5 elengedhetetlen hely a feladatok miatti unalomtól és stressztől való megszabaduláshoz

Annak érdekében, hogy ne érezze unalmát, amikor szabadideje van az irodában vagy az egyetemen, a JalanTikus megadja a fontos oldalak listáját, hogy megszabaduljon unalmától.

Bármennyire is szeretsz és szeretsz valamit, mindenképpen unatkozni fogsz. Amikor ez megtörténik, a játék vagy a filmnézés lehet egy lehetőség arra, hogy megszabaduljon unalmától.

De amikor nincsenek új filmek, és csak ugyanazokat a játékokat játsszák, akkor biztosan unatkozni is fog. Tehát, hogy ne érezze unalmát, amikor szabadideje van az irodában vagy az egyetemen, a JalanTikus megadja Önnek a fontos oldalak listáját, hogy megszabaduljon unalmától.

  • 10 webhely nem fontos, de bebizonyosodott, hogy megszabadul az unalomtól
  • Szeretne személyes weboldalt készíteni? Próbálja ki ezt a 3 oldalt!
  • 5 legjobb webhely más webhely-forgalom megkeresésére

Fontos webhely az unalom megszabadításához

Ahelyett, hogy megbotránkozna és unatkozna, mert órákig vár, hogy hazaérjen a munkából, jobb, ha megnyitja a következő webhelyeket. Garantáltan elveszíti unalmát!

1. Haszontalan webhely

Nem minden webhely nem haszontalan. Az egyik jelentéktelen oldal, amely segíthet megszabadulni az unalomtól A haszontalan web. Ezen a webhelyen olyan más webhelyekre kerül, amelyek vicces és felesleges tartalmat szolgáltatnak, hogy megszabaduljanak unalmától, amikor a KÉREM gombra kattintanak.

Animált képek vannak arról, hogy az angolnák milyen pofonokat csapnak le, "HEEEEEY" -et kiáltó emberek tartalma vagy akár egész oldalas mangó. Garantáltan nem fog unatkozni, többségük megegyezik a tartalommal.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Arc a Facebook

Gondolkodott már azon, hogy hány ember használja ma a Facebookot? Anélkül, hogy várnia kellene a Facebook hivatalos jelentésére, figyelemmel kísérheti a Facebook-felhasználók számát A Facebook arca.

Egyedülállóan, háttér Ez a weboldal az összes Facebook profilfotót mozaikként rendezi. Amikor rákattint egy fényképre, a Facebook-profilra kerül. Ahelyett, hogy meg lenne döbbenve, csak próbálja meg keresni a profilját!

3. Selyem festése

Ha azt állítja, hogy kreatív, akkor talán azok a fontos webhelyek, amelyeket érdemes kipróbálnia Weave Silk. Ezen a webhelyen felkérést kap arra, hogy a képeket a lehető legkreatívabbá tegye az egér kurzor mozgatásával. Olyan izgalmas volt, hogy a Weave Silk még az iOS-hez készült alkalmazás formájában is megjelent.

4. Lágy suttogás webhely

Azt mondta, hogy az eső mindig nosztalgiát vált ki. Nos, azoknak, akik szeretnének emlékezni egy bizonyos légkörre, amikor vele voltatok, próbáljátok megnyitni Egy halk moraj. Ez a weboldal különböző helyzetek különböző hangjait mutatja be.

Nem csak eső, hanem számos más légkör, amelyet élvezhet, például kávézók, szellők és mások. Tehát nosztalgikus légköre még izgalmasabb és kényelmesebb lesz. A Soft Murmur okostelefon-alkalmazásként is elérhető.

5. Zongora weboldal

Ahelyett, hogy üres lenne, próbáld megnyitni az Érintő zongoristát. Ez a weboldal elrontja a fülét a zenével akkord egy zongora, amelyet a kijelzőre kattintva saját maga is eljátszhat.

Ez 5 fontos webhely, amelyet tudnia kell, hogy megszabaduljon az unalomtól. Ezzel az 5 oldallal garantáltan nem fog megdöbbenteni, ha unatkozik a munkahelyén vagy az egyetemen!

Olvassa el a cikkeket is Weboldalak vagy cikkei Epi Kusnara mások a JalanTikuson.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found