5 legjobb fps játék PC-re, PS4-re és Xbox One 2017-re

Az alábbiakban az ApkVenue áttekinti a 2017-es legjobb First-Person Shooter játékok listáját. Nézze meg a részleteket.

A legjobb FPS játékok 2016-ban a játékok Wolfenstein: Az öreg vér, Szivárvány hat: ostrom, Harctér: Hardline, és még sok más. De évek múlva 2017 Itt az FPS játékkedvelő olyan játékot akar, amely nemcsak gyönyörű nézni.

Az FPS játékrajongók a megfelelő grafikájú és karakterű játékokat is várják valóságosnak tűnik játszani. A következőkben az ApkVenue áttekinti játékok listája First Person Shooter legjobb 2017-ben ez. Nézze meg a részleteket!

5 legjobb FPS játék PC-re, PS4-re és Xbox One 2017-re

1. Overwatch

Ebben a játékban választhat 22 hős, amelyek mindegyikének van karaktere is készség ami különbözik a többitől, mivel rengeteg minden tartalom ingyenes. Overwatch játszható PC, PS4 és Xbox One.

2. Deus Ex: Az emberiség megosztott

Az FPS játékok rajongói biztosan kíváncsiak lesznek erre a játékra, mert ez a játék támogatja az egy- és többjátékos módokat, és lehetővé teszi, hogy élvezze lopakodó játék. Itt van egy titkos küldetése, amelyet teljesítenie kell, mert ezek a küldetések valóban mindenki életét veszélyeztetik. Deus Ex: Az emberiség megosztott játszható PC, PS4 és Xbox One.

3. Végzet

Ez a játék meglehetősen jó játékmenetet kínál az elemek keverésével, Túlélés és borzalom. Ez a játék támogatja a többjátékos módot, amely garantáltan rabja lesz. Ez a játék elérhető PC, PS4 és Xbox One.

4. Harctér 1

Harctér 1 egy olyan játék, amely nagyon népszerű az egész világon. Ez a játék kínál Első személyű lövöldözős élmény egy- és többjátékos módokkal. Itt tér vissza a korszakra Első Világháború különféle nagyszerű konfliktusokkal, amelyek a fél világot elpusztíthatják, ha ki akarja próbálni, akkor játszhatja ezt a klassz játékot PC, PS4 és Xbox One.

5. Titanfall 2

Két év telt el, végül a folytatása Titanfall megjelent. Titanfall 2 továbbra is akrobatikus mozdulatokkal és erős Titan robotok jelenlétével támogatva az FPS mechanizmust. De ugyanaz a képlet a Titanfall 2-ben tovább tarthat a játékosok fejében?

Ez a játék azonban mindenképpen élményt nyújt nagyon emlékezetes minden játékosának. Ha ki akarja próbálni, játszhatja ezt a klassz játékot PC, PS4 és Xbox One.

Nos, ott van a legjobb First-Person Shooter játékok listája 2017-ben. Mit gondolsz? Játszott már ilyeneket? Ha igen, kérjük, ossza meg tapasztalatait az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found