7 szórakoztató játék gyönyörű és szexi női karakterekkel

A videojátékok többsége a férfiakra számít, mint főszereplőkre, míg a női karaktereket csak támogatóként használják a játék érdekesebbé tételéhez. Mivel azonban a videojátékok fejlődése egyre változatosabbá vált, manapság sok videojáték a nőkre számít, mint főszereplőkre.

A videojátékok többsége a férfiakra számít, mint főszereplőkre, míg a női karaktereket csak támogatóként használják a játék érdekesebbé tételéhez. Mivel azonban a videojátékok fejlődése egyre változatosabbá vált, manapság sok videojáték inkább ezekre támaszkodik nő, mint főszereplő.

Még a videojátékokban használt női karakterek is könnyedén megjelenik Azta! A bájos vizualizációs effektusok támogatásával ezek a női karakterek gyönyörű arc és szexi test támasztja alá. Hogy ne legyen kíváncsi, íme 7 izgalmas játék gyönyörű és szexi női karakterekkel.

  • Ne nézd! Ez az 5 legszexisebb jelenet a játékban
  • Vannak hackerek, ez a 10 legjobb számítógépes anime karakter
  • 12 szexi női karakter a CGI-eredményekből a játékokban. Vigyázzon az orrvérzésre!

7 izgalmas játék gyönyörű és szexi női karakterekkel

1. Mass Effect

Fotó forrása: masseffect.com

A Mass Effect játékban kiválaszthatja azt a karaktertípust, amelyet Juhászparancsnokként fognak használni. Kezdetben a játék fejlesztője csak egy férfi parancsnokot helyezett el Pásztor, de kiderül sokat bírálták a rajongók által. Ezért a fejlesztő végül létrehozott egy gyönyörű és szexi női karaktert FemShep karakter választásaként a játékban, míg ezeknek a karaktereknek a színészét Jennifer Hale végzi.

2. Tomb Raider

Fotó forrása: motherboard.vice.com

Meg kell ismernie egy megnevezett karaktert Lara Croft, ez? A filmekben és a videojátékokban egyaránt Lara Croft karakterét olyan szépség és szexiség mutatja be, amely a nézőket és a játékosokat otthon érzi. A játéksorozatban Tomb Raider 2018, Lara Croft karakterét különféle frissítések mutatják be, amelyek még jobban megkedvelik. Nemcsak a fizikai, hanem a érettebb képességei lövöldözős játékokban és különféle egyéb képességekben, amelyek még jobban megszeretik ezt a karaktert a játékosok körében.

3. BloodRayne

Fotóforrás: alphacoders.com

A BloodRayne játékban egy szexi női karaktert neveznek meg Rayne fél vámpír emberként ábrázolják. Mint egy szappanoperát, ezt a vámpírt is együtt ábrázolják fantasztikus testalkat és bájos arc, ez elhiteti veletek, akik csak látták, hogy vámpír ember. Különböző akciók során egy gyönyörű vámpír szépségét és eleganciáját mutatják be, ez garantálja, hogy ne csalódjon, ha ezt a karaktert használja.

4. A jó és a rossz mellett

Fotó forrása: medium.com

Egy gyönyörű és szexi karakter, akit elneveztek Jade ez a szerep fotóriporterként és az árva gondozásában. A játékban A jó és a rossz mellett Jade és csapata feladata a kormány által elkövetett korrupciós ügyek feltárása. Jade nemisége nem túl kitett ebben a játékban, mert tevékenysége során laza farmert és kabátot visel. Ez fordítottan arányos a videojátékok különféle női karaktereivel, akik gyakran viselnek sportmelltartót és harisnyanadrágot.

5. Resident Evil

Fotóforrás: pinterest.com

A játékban Resident Evil, az egyik legmegbízhatóbb női karakter az Jill Valentine, nem nagysága, hanem teste nemisége miatt. A zombikkal, vérrel és káosszal foglalkozó játékban Jill Valentine a legjobb női karakter, aki garantáltan megfeledkezik a zombikról és minden létező borzalomról. Nem csoda, hogy Jill Valentine a Resident Evil sorozat legtöbbet játszott főszereplője.

6. Katalin

Fotó forrása: dualshockers.com

Játszma, meccs Catherine olyan karaktereket használ, amelyeknek a neve megegyezik a címmel. Ebben a játékban bemutatásra kerül házasság, hűtlenség és különféle mainstreamellenes konfliktusok ami garantáltan nem unja meg. Két karakter közül választhat, mégpedig Catherine a szexi vagy kacér Vincent Brooks nem más, mint Catherine barátja. Megjelenése miatt Catherine garantáltan elkábítja önt teste szexisége és arca szépsége miatt.

7. Halott vagy él

Fotó forrása: walldevil.com

A Kasumi nevű gyönyörű és szexi nő a játék híres szereplőjévé válik Élve vagy halva, még szépségének és szexiségének köszönhetően Kasuminak sikerült valami olyanná válnia kabala a játékban. Mint a játék egyik főszereplője, gyengéd viselkedésével és halálos harci képességeivel nem fog csalódni, ha ezt a karaktert használja. Különböző képességeivel és bájos küllemével nehéz megtalálni azokat az okokat, amelyek miatt nem kedveli őt.

Ez az 7 izgalmas játék gyönyörű és szexi női karakterekkel. Nemcsak testének szépsége és szexisége élvez elsőbbséget, hanem képzett képességei is.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found