10 módja annak, hogy 2020-ban ingyenes gyémántmentes tüzet szerezzünk

Hogyan lehet még mindig biztosan működni a garantáltan működő Diamond FF-et? Gyerünk, és derítsd ki az ingyenes tűzgyémántok megszerzésének pontos módját 2020-ban!

Hogyan juthatunk ingyen Tűz gyémántokhoz megoldás lehet azok számára, akik bőröket akarnak vásárolni ill Csatabérlet, de még nincs külön költségvetése a vásárláshoz.

A Diamond a mai egyik legnépszerűbb online játék fő tőzsdéje. Jobb játékélményt kaphat, ha nagy számú gyémántja van.

A Diamond Free Fire felhasználható különféle játékon belüli tárgyak, például ruhák, lőfegyverek és egyéb karakter kiegészítők megvásárlására.

Az ApkVenue által megosztani kívánt módszert kipróbálták, és valóban sikeresen adott ingyen ingyenes tűzgyémántokat, ha kitartóan alkalmazza azt a módszert, hogy az ApkVenue megosztja ezt.

Valójában vannak olyan módszerek is, amelyekkel generátor segítségével ingyenes FF gyémántokat lehet beszerezni a 2020-as alkalmazás nélkül. Miután azonban Jaka megpróbálta kiderült hamisítvány aka hazugság, banda!

Kíváncsi arra, hogyan lehet ingyenes gyémántokat szerezni ebben a népszerű Android-játékban? Gyerünk, nézd meg az ApkVenue által megosztott információkat, amíg elkészül.

1. Töltsön ki egy felmérést a Google Opinion Rewards webhelyről, hogy ingyenes legyen a Diamond FF

Google véleményjutalmak a Google által készített ingyenes gyémántalkalmazás, amely gyakran felmérési díjakat is tartogat. A leírás alapján a Google Opinion Rewards hetente egyszer felmérést készít.

Valahányszor kitölti ezt a felmérést a Google Opinion Rewards segítségével, megkapja Google Play Áruház-fiókját Hitelek amelynek száma változó.

Azonban alapvetően a Google Opinion Rewards nem tölthető le Indonéziában. Alternatív megoldásként telepítheti a Google véleményjutalmakat az ApkVenue alább megadott linkjéről.

A telepítés után összegyűjtheti Google Play-jóváírások megválaszolva egy felméréssorozatot az FF 2020 ingyenes feltöltéséhez.

Töltse le a Google véleményjutalmakat alább:

Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS

2. Felmérés készítése az AttaPoll-on

AttaPoll egy olyan alkalmazás a Google Play Áruházban, amely rövid felméréseket készít, és nyereményeket adhat Önnek hitel a PayPal-on vagy a BitCoin-on.

Ha rendelkezik PayPal-fiókkal, kipróbálhatja az AttaPoll alkalmazást. Tehát lesz egy felmérésgyűjtemény, amely az AttaPoll alkalmazásban érhető el, és válaszolhat.

Ezek a felmérések általában a digitális termékekkel vagy a fogyasztói szokásokkal kapcsolatos kérdések. Ez az ingyenes FF gyémántgyártó alkalmazás valóban kötelező a kipróbálásra.

A felmérés nagyon egyszerű, banda, csak a megfelelő válaszra kell kattintania, és hagynia kell, hogy az alkalmazásban töltse ki az AttaPoll a fiókjában szereplő jóváírást.

Azután, Ezt a PayPal-jóváírást átválthatja Google Play-jóváírás hogy ingyen vásároljon Gyémántmentes Tűzet.

Töltse le az alábbi AttaPoll-t:

Apps Utilities LETÖLTÉS

3. Töltse ki a JAKPAT online felmérését

Az ingyenes FF gyémántok megszerzésének következő módja a JAKPAT alkalmazás. JAKPAT vagy Közvélemény-kutatás Online felméréseket is biztosít nyereményekkel pályázat formájában.

A JAKPAT alkalmazást egy olyan hazai fejlesztő készíti, amely sok helyi kiskereskedelmi vállalatot összekapcsol a fogyasztók szélesebb körének elérése érdekében.

A többi online felmérési alkalmazáshoz hasonlóan a JAKPAT is egy sor ponttal jutalmazza Önt, és ez a felmérés olyan eszköz, amely ingyenes gyémántokat szerez az ingyenes tűzben.

Ezek a pontok azok, amiket végül készpénzbe és Önbe válthat be cserélje Gyémántmentes Tűzre a játékban.

A JAKPAT alkalmazásban a felmérés díjai különféle típusúak, az online vásárlási szokásokkal, a kedvenc szórakoztató tevékenységekkel és egyéb kérdésekkel kezdve.

Töltse le a JAKPAT-ot alább:

Alkalmazások termelékenysége A JAKPAT csapatának letöltése

4. A Cashtree alkalmazás használata

A következő FF gyémántgenerátor alkalmazás, amelyet az ApkVenue ajánl Cashtree. Ez a pénzkereső alkalmazás meglehetősen ismert arról, hogy valóban fizet a felhasználóknak.

A Cashtree alapvető funkciója egy zárolási képernyő alkalmazás, amely akkor jeleníti meg a hirdetéseket, amikor Önkinyit HP képernyő.

Cashtree számos céggel együttműködik márka jól ismert helyszínek olyan hirdetések megjelenítéséhez, amelyek pontokat adhatnak az alkalmazásban.

Minél több pontot gyűjtesz, te mobil operátor impulzusokkal cserélheti ki helyi cégek, mint például a Telkomsel, az Indosat, az Axis, az XL, a Tri, a Smartfren.

Tehát ezt a hitelt átválthatja Google Play-jóváírások a Play Store-on keresztül, hogy megvásárolhassa a Gyémántmentes Tűz bandát.

Töltse le az alábbi CashTree-t:

Termelékenységi alkalmazások VITI GLOBAL LIMITED LETÖLTÉS

5. Telepítse a játékokat és az alkalmazásokat az AppStationről

A játékhoz és az alkalmazások telepítéséhez pénzkeresés fogalom AppStation. Használhatja ezt az FF gyémántgyártó alkalmazást, bandát is.

Az AppStation egy sor játékot és Android-alkalmazást jelenít meg az Ön számára a telepítéshez és a játékhoz, majd PayPal-jóváírást kaphat.

Miután sokat felhalmozott, te PayPal hitelt válthat az AppStation-ről a következőre: Google Play-jóváírások hogy ingyen vásároljon Gyémántmentes Tűzet.

Töltse le alább az AppStation-t:

Alkalmazások letöltése

6. Végezze el az AppNana küldetését

Kipróbálhatja ezt az FF gyémántgyártó APK-t is, így ingyenes és gyors Gyémántmentes Tűzhez juthat.

Az AppNana alkalmazás nem felméréseket végez, hanem inkább feladat vagy egyszerű küldetések, például alkalmazások és játékok telepítése a pontok megszerzéséhez.

Minden alkalommal, amikor bejelentkezik, 400-at kaphat Ananász, mivel pontokat hívnak az AppNanára, a bandára. A csináláson kívül feladat, meghívhat ismerősöket is kóddal beutaló extra pontokért.

Az AppNana alkalmazásban megszerzett pontok használhatja a megszerzéséhez Google Play-jóváírások hogy a menüben gyémántmentes tüzet vásároljon mikrotranzakció a játékban.

Töltse le az AppNana alkalmazást alább:

Apps Utilities LETÖLTÉS

7. Kvízek elvégzése a Pul Quiz alkalmazásból a Diamond FF ingyenes megszerzéséhez

Ne telepítsen alkalmazásokat, és ne végezzen felméréseket, bandázzon; Alkalmazás Pul Kvíz online vetélkedők segítségével ingyenes módon megszerezheti a Diamond FF-et.

A PulKuis alkalmazásban a kvízkérdések összegyűjtése az általános ismeretekről szól, 7 vetélkedőkategóriával választhat a matektól a művészetig.

Minden alkalommal, amikor gyűjtesz 11000 PulKuis pont, akkor kicserélheti 10 ezer rúpia impulzusra, amelyet vásárlás után gyémántmentes tűzre kell cserélni Google Play-jóváírások.

A 10 ezer impulzusra cserélhető 11 000 pont többszörösre, bandára vonatkozik. Ezt a Diamond FF előállító alkalmazást folyamatosan használhatja.

Töltse le alább a PulKuis-t:

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

8. Befejezés Feladatok a PopSlide-től

PopSlide az alkalmazás jutalom ami a következő ingyenes Diamond FF megszerzésének egyik módja lehet.

Ez nem közvetlenül, de egy számtól lehet hitelt szerezni feladat az alkalmazásban, mint pl rulett, ossza meg a bolt linkjét, vagy valami olyan egyszerű dolgot, mint az online vásárlás.

Napi rulett a PopSlide alkalmazásban az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy pontokat váltson a Gyémánt Ingyenes Tűzre, amelyet először jóváírnak.

A kredittermelő alkalmazás által támogatott mobilszolgáltatók közé tartozik a Telkomsel Simpati, a Kartu As, az Indosat Im3, a Mentari, az XL Axiata és a 3 (Three).

Miután jóváírást kapott, átválthatja Google Play-jóváírások hogy megszerezzem A Diamond FF ingyenes.

Töltse le az alábbi PopSlide-t:

Alkalmazások termelékenysége YOYO HOLDINGS PTE. KFT. LETÖLTÉS

9. Csatlakozzon a Free Fire gyémánt ajándékba

Hogyan lehet ingyenes FF gyémántokat kapni ezen a leggyakrabban végzett módszer mert meglehetősen könnyű, bár nincs garancia arra, hogy mindig nyerni fog esemény mint ez.

De ha ez feltétel ajándék a szervező csak kötött mint post vagy kövesse bizonyos fiók, nincs semmi baj próbáljon itt szerencsét.

Nem kell fizetnie semmit, a ráfordított erőfeszítés minimális, és lehetősége van ingyenes díjat szerezni. Nincs vesztenivaló, igaz?

Nem kell rangosnak lenned, ha van ilyen esemény, csak csatlakozz, bandázz. Ki tudja, te tényleg a hokiban vagy?

10. Helyi versenyek megnyerése nyereményekkel

Hűséges játékosoknak csata royale ezt teheti próbálja ki azokat a készségeket, amelyek a díjakra törekednek érdekes.

Sok bajnokság e-sport helyi erre a játékra, és az egyik nyeremény, amelyet megszerezhet esemény ez a fajta ingyenes Gyémánt.

Az ingyenes gyémántok mindig mágnesként szolgálhatnak az ilyen helyi versenyeken.

Azok számára, akik hisznek a személyes képességekben, valamint a készségekben osztag Megpróbálhat részt venni egy helyi versenyen, hogy ingyen megszerezhesse a Free Fire gyémántokat.

A fenti 8 alkalmazás összesen egy gyűjtemény hogyan lehet ingyen megszerezni a Gyémántmentes Tűzet.

Az FF Diamond Generator használatával ellentétben a fenti módszerek törvényesen és valóban megadhatják a Diamond FF-et művek.

Azok számára, akik rabjai a Garena Free Fire játék akcióinak, és szeretnék elérni, hogy Diamonds vásároljon tárgyakat, remélhetőleg a fenti módszer segíthet. Ne felejtsd el megjegyzéseit alább hagyni.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Tidar Sentausa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found