20 webhely és alkalmazás ingyenes online képregények elolvasására indonéz nyelven

Korlátlan online képregényeket olvashat ingyenes manga képregény-olvasó webhelyekkel és alkalmazásokkal. Néhány indonéz nyelvű is! (Legutóbbi 2021)

A képregények online olvasása ma már általános gyakorlat. Az anime képregények vagy a webes mangák rajongói jobban érdeklődnek az online olvasás, mint a képregények megvásárlása iránt.

Annak ellenére, hogy a képregények fizikai könyvekben történő olvasásának azonnal megvan a maga szenzációja, a képregények online mobiltelefonon történő olvasása néha megoldást jelenthet, ha a körülmények nem engedik meg, hogy bárhová cipeljen könyveket.

Szerencsére a napjainkban egyre kifinomultabb technológiának köszönhetően könnyebben elvégezhet különféle tevékenységeket, beleértve az online képregények, bandák olvasását.

Jelenleg rengeteg olyan webhely és online képregényolvasó alkalmazás kínál különféle képregénycímeket, amelyeket ingyen vagy ingyen olvashat.

Kíváncsi, hogy mit? Csak olvassa el Jaka cikkét online képregény-olvasó webhelyek és alkalmazások a következő részleteket!

A legjobb képregényolvasó oldal 2021. indonéz nyelven

A One Piece képregényolvasó webhelyen kívül még sok más képregénycím található, amelyeket a Jaka ajánlott webhelyén olvashat el.

Itt szabadabban olvashatsz képregényeket ingyen, nem kell félned a zsebpénztől, mert gyakran vásárolsz képregényt.

Meglátogathatja a legjobb indonéz mangaolvasó webhelyet, amelyet az ApkVenue alább összegyűjtött, így csatornázhatja olvasási hobbiját.

Ezenkívül az online képregények gyakrabban és szabadabban történő olvasásával élesen csiszolódik a fantáziád és a kreativitásod.

1. Komikfox

Az első a képregények online olvasásának webhelye Komikfox (//komikfox.web.id/). A legfrissebb manga képregényeket, minőségi képekkel itt olvashatja el.

Több ezer képregényt olvashat színes képregény-támogatással az élvezetesebb olvasási élmény érdekében.

Ezenkívül ezen a webhelyen minden képregénycímből elég nagy fejezetek gyűjteménye is található, hogy ne maradjon le a történetről.

2. CIAYO Comics

A következő az CIAYO Comics (//www.ciayo.com/id), egy olyan webhely, amely különféle japán stílusú képregényeket, webtoonokat vagy helyi képregényeket kínál, mint például a Dilan.

Elolvashatja az indonéz webtoonisták által készített képregények százait és ezereit, amelyek szintén beszélnek indonéz nyelven, a romantikától a horrorig terjedő műfajokkal.

Az olvasási élmény nagyon interaktív és egyszerű. Nem csak, hogy a bemutatott képregények tele voltak színekkel. Ezen a webhelyen gyakrabban és szabadabban olvashat ingyenes képregényeket.

Tehát azok számára, akik el akarják olvasni a Ryopie sugárzó képregényét, térjen át a CIAYO weboldalára! Ja, a CIAYO-nak is van egy alkalmazási verziója, tudod, banda. Később ellenőrizheti az alábbi alkalmazáslistát.

3. Re: ON Képregények

Nos, ha Re: ON Képregények (//www.reoncomics.com/) biztosan hallottál róla. Az online oldalon kívül a Reon Comics magazin formájában is létezik.

A Re: ON Comics képregényeit hazai animátorok készítik olyan minőségben, amely nem marad el a legjobb japán animációtól.

Több száz képregényt olvashat a Re: ON Comics című filmben, szórakoztató és addiktív történetekkel, valamint rengeteg nagyszerű színben bemutatott képregénnyel.

4. Komikid

A legjobb mangaolvasó oldalt keresed indonéz nyelven? Megnyithatja Komikid (//www.komikid.com/), amelyhez ingyenesen férhet hozzá.

Ez a képregény-oldal számos legújabb japán, koreai és kínai képregényt is kínál, címek széles választékával.

A képregény olvasásakor a megjelenítő oldal szintén oldalankénti stílusban készül, hogy könnyebben lássa és olvassa, bandázzon.

Sajnos számos hirdetés megjelenése az oldal tetején vagy alján megzavarja az olvasók koncentrációját, amikor az internetes képregényeket ezen az oldalon olvassák.

5. Mangashiro

Folytassa újra a következővel: Mangashiro (//mangashiro.net/), egy ingyenes online indonéz képregényolvasó oldal, amely teljes mangagyűjteményt tartalmaz.

Több ezer japán mangát találhat naprakész. A Mangashiro általában több műfajt kínál, mint más oldalak.

Nem kell regisztrálnia vagy feliratkoznia a webes mangák olvasására ezen a webhelyen. Csak nyisd ki, olvasd el, ne törődj mással.

6. Kattintson a Manga elemre

Kattintson a Manga elemre (//klikmanga.com/) a következő ingyenes online képregény-olvasó oldal indonéz nyelven. Ezen a webhelyen számos japán manga webhely található.

Elég könnyen olvasható webképregény ezen a webhelyen, de sajnos sok olyan hirdetés van, amely zavarja az olvasási élményt.

A reklám korlátain kívül a KlikManga meglehetősen változatos képregény-gyűjteménysel rendelkezik, bár néha több képregény-cím is felbomlik az út közepén.

7. Kissmanga

Azok számára, akik szeretnék csiszolni angol nyelvtudásukat, talán képregényeket kell elolvasnia az oldalon Kissmanga (//kissmanga.org/) ez, banda.

Látja, hogy az ezen az oldalon található képregények angol nyelven készültek, a manga képregények teljes és új internetes gyűjteményével.

A manga olvasásán kívül ezen az oldalon animákat is nézhet. Élvezheti a mangát és az anime-t Kissmangán ingyen, bandában. Nagy!

8. Komikgue

Nos, ha Komikgue (//www.komikgue.com/) azoknak alkalmas, akik szeretik a japán animéket, de el akarják olvasni a képregények indonéz változatát.

Ennek a webhelynek meglehetősen teljes gyűjteménye van, nem alacsonyabb rangú, mint más angol nyelvű webhelyek. Nem csak a Komikgue által nyújtott képminőség is jó.

Csak sajnos ez az online képregény-webhely valójában nem az naprakész a legújabb képregény címek biztosításában a banda, ezért kissé türelmesnek kell lennie, ha online képregényeket szeretne olvasni erről a webhelyről.

9. MangaID

MangaID (//mangaid.click/) egy online indonéz képregényolvasó webhely, amelyet a mangaolvasók népszerűek.

Nem csak teljes, a manga web ezen az oldalon szinte minden nap frissül, és lefordították indonéz nyelvre.

A manga olvasása mellett itt anonéz felirattal ellátott animet is megnézhet, letöltésével. Szép!

10. Komikmama

Az utolsó ajánlás az online képregény-olvasó oldalakra: Komikmama (//komikmama.net/), amelyhez ingyenesen lehet hozzáférni, és minden nap mindig vannak új frissítések.

Ezenkívül ez a mangaolvasó oldal indonéz nyelven is kínál képregényeket, hogy megérthesse az egész történetet.

Azok számára, akik koreai romantikus képregényeket keresnek, sajnos ezen az oldalon a japán manga képregények dominálnak, de a műfajok nagyon változatosak.

Az egyik hely, ahol ingyen olvashatnak mangákat indonéz nyelven, a Komikmama bemutatja a legjobb képregény- és mangaanimét a napi olvasáshoz.

Ajánlott legjobb online képregényolvasó alkalmazás

Az ApkVenue fent tárgyalt webhelyei mellett bizonyos alkalmazásokat is használhat a képregények online olvasásához.

Ez az online képregényolvasó alkalmazás valójában praktikusabb, mint a mangaolvasó webhelyek, mert egyetlen alkalmazáson keresztül férhet hozzá a különféle tartalmakhoz, és akár értesítéseket is előhozhat.

Ez tökéletes azok számára, akik gyakran töltenek sok időt az úton, mert elakadt a forgalomban, és meg akarja menteni a kvótát a streaming filmekhez képest.

Melyek azok a legjobb online képregényolvasó alkalmazások, amelyeket 2021-ben használhat? Itt van a teljes lista.

1. MangaToon

Az ApkVenue első online képregény-olvasó alkalmazásának ajánlása az MangaToon. Ez az alkalmazás webtoon képregényeket kínál különböző műfajokkal, és nyelvét megváltoztathatja.

Az alkalmazás által nyújtott interakciók szintén meglehetősen érdekesek és képesek elrontani a szemet. Nem csak, a Mangatoon okostelefonján is könnyen kezelhető.

Tehát azok számára, akik webtoonok olvasásának helyét keresik, ez a MangaToon alkalmazás opció lehet, banda!

RészletMangaToon
FejlesztőMangatoon
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés10.000.000+
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le a MangaToon -t innen

Apps Entertainment Mangatoon LETÖLTÉS

2. Crunchyroll Manga

Soha nem hallottam névről Crunchyroll? Igen, a Crunchyroll egy jól ismert webhely, amely a legjobb anime megtekintést biztosítja.

Nos, ezen kívül online anime képregényeket is olvashat ebben az alkalmazásban ingyenes próbaverzió.

A nyújtott minőség jobb, mint a többi mangaolvasó alkalmazás. Feliratkozhat arra is, hogy mangákat olvashasson, és a legjobb animéket szabadon nézhesse.

RészletCrunchyroll Manga
FejlesztőEllation, LLC
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret4,0 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés2.1/5 (A Google Play)

Töltse le a Crunchyroll Mangát itt

Apps Entertainment Ellation, Inc. LETÖLTÉS

3. Vonal Webtoon

Line Webtoon a legnépszerűbb koreai manhwa olvasó alkalmazás indonéz nyelven. Különféle minőségű webtoon képregényeket talál itt ingyen.

A Line Webtoon is rendszeresen frissül minden nap, így nem fogy el az olvasmány. Különféle képregényeket kereshet a vígjátéktól az akcióműfajokig.

Emellett itt rengeteg menő művet találhat indonéz webtoonistáktól is. Ez az alkalmazás garantáltan nem kevésbé érdekes, mint az ApkVenue ingyenes online képregényolvasó webhelyének korábbi ajánlása.

Ja, azoknak, akik el akarják olvasni a Selebgram képregényeit, ez a Line Webtoon alkalmazás is biztosítja, tudjátok, banda. Megtalálhatja kedvenc olvasmányait, beleértve a legújabb SELEBGRAM képregényeket is a Webtoon!

RészletLine Webtoon
FejlesztőNAVER WEBTOON CORP.
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés50.000.000+
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le a Line Webtoon oldalt

Apps Entertainment NAVER Corp. LETÖLTÉS

4. Manga Geek

A következő ajánlás egy alkalmazás Manga Geek amely a webes képregény- és manga címek széles választékát kínálja online, ingyenes hozzáféréssel.

Az alkalmazás által biztosított nyelvválasztás szintén meglehetősen teljes, beleértve az indonéz, az angol és más nyelveket.

Vonzó felhasználói felület és könnyen kezelhető felhasználói felület támogatja a Manga Geek alkalmazást, amely új komikus címek, bandák választékát kínálja.

RészletManga Geek
FejlesztőManga ingyen stúdió
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret9,1 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le a Manga Geek-et itt

Apps Entertainment Manga ingyenes stúdióhoz LETÖLTÉS

5. Tapas

Tapas Ez egy webképregényeken és webnovelleken alapuló online képregényolvasó alkalmazás. Az ebben az alkalmazásban szereplő képregény-alkotások meglehetősen eltérnek a képregény művészektől.

A nyújtott minőséget azonban nem lehet lebecsülni, sőt, a képregények egy része rabja lehet a képregények online olvasásának függőségében.

Sajnos fizetnie kell azért, hogy élvezze a képregény, a banda teljes verzióját.

RészletTapas
FejlesztőTapas Media, Inc.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret25 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le a Tapast innen

Alkalmazások Szórakozás Tapas Media, Inc. LETÖLTÉS

6. CIAYO Comics (alkalmazás)

A weboldal verzióján kívül CIAYO az alkalmazás komikus változatát is biztosítja. Az alkalmazás használatával könnyebben el tudja olvasni a képregényeket.

CIAYO képregény, amelyet a képregény lefelé csúsztatásával olvasott el, hasonlóan a Line Webtoonhoz. Nagyon sok képregény található itthon és külföldön.

Ez nem áll meg, a CIAYO Comics kihívásokkal vagy kihívásokkal is szolgál a klassz képregények készítéséhez, hogy az indonéz webtoonistáknak vagy képregényművészeknek lehetőségük legyen együttműködni a CIAYO Comics-szal.

Ja, ha el akarod olvasni a She Is My Gangster vagy a Jigoku Sensei Nube képregényeket, megtalálhatod őket a CIAYO Comics alkalmazásban.

RészletCIAYO Comics
FejlesztőDragon Capital Center, PT.
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret8,2 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le a CIAYO Comics-ot itt

Apps Entertainment Dragon Capital Center, PT. LETÖLTÉS

7. WebComics

Ezután ott van WebComics amely a manga világába visz az egész világ alkotóitól. Több ezer internetes képregényt találhat online, különböző műfajokkal.

A WebComics nyújt romantikus és akció manga műfajt. Mindegyik oldal azonban különféle alműfajokkal rendelkezik, amelyek közül választhat.

A WebComics azonban csak angol képregényeket kínál. Cserébe különféle legjobb online képregényeket kap a világ minden tájáról.

RészletWebComics
FejlesztőWEBCOMICS HOLDINGS HK LIMITED
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret17 MB
Letöltés5.000.000+
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le a WebComics alkalmazást itt

Apps Entertainment WEBCOMICS HOLDINGS HK KORLÁTOZOTT LETÖLTÉS

8. MANGA Plus SHUEISHA

MANGA Plus SHUEISHA Ez a Jaka újabb képregény-ajánlása, amely különféle műfajú képregényeket kínál.

Választhat indonéz, spanyol, angol vagy sok más nyelvet is.

Azok számára, akik japán manga képregényeket keresnek, ez az alkalmazás is eléggé teljes körűen biztosítja ezeket a képregényeket, kezdve az One Piece, Boruto, Dragon Ball és még sok mástól.

Érdekes, hogy az ebben az alkalmazásban szereplő összes képregény ingyenesen elérhető, és minden fejezetet minden nap vagy héten frissítünk.

RészletMANGA Plus SHUEISHA
FejlesztőSHUEISHA
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret19 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le a SHUEISHA MANGA Plus alkalmazását itt

Apps Entertainment SHUEISHA LETÖLTÉS

9. COMICA

Tetszik a koreai alkotók által készített képregények? Ha igen, akkor COMICA ez lehet a választásod, banda. Fajtát találhat manhwa (Koreai képregények), különféle műfajok, köztük a híres koreai romantikus képregények minőségével.

Ugyanakkor, mint az alkalmazások olvasása manhwa Korábban indonéz koreai nyelven a COMICA fizetős rendszert vezetett be a képregények olvasására az érettségiig.

Az alkalmazásban szereplő pénzt érméknek hívják, valódi pénzzel vásárolhatja meg, vagy küldetéseket tehet érmék megszerzéséhez.

Annak ellenére, hogy fizetett, a kínált történetek és képek minősége jobb, mint általában az online képregényolvasó alkalmazás, a banda.

RészletCOMICA
FejlesztőComica Entertainment Corp.
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret13 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés3.3/5 (A Google Play)

Töltse le a COMICA-t itt

Alkalmazások Szórakozás Comica Entertainment Corp. LETÖLTÉS

10. WeComics

Utolsó az WeComics amely lehetővé teszi a képregények letöltését benne offline olvasás céljából.

Ez az alkalmazás nemcsak a képregény címek nagy választékát kínálja, hanem számos kategóriát is tartalmaz, így könnyebben kiválaszthatja a kedves képregény témákat.

Ezenkívül ezt az alkalmazást is minden nap frissítik, így nem fogy el az olvasmány. Tehát nem fog többet kérdezni arról, hogy hol olvasható manga online!

RészletWeComics
FejlesztőWeComics
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret10 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le a WeComics alkalmazást itt

LETÖLTÉS Szórakozás WeComics alkalmazások

Ez a Jaka által ajánlott webhelyek és online képregényolvasó alkalmazások teljes listája. A fenti képregények teljes listája, beleértve az online mangaolvasó oldalakat, ingyenesen olvasható.

Bár néhányuk további díjakat igényel, ha további képregényekhez akar hozzáférést.

Mely online képregényekre iratkozol fel? Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is komikus vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.