszállításon kívül kár, az ellenségek eltalálása is lassú lesz.

Mad Cannon: A SAW támadás golyóról rakétára vált át kár nagyobb is.

6. Skaarf

A Skaarf egy támogató hős, amelyet meglehetősen könnyű használni, mert van készség amely megvédheti csapattársait az ellenséges támadásoktól, és a Skaarf szinte minden támadása égető hatást gyakorolhat, ami hatással van az ellenséges HP drasztikus csökkentésére. Következő készség Skaarf:

Méregzsák: Skaarf egy tűzgolyó segítségével támad és számot ad le kár a támadással sújtott ellenségnek.

Goop: Egyfajta olajpocsolyát hoz létre, amely lelassítja a rá lépő ellenségek mozgását, és ha a Spitfire segítségével elégetik, akkor égni fog, és égő hatást vált ki az ellenségben.

Sárkánylehellet: Skaarf 1,5 másodpercig gyűjti a levegőt, majd 3 másodpercig tűzkitörést enged. A Dragon Breath által eltalált ellenségeket eltalálják kár és lassítani is.

7. Skye

Skye olyan, mint Joule, a hős, aki robot járművet hajt támadásra. A különbség az, hogy Skye nagy hatótávolságú támadásokat használ, és inkább Sniperként alkalmas. Következő készség Skye:

Előre Barrage: Skye számos golyót lő ki egy bizonyos irányba, és előáll kár az ellenségnek, aki megkapta ezt a támadást.

Suri Strike: Skye rácsatlakozik a célra és megközelíti a célt, miközben számos rakétát lő. Skill Ez csak akkor aktiválható, ha Skye-nek van egy célpontja.

Halál fentről: Esőrakéták a levegőből egy bizonyos területen, és generálnak kábító a támadás által sújtott ellenségre.

8. Vox

Vox, az egyik hős, aki meglehetősen problémás, ha a játékosok megfelelően el tudják játszani és a megfelelő tárgyakat is felhasználják. A Vox státuszt adhat csend az ellenségen, így az ellenség nem tudja használni készség és tétel. Következő készség Hang:

Sonic Zoom: A Vox gyorsan halad az irányba és generál egy számot kár. Skill Ez arra is használható, hogy elkerülje, amikor a HP kritikus.

Impulzus: A Vox egyfajta rezonanciát fog kiadni, amely hasznos lehet a Pulse-effektus által sújtott bármely ellenség támadásainak irányításához.

Várni rá: A Vox egyfajta hullámot adott ki ultra szonikus amely státuszt ad csend az ellenségen is lökéshullám adni kár az ellenségen.

Vainglory minden hősétől melyik a kedvenc hősöd?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found