hogyan lehet olcsó androidot olyan kifinomultabbá tenni, mint a samsung galaxy s7

A Samsung Galaxy S7 számos speciális funkcióval rendelkezik. Szeretné megtapasztalni a Samsung Galaxy S7 funkcióinak kifinomultságát androidján anélkül, hogy meg kellene vásárolnia? Itt van, hogyan!

Báj Samsung Galaxy S7 hogy elegáns dizájnnal rendelkezik és a legújabb funkciók sokaságával felszerelve a siker tagadhatatlan eladási pont. Sajnos az ár magas, így a legújabb okostelefon Samsung nehézvé válik.

Ön kifinomultságot akarnak érezni új Samsung Galaxy S7 technológia, de még nincs pénzed megvenni? Tehát van egy módja annak, hogy az olcsó Android olyan kifinomult legyen, mint a Samsung Galaxy S7.

[gadget] 1654 [/ gadget] [gadget] 1655 [/ gadget]

  • 7 ok, amiért meg kell vásárolnia a Samsung Galaxy S7-et
  • Ez egy kifinomult Android kamera alkalmazás, amely megváltoztathatja okostelefonjának kameráját!
  • Hatalmas módszerek az Android gyors újszerűvé tételére

Kifinomult, mindig képernyőn megjelenő Samsung Galaxy S7

A fém kialakítás és az ívelt képernyő varázsa mellett a Samsung Galaxy S7 a legújabb kameratechnikával, vízálló funkciókkal, ujjlenyomat-érzékelővel és Mindig a képernyőn. Az egyik legfontosabb esemény az Always On képernyő. Ezzel a funkcióval nem kell bajlódnia a bekapcsológomb megnyomásával a képernyő bekapcsolásához az óra vagy az új értesítések ellenőrzésekor. A hatás az akarat mellett kímélje az akkumulátort, akkor sem kell attól tartania, hogy bekapcsolt állapotban elkapják a mobiltelefonját találkozó.

A Mindig képernyőn próbálja meg minden Androidon

Szeretné kipróbálni, hogy milyen szórakoztató az Always On Samsung Galaxy S7 képernyő technológiájának használata? Ahelyett, hogy meg kellene vásárolnia a magas árú Samsung Galaxy S7-et, inkább használjon alkalmazást Mindig látható.

Apps Produktivitás RttiLink LETÖLTÉS
  • A Always On Display APK után sikeresen telepítve Android rendszerén nyissa meg az alkalmazást. Ezután adjon hozzáférést a következőhöz: Értesítés hogy később minden értesítés megjelenhessen az Always On Android kijelzőjén.
  • A következő lépésben beállíthatja a kívánt Mindig képernyőn megjelenítés típusát. Te is állítsa be a megjelenítési modellt a naptár.
  • Ne felejtsd el, te is tudsz állítsa be az értesítési kijelzőt ami szintén látható. Ha elkészült, a gomb megnyomásával megtekintheti Előnézet.
  • Ne felejtse el aktiválni a gombot Engedélyezze az alkalmazás felső oldalán. Meg tudod csinálni Letiltás ha le akarja tiltani az Always On funkciót Android-járól.
  • Ne felejtse el, a funkció aktiválásával csak egy koppintással kapcsolhatja be a képernyőt Kopogás. Kifinomult, igaz?

Kész. Mennyire egyszerű olyan kifinomulttá tenni Androidját, mint a Samsung Galaxy S7? Anélkül, hogy meg kellene vásárolnia a Samsung Galaxy S7-et, Ön is kifinomultságot érezhet a Always On Samsung Galaxy S7 képernyőről.

Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Samsung vagy cikkei Epi Kusnara Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found