10 legjobb android víruskereső alkalmazás 2016

Jelenleg a kütyük világa tele van az Android okostelefonok fejlesztéseivel, amelyek mindig innovatívak. Ennek oka, hogy az androidos okostelefon-szolgáltatók gyártói nem kicsik, az olcsó okostelefonoktól kezdve a drága okostelefonokig is

Jelenleg a kütyük világa tele van fejlesztésekkel Android okostelefon akik mindig újítanak. Ennek oka, hogy az Android okostelefon-szolgáltató nem kevés. Az olcsó okostelefonoktól a drága okostelefonokig az Android mindent biztosít.

Ezért sok alkalmazásfejlesztő elkezdte fejleszteni a szárnyait, olyan alkalmazásokat tervezve, amelyek megfelelnek az androidos okostelefon-felhasználók igényeinek. Az egyik az, hogy alkotnak a legjobb Android víruskereső. Tehát ebben a cikkben az ApkVenue felsorolja a 2016-os Android legjobb víruskereső alkalmazásainak listáját.

  • 10 legjobb Android víruskereső alkalmazás az okostelefonhoz
  • 5 legjobb és ingyenes számítógépes antivírus 2016. januárra
  • 10 legjobb Android víruskereső és kártevő szoftver 2015

10 legjobb Android víruskereső alkalmazás 2016

Így van, ebben a cikkben az ApkVenue referenciát akar adni a gyűjteményből 2016 legjobb Android víruskereső alkalmazása hogy legyen. Így, teljes egészében elolvasta ezt a cikket, ne hagyjon ki semmit, oké.

1. IObit Applock - Adatvédelem

IObit Applock - Adatvédelem a legjobb Android víruskereső, amelyet telepíthet kedvenc Android okostelefonjára. Ez a víruskereső alkalmazás nyugodtabbá teszi Önt is, mert már nem kell aggódnia a személyes adatok elvesztése miatt az Android okostelefonján.

Hogy-hogy? Mert minden félelem, amely korábban kísért, megszűnik az IObit Applock - Privacy Protect által biztosított védelemmel. Ennélfogva, töltse le a legújabb IObit Applock alkalmazást hogy az okostelefonját ne lehessen könnyen feltörni.

IObit Applock Team Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

2. 360 Security - Antivirus Boost

A következő legjobb Android víruskereső alkalmazás 2016 360 Security - Antivirus Boost. A legjobb Android víruskereső képes megvédeni androidos okostelefonját a különböző vírustámadásoktól, rosszindulatú, rendszerek vagy egyéb kockázatok, amelyek fenyegetik az Ön személyes adatait.

Ettől eltekintve ennek a legjobb Android víruskereső alkalmazásnak számos fő jellemzője és előnye is van. Az egyik az Valós idejű védelem, ahol a legjobb Android víruskereső a telepített alkalmazások futtatásakor közvetlenül ellenőrzi a telepített alkalmazásokat és az APK fájlokat.

Qihu 360 Software Co. Víruskereső és biztonsági alkalmazások LETÖLTÉS

3. CM Security AppLock Antivirus

A következő legjobb Android víruskereső az CM Security AppLock Antivirus. Ez a víruskereső megvédi okostelefonját a rendszer sebezhetőségétől és az új alkalmazás-ellenőrzésektől.frissítés. Valójában ez a legjobb Android víruskereső biztosítja az okostelefon biztonságának és magánéletének megőrzését is.

Ezenkívül ezt a legjobb Android víruskeresőt is több mint 100 millió alkalommal töltötték le. Tehát egyértelmű, hogy a CM Security AppLock Antivirus az a legjobb Android víruskereső alkalmazás hogy a Google Playen található.

Cheetah Mobile Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

4. Avast! Mobil biztonság és víruskereső

A számítógépet vagy laptopot aktívan használó felhasználók számára az Avast! nem furcsa dolog hallani. Jól, Avast! Mobil biztonság és víruskereső rendelkezik az Android verzióról is. A legjobb ingyenes Android víruskereső segít megvédeni okostelefonját adathalászat a nem kívánt.

Ezenkívül ez a 2016-os Android legjobb víruskereső alkalmazás felszámol minden típusú vírust, rosszindulatú programot, kémprogramot és így tovább. Tehát használja ezt az Android víruskeresőt, hogy az okostelefonon tárolt személyes adatai jól megmaradjanak.

Avast Software Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

5. Adguard Androidhoz

Egy másik legjobb Android víruskereső alkalmazás Adguard Androidra. Ez a víruskereső kicsi, ezért nem fog sok helyet foglalni kedvenc okostelefonjának belső memóriájában vagy RAM-jában. Ez a legjobb Android víruskereső megbízható védelmet nyújt, és nagyon gyorsan kezelhető.

Nem csak, hogy az Adguard For Android is távolítsa el az összes hirdetést ami bosszantó. Valójában ez a legjobb Android víruskereső eltávolítja az összes rosszindulatú webhelyeket tartalmazó blokkot is. Remek dolog, hogy ez a víruskereső sem követi nyomon az internethez csatlakozás közben végzett tevékenységeket.

6. AVG Antivirus Security - INGYENES az Android számára

Ki nem ismeri az AVG víruskeresőt? AVG Antivirus Security - INGYENES az Android számára az egyik legjobb 2016-os Android víruskereső alkalmazás, amelyet ingyen használhat Android okostelefonján. Bármi tetszik az ingyenes dolgokban, igaz?

Ez a legjobb Android víruskereső segít megvédeni okostelefonját a vírusoktól, rosszindulatú, kémprogramok, szűrje az SMS-eket és tartsa meg Android okostelefon adatok hogy mindig biztonságban legyél. Igen, ez a víruskereső bevált, mert több mint 100 millió ember töltötte le az AVG Antivirus Security programot - INGYEN az Android számára.

AVG Technologies LETÖLTHETŐ Antivírus és biztonsági alkalmazások

7. AMC Security - Antivirus Boost

AMC Security - Antivirus Boost a 2016-os legjobb Android víruskereső alkalmazás, amelyet az Android okostelefon-felhasználók is széles körben használnak. Ez a víruskereső egy alkalmazás minden egyben amely segít megvédeni androidos okostelefonját az esetleges fenyegetések ellen.

Érdekes módon ez a legjobb Android víruskereső megvédi androidos okostelefonját mindenfélétől közvetlen vagy közvetett támadások, amelynek általában mellékhatása van az adatok elvesztése az okostelefonon. Hogy érdekel?

Víruskereső és biztonsági alkalmazások IOBit LETÖLTÉS

8. Képernyő pajzs - Kémvédelem

A következő legjobb Android víruskereső alkalmazás 2016 Képernyő pajzs - Kémvédelem. Ez az Android-víruskereső nagyon hasznos a banki adatok védelmében, különösen azok számára, akik gyakran és aktívan végeznek tranzakciókat egy Android okostelefon segítségével.

Mi az, ami annyira védő? Nézze, vannak olyan vírusok, amelyek minden adatot el tudnak venni, ha képernyőképeket készítenek az Android rendszeren anélkül, hogy tudnának róla. Nos, ezért képes a Screen Shield - Spy Protection nevű legjobb Android víruskereső megakadályozni.

Víruskereső és biztonsági alkalmazások Ouadban Youssef LETÖLTÉS

9. Ghost Push trójai gyilkos

Alkalmazás Ghost Push trójai gyilkos a legjobb Android víruskereső, amely magasabb szintű védelmet nyújthat. Ez az alkalmazás védelmet nyújt a trójai vírustámadásokkal szemben, amelyeket nagyon veszélyesnek tartanak az Android-felhasználók számára.

Ez a 2016-os legjobb Android víruskereső alkalmazás garantálja androidos okostelefonjának a veszélyekkel szembeni védettségét Trójai vírus aki szereti károsítani és ellopni a fájljait és adatait egy Android okostelefonon. Szóval, nem esik egy trójai vírus áldozatává?

Cheetah Mobile Inc Víruskereső és biztonsági alkalmazások LETÖLTÉS

10. Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security a legjobb Android víruskereső alkalmazás 2016-ban, amelyet a legújabb technológiával rendelkező Android készülékek számára hoztak létre. Ebben a víruskereső alkalmazásban megtalál egy lopásgátló funkciót, amelyet minden Android-platformon használhat.

Ezen túlmenően ez az Android víruskereső állítólag a legjobb antivírus, amely képes megvédeni az eszközöket trójai, rosszindulatú, kémprogramok, és egyéb típusok, amelyek károsíthatják a Android-eszköz. A jó dolog az, hogy ez a 2016-os legjobb Android víruskereső alkalmazás nem mindig fut automatikusan, használhatja, amit akar.

Kaspersky Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

Nos, ez a 2016-os legjobb Android víruskereső alkalmazások gyűjteménye, amelyeket letölthet Android-eszközén. Remélhetőleg ez a cikk hasznos lesz Önnek és más Android-felhasználóknak. Ossza meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found