Ez a 6 android matematikai tanulási alkalmazás jó gyors számtechnikával rendelkezik

Az ApkVenue kínál megoldást azok számára, akik intelligensek szeretnének lenni a matematikában. Nem kell csatlakoznia a korrepetáláshoz, csak elő kell készítenie androidos okostelefonját, és telepítenie kell a következő matematikai tanulási alkalmazást.

Matematika az egyik legnehezebb lecke, ami egyes embereket összezavar, mert nem értik meg. A diákok számára néha matematika legyen kihívás a legnagyobb a következő órákon, különösen akkor, ha teszteket vagy vizsgákat tartanak.

Különböző módszerekkel lehet megérteni a matematikát, beleértve a speciális órák tartását, vagy korrepetálást vagy korrepetálást. Azonban nem mindenki van otthon kövesse a korrepetálást főleg, ha annyira időigényesnek tűnik.

De ne aggódj, az ApkVenue kínál megoldást azok számára, akik intelligensek akarnak lenni matematikában. Nem kell csatlakoznia a korrepetáláshoz, csak elő kell készítenie androidos okostelefonját, és telepítenie kell a következő Android matematikai tanulási alkalmazást.

  • 80 legegyedibb és legizgalmasabb Android-alkalmazás 2017-ben
  • 11 hűvös Android-alkalmazás, amelyek VÉGLEGESEN nincsenek az okostelefonodon
  • Ez a 3 alkalmazás fejlettebbé teheti Android készülékét, mint az iPhone

6 Android matematikai tanulási alkalmazás

1. Matematikai trükkök

Csak egy matematikai tanulási alkalmazásban megteszi szerezz be különféle trükköket A matematika az alap kiegészítéstől a négyzetig terjed.

Matematikai trükkök segít könnyű és szórakoztató módon megtanulni a matematikát. Vannak körül 24 trükk amelyet nagyon részletesen és könnyen érthetően leírnak.

2. Matematikai szakértő

Jelölje meg az ötletet változatot ad neked matematikai képlet beleértve a fizikát, amely nagyon hasznos a feladatok elvégzéséhez és a kérdések megválaszolásának gyakorlásához.

Nem csak képletet adok, Matematikai szakértő kiszámíthatja a képleteket is, és lehetővé teszi, hogy leírja azokat a kérdéseket, amelyeket az alkalmazás megpróbál kiszámolni.

3. Matematikai szótár

A matematikai képletek megtanulásához nem kell olyan vastag szótárat vásárolni és hordozni, mint egy enciklopédia. Csak telepítenie kell az alkalmazást Matematika szótár androidos okostelefonon.

Ez a matematikai tanulási alkalmazás online módon működik offline így bármikor felhasználhatja anélkül, hogy aggódna a kvóták miatt.

Itt lesz több ezer képletet talál és a matematika ábécé szerinti felsorolása, amely gyakorlati tanulási eszköz lesz, amelyet szükség szerint használhat.

4. Malmath

Malmath nagyon hatékony problémamegoldó azok számára, akik nehezen értik a matematikát. Ez az Androidon futó matematika-alkalmazás offline módban működik olyan problémák megoldására integrálok, derivatívák, trigonometria, határértékek, logaritmusok, egyenletek az algebra felé. A matematika megtanulása megkönnyítette Malmath-t.

Használhatja ezt az alkalmazást a matematika megértéséhez különféle nehézségi szintek. Ezenkívül könnyebb megérteni a részletes lépésekkel és nem tekervényes.

5. Fotó matematika

Photo Math a legpraktikusabb módszer a matematikai problémák megválaszolására. Nem kell bonyolítani, maradsz nyissa meg az alkalmazást ezt, és irányítsa a telefon kameráját a könyv matematikai problémájára. Ha kérdést észlel, azonnal megkapja a választ.

A Photo Math segítségével kérdésekre tud válaszolni számtani, egész számok, törtek, tizedes számok, gyökerek, algebra, lineáris egyenletek / egyenlőtlenségek, négyzetek, abszolút értékek, egyenletrendszerek, logaritmusok, trigonometria, logaritmusok, kitevők, deriváltak és integrálok.

Sajnos a Photo Math nem tudja elolvasni a kézzel írott kérdéseket. Tehát ezt az alkalmazást csak a számítógépen kinyomtatott kérdések megválaszolására használhatja.

6. Freaking Math

Ingyenes alkalmazás a Nguyen Luong Bang Ez olyan játék formájú, amely edzi az agy ügyességét a matematikai kérdések megválaszolásában.

Freaking Math használhatod a matematikai kérdések megválaszolásának kezdetét könnyűtől nehézig.

Különböző kérdések jelennek meg a képernyőn, és nem lesz sok ideje választani a megfelelő választ. Ez az alkalmazás nagyon alkalmas az agy edzésére és ellenőrizze, hogy mennyire tud válaszolni a matematikai kérdésekre.

Ez 6 Android matematikai tanulási alkalmazás, amelyekkel megpróbálhat gyors számításokat végrehajtani. Használja ezeket az alkalmazásokat tanulási eszközként, de ne merje használni tesztek vagy vizsgák során, rendben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found