7 legjobb Androidon lévő japán anime játék, amely szükséges

Azt állítja, hogy anime-szerető, de nincs Android-on ez a játék? Íme 7 legjobb Androidos japán anime játék, amelyekkel rendelkeznie kell.

Japán valóban kultúrájáról és kreativitásáról ismert ország. Az egyik legnépszerűbb a manga és az anime. Például nevek Naruto, egy darab, vagy Dragon Ball határozottan nem idegen a füledtől.

Ezek az animék nem csak népszerűek nézni, de valójában nem kevésbé vonzóak, amikor androidos játékokat készítenek belőlük. Ezúttal az ApkVenue áttekint egy kicsit hét legjobb japán anime játék az Androidon.

  • 7 jó illusztráció, amikor az országokat anime karakterekké változtatják, No. 5 A legőrültebb !!!
  • 7 anime sorozat, amelyet a valós világ valós karakterei ihlettek
  • Bár alulértékelt, ennek a 10 animének van a legjobb története

7 legjobb Android japán anime játék, amire szükséged van

Ha okostelefon vagy Android-eszköz felhasználó vagy, aki azt állítja, hogy szereti az anime sorozatokat, vagy hű olvasója a japán mangának, akkor ne hagyja ki az Android szórakoztató játékait. Ahhoz, hogy ne lehessen rájuk címkézni, íme hét a legjobb japán anime Android játék hogy rendelkeznie kell:

1. One Piece: Kincses körutazás

Azok számára, akik még mindig figyelik a Mugiwara kalózok kalandjait Luffy, Nami, Sanji és a legénység többi tagjával, rendelkeznie kell ezzel a játékkal androidos okostelefonján. One Piece: Treasure Cruise meghívja Önt, hogy átélje egy olyan kaland izgalmát, mint Luffy és barátai.

Ráadásul összeállíthat egy hajószemélyzetet, és kedved szerint kalandozhat az óceánban. Ez a BANDAI NAMCO által létrehozott játék lehetővé teszi az Eiichiro Oda sorozat összes szereplőjének kedvenc karaktereinek lejátszását is.

RPG játékok BANDAI NAMCO Entertainment Inc. LETÖLTÉS

2. Naruto Ultimate Ninja Blazing

Bár elkészült, és most a gyermek, Boruto karakterét hangsúlyozó történetek következő generációjába lép, nem tagadható, hogy a Naruto a valaha volt fenomenális anime. Önnek, aki a Hokage 7. rajongói közé tartozik, ki kell próbálnia a Naruto Ultimate Ninja Blazinget is.

Ez a játék, amely szintén csak az Ultimate Ninja Blazing néven népszerű, három nindzsából álló csapat létrehozására invitál. Az eredetileg a Chuunin vizsgára létrehozott csapat, amely általában továbbra is elit nindzsává válik, sok gonosz ellenséggel fog szembesülni.

Játékok Arcade BANDAI NAMCO Entertainment Inc. LETÖLTÉS

3. Yu-Gi-Oh! Párbaj linkek

Ha a kártyapárbajról beszélünk, biztosan Yu-Gi neve ugrik a fejébe, igaz? Yu-Gi-Oh! A Párbaj linkek is szerepelnek az egyikben legjobb japán anime játék hogy játszani kell. Annyit párbajozhat, amennyit csak akar, az anime sorozat többi mesterével szemben.

Használja az alapkártyák vagy néhány népszerű kártya kombinációját, mint például a Sötét Varázsló, a Kék Szem fehér Sárkány vagy a Szívváltás az ellenfél kártyakombinációjának legyőzéséhez. A cikk megírásáig a KONAMI által készített játékot több mint tízmillió Android-felhasználó játszotta. Szeretne csatlakozni?

LETÖLTÉS KONAMI Kártyajátékok

4. Dragon Ball Z: Dokkan csata

Ez nem érvényes, ha a Dragon Ball-ot nem vette fel ebbe a listába. Igen, a Dragon Ball Z: Dokkan Battle is az, amelyet el kell játszanod. Érezheti a küzdelem izgalmát, amely feszültebb, mint csak az anime sorozat nézése.

Használhatja Goku, Piccolo, Vegeta és más hősöket az ellenségek, például a Frieza és más ellenségek elleni küzdelemhez. Ezt a játékot, amelyet szintén a BANDAI NAMCO tervezett, több mint tízmillió Android-felhasználó játszotta és fogadta értékelés elég magas tudod.

Játékok Arcade BANDAI NAMCO Entertainment Inc. LETÖLTÉS CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. Manga Clash - Warrior Arena

A Manga Clash egy anime témájú RPG játék, amely nem kevésbé izgalmas, mint a korábbi játékok. Mint sok szuperhősös film, amely ma már különböző karaktereket ötvöz egy filmben, ez az egy játék is sok karaktert, más néven különböző népszerű anime hősét ötvözi, hogy versenyezzenek és felhasználják őket a csatában. Izgalmas, igaz?

Letöltés: Manga Clash - Warrior Arena

6. BlazBlue: Revolution Reburning

Akik intenzív fizikai harcokkal vívják a harcot, ki kell próbálniuk a BlazBlue: Revolution Reburning-t. Különböző karakterek vagy anime karakterek, amelyekkel harcolhatsz, ez az anime játék olyan játék, amely rabja a játéknak.

Letöltés: BlazBlue: Revolution Reburning

7. Tűz embléma hősök

Android japán anime játék az utolsó a Tűz embléma hősei. A rendelkezésre álló hősök egyikének kiválasztásával meghívást kap lovaggá. A küldetése nagyon fontos, vagyis küzdeni a világ megmentéséért.

Letöltés: Tűz embléma hősök

Ez hét A legjobb Android játék anime alapján Japán. Van a kedvenc animéd, amiből a fenti játékokat készítették? Vagy van más japán anime játék ajánlása? Ne habozzon elmondani a megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found