4 módszer a forró laptop kezelésére

Az ApkVenue speciális tippeket nyújt a laptop túlzott túlmelegedésének leküzdésére. Azonnal megbeszéljük, itt van 4 módszer a forró laptop javítására:

Akiknek van egy közepes specifikációjú laptopjuk a gahar számára, azok továbbra is aggódnak a laptop miatt, ha ez megtörténik túlmelegedni vagy túlzott hő, igaz? A laptop kezelése befolyásolhatja a használt laptop hőjét.

Tehát itt az ApkVenue speciális tippeket ad a laptopok kezeléséhez túlmelegedni a felesleg. Azonnal megbeszéljük, itt van 4 módszer a forró laptop javítására:

  • Ez 4 végzetes dolog, amely a laptop hőjét és túlmelegedését okozza
  • VESZÉLY! Ez az eredmény, ha a laptop hőmérséklete túl forró és poros
  • Notebook és okostelefon legmelegebb hőmérsékleti határértéke

4 módszer a gyors hőhordozó laptop leküzdésére

1. Használja a legjobb hűtőbetétet

Használat hűtőbetét hogy a laptopok fűtésének hőmérsékletét gyorsan csökkenteni tudják. Hűtőbetét önmagában egy laptop páramentesítő készülék, amely fúj vagy elszívja a hőt a laptop testének belsejéből egy kis ventilátor segítségével, amelyet általában közvetlenül a laptop készülék alá helyeznek.

Használat előtt több dologra is figyelnünk kell hűtőbetét mint például a ventilátor helyzete, a ventilátor légárama és a test helye hűtőbetét hogy hatékonyabban kezelje a forró laptopokat.

2. Használjon Steady Vacuum Cooler Technology technológiát

Nem sok ember ismeri ezt a technológiát. A vákuumhűtő olyan eszköz, amelynek funkciója megegyezik a hűtőbetét de vákuumhűtő maga is hatékonyabb, mert ez az eszköz közvetlenül a laptop ventilátorának hőkimenete mellett van elhelyezve. Eljárás vákuumhűtő mint egy rajongó kipufogó ami beszívja a meleget.

Így, vákuumhűtő hatékonyabb, mert azonnal hőt szív be a laptopba, ami a laptop ventilátorának továbbra is új levegőt biztosít, hogy lehűtse magát a laptopot.

3. Használjon laptop hőmérséklet-ellenőrző alkalmazást

A probléma megoldásának harmadik módja egy laptop hőmérséklet-ellenőrző alkalmazásának használata. Nos, így elkerülhető a laptop túlmelegedni. Ha figyeljük a laptop hőmérsékletének emelkedését, akkor kikapcsolhatja a laptopot, hogy az először normál hőmérsékletre térjen vissza. Ön maga is használhat egy laptop hőmérséklet-ellenőrző alkalmazást, például HWiNFO vagy SpeedFan.

HWiNFO, amely szinte az összes érzékelőhöz hozzáférhet, amelyek egy számítógép / laptop tulajdonában vannak. Ez az alkalmazás képes megjeleníteni a hőmérsékletet hardver a legteljesebb mind közül szoftverek Egyéb. Eközben a SpeedFan előnye, hogy képes grafikonokat megjeleníteni a hőmérséklet emelkedéséről vagy csökkenéséről hardver.

Töltse le a HWiNFO-t innen

Töltse le a SpeedFan-t a JalanTikus oldalról

Alkalmazások tisztítása és módosítása Almico LETÖLTÉS

4. Kerülje a nehéz alkalmazások használatát

Nos, azok számára, akiknek van egy normál specifikációjú laptopjuk, ne erőltessék túlságosan a laptopot olyan nehéz alkalmazások használatához, mint például a játékok csúcsminőségű és olyan nehéz alkalmazások, mint az Adobe Collection. Használja ezeket az alkalmazásokat okosan és jól, mert Ön az, aki meghatározza, hogy a laptopja megteszi-e túlmelegedni vagy nem. Ha használni szeretné, ne használja sokáig az alkalmazást vagy a játékot.

Ez egy forró laptop kijavításának 4 módja. Remélem, hogy ez a cikk segít mindannyiótok legyőzésében túlmelegedni a laptopon. Ha hozzá szeretne adni, írjon az alábbi megjegyzésekbe.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found