nincs szükség tanfolyamokra! Ez a billentyűzet alkalmazás jó angol nyelvtudást kínál

A Grammarly Keyboard nevű billentyűzet alkalmazás hivatalosan is megjelent a Google Play Áruházban. Ez az alkalmazás segíthet az Android-felhasználóknak abban, hogy jók legyenek az angol nyelven.

Különböző billentyűzetalkalmazások állnak rendelkezésre az Ön Android-felhasználói számára. Oly sokan, néha az Android-felhasználók gyakran megzavarodnak, hogy melyik billentyűzetet használják. Azok számára, akik zavartak, az ApkVenue áttekintést adott a 2017-es év legjobb billentyűzet-alkalmazásairól.

A billentyűzet alkalmazásról szólva az ApkVenue már nem tárgyalja a legjobb billentyűzet alkalmazást. Ezúttal az ApkVenue áttekinti az Android egyik billentyűzet-alkalmazását, amely minden bizonnyal nagyon hasznos az Ön számára. Miért? Mivel billentyűzet alkalmazás ez azzá teheti jó az angol.

  • Nem a QWERTY, ez a világ 10 legfurcsább billentyűzete!
  • 15 nagyszerű billentyűzet alkalmazás Androidra, a csevegés még szórakoztatóbb!
  • Hogyan küldhetünk WhatsApp üzeneteket a billentyűzet megérintése nélkül

Ez a billentyűzet alkalmazás jó tud lenni angolul

Igen. Az alkalmazás neve Nyelvtan billentyűzet nagyon hasznos azok számára, akik szeretnék fejleszteni az angol nyelvtudásukat. Határozottan tudjuk, mennyire fontos az angol, különösen a modern korszakban, a technika mai fejlődésével együtt. Akkor hogyan segíthet ez az alkalmazás abban, hogy jók legyenünk angolul? Kövesse az alábbi lépéseket:

  • Telepítse a Grammarly Keyboard alkalmazást. Ezt az alkalmazást ingyenesen vagy ingyenesen megtalálhatja és telepítheti a Google Play Áruházban.
Alkalmazások termelékenysége Grammarly, Inc. LETÖLTÉS
  • A telepítés után nyissa meg a Grammarly Keyboard alkalmazást, és jelentkezzen be a rendelkezésre álló fiókopciók egyikével (Google, Facebook vagy e-mail).
  • Fiókja után lépjen a menübe Beállítások androidodon> Válassza a menüt Billentyűzet és beviteli módszerek > Enable Grammarly; Ezenkívül cserélje le a fő billentyűzetet a Nyelvtanra.
  • Próbálja ki a billentyűzetet! Nem kell aggódni, minden szó vagy nyelvtan az angol hibákat azonnal kijavítják. Ilyen például az alábbi kép.

Ez egy kis Jaka áttekintése a Grammarly Keyboard alkalmazásról. Ha ezt az alkalmazást fõ billentyűzetként használja, akkor már nem fog tapasztalni olyan félreértéseket és kínos eseményeket, amelyek csak azért történhetnek, mert gépelési hiba vagy hibák nyelvtan az angolod. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found