hogyan lehet regisztrálni a WhatsApp-ot egy külföldi szám használatával

Hűvösebben nézhet ki! Így lehet regisztrálni a WhatsApp-ot külföldi szám használatával, természetesen anélkül, hogy meg kellene vásárolni vagy használni ezt a számot.

Az egyik legnépszerűbb csevegőalkalmazásként a WhatsApp egyike azoknak az alkalmazásoknak, amelyek a legtöbb felhasználóval rendelkeznek az Android rendszeren.

Sok funkció mellett a WhatsApp is előnyben részesítendő, mivel könnyű regisztrálni egy fiókot egy mobiltelefonszám segítségével.

Ezúttal az ApkVenue mondja el, milyen trükkökkel hogyan lehet regisztrálni a WhatsApp-ot egy külföldi szám használatával más néven külföldi mobiltelefonszám.

  • 5 rendkívül kifinomult, tiltott WhatsApp alkalmazás, amelyek használata biztonságos
  • Hogyan láthatjuk a barátod WhatsApp rejtett utoljára látottját!

Hogyan lehet regisztrálni a WhatsApp programra egy külföldi szám használatával

Hűvösebbnek tűnhet a WhatsApp-kapcsolattartók cseréjénél, mert annak ellenére, hogy Indonéziában él, a tengerentúli mobiltelefonszámokat megadhatja barátainak.

Az idegen mobiltelefonszám WhatsApp számként történő használatához a Hushed nevű alkalmazás segítségére van szükség. Megteheti ezt az alkalmazást Letöltés az ApkVenue alábbi linkjén keresztül.

Alkalmazások termelékenysége AffinityClick Inc. LETÖLTÉS

Miután megkapta az alkalmazást, azonnal gyakorolhatja, hogyan kell regisztrálni a WhatsApp programba egy külföldi szám használatával. Elég, ha ezeket lépésről lépésre követjük:

  • Nyissa meg a Hushed alkalmazást, majd regisztráljon az e-mail cím és a jelszó megadásával. Folytassa a kiválasztással Egyetértek.
  • Akkor válassza ÚJ SZÁM KAPCSOLATA a bal alsó sarokban, hogy új tengerentúli mobiltelefonszámot kapjon, amelyet később a WhatsApp-fiókok regisztrálásához használnak.
  • Válassza ki a listán szereplő országok egyikét. Az alábbi példában az ApkVenue kiválaszt egy számot az Egyesült Államokból. Ezután válasszon ki egy területet az országban, hogy helyi mobiltelefonszámot kapjon.
  • A terület kiválasztása után azonnal kérhet idegen mobiltelefonszámot azáltal, hogy beírja az első három számot a kiválasztott területről, majd megnyomja Keresés. A Hushed alkalmazás új mobiltelefonszámot biztosít az Ön számára. válassza Követelés a mobiltelefonszám aktiválásához.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Miután megkapta a tengerentúli mobiltelefonszámot, folytassa a WhatsApp alkalmazás megnyitásával. Kezdje el regisztrálni vagy regisztrálni az új mobiltelefonszámot. Módosítsa az ország oszlopot az új mobilszám országával.
  • Válassza ki a származási országot, majd írja be a Hushed alkalmazásból kapott külföldi mobiltelefonszámot. válassza KÖVETKEZŐ.
  • Írjon be egy nevet és profilfotót, majd adjon hozzá ismerősöket a WhatsApp névjegyeihez. Mostantól használhatja a WhatsApp alkalmazást egy tengerentúli mobiltelefonszámmal.

Ez az a WhatsApp regisztrálásának egyszerű módja egy tengerentúli mobiltelefonszám használatával. Most megmutathatja barátainak, vagy hűvösebbnek érezheti magát, amikor a PDKT a WhatsApp-on keresztül egy tengerentúli számmal rendelkezik. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Szám vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found