egyszerű módja a bosszantó hirdetések sms-jének blokkolására az Androidon

Ezen a cikken keresztül tippeket adunk a bosszantó SMS-hirdetések egyszerű és természetesen ingyenes blokkolásához

Tényleg kényelmetlen, ha minden mobiltelefon, amelyet a nadrágja zsebében tart vagy kezében tart, értesítést mutat be, és kiderül, hogy az értesítés egy termék vagy étterem SMS promóciójából származik? Egy vagy két SMS továbbra is elfogadható, de ha megismétli, magas vérnyomást okozhat. Látva a sok ember által tapasztalt problémákat, ebben a cikkben megadjuk Önnek tippek a bosszantó reklám SMS-üzenetek blokkolásához egyszerűen és természetesen ingyen.

  • Melyik a helyes, használjon 0 vagy +62 értéket a telefonszámban?
  • Hogyan készítsünk hamis bejövő SMS-eket és hívásokat Androidon
  • LOL! Itt van a 15 legviccesebb és legkreatívabb átveréses SMS-válaszfotó

Kész? Az alábbiakban bemutatjuk a bosszantó reklám SMS-ek blokkolását az okostelefonon.

Lépések a bosszantó hirdetési SMS-ek (spam) blokkolására az Android rendszeren

  • Először egy speciális alkalmazásra van szüksége CleanMessaging: Az SMS spam blokkolása. Az alkalmazás eredeti munka az adott országbanfejleszteni az MSUN által. Töltse le és telepítse a CleanMessaging alkalmazást az alábbi letöltés gombra kattintva.
Termelékenységi alkalmazások MSUN LETÖLTÉS

CleanMessaging Letöltés link

  • CleanMessaging egy csere alkalmazás az Android alapértelmezett Beérkező levelek mappájához erős mert van egy speciális mappája az SMS-hirdetések befogadására. Ha igen, nyissa meg a CleanMessaging alkalmazást, és általában megjelenik az SMS Inbox alkalmazás egyszerű megjelenítése. Ebben csak hosszan kell nyomnia az SMS-t, amelyet bosszantó reklám SMS-nek tekintenek. A Felugrik jelenik meg, és válassza a gombot Ez spam.
  • A CleanMessaging az összes levélszemét automatikusan egy külön mappába, Spam néven kerül. Ha látja, rengeteg reklám SMS áll ott. Ha a jövőben hirdetési SMS érkezik az Android készülékére, ez az alkalmazás automatikusan áthelyezi az üzenetet a Spam mappába, és nem kap értesítést.

  • A funkciók mellett erős Ezenkívül a CleanMessaging fel van szerelve az alkalmazás színvilágának megváltoztatásának lehetőségével is. Csak muszáj Beállítások, és válassza Színösszeállítás. Ebben különféle színválasztások állnak rendelkezésre, amelyek megfelelnek a személyiségének.

  • Mielőtt egy hirdetés vagy egy nem kívánt szám üzenetet küldene a mobiltelefonjára, a menün keresztül is elejétől letilthatja Levél szűrő. A menü az opciók között található Beállítások> Anti Spam> Spam List. Belül van egy speciális oszlop a nem kívánt számok beírásához.

Hogyan? Most szórakoztató, hogy van olyan alkalmazás, amely automatikusan blokkolja az összes bosszantó hirdetési SMS-t. Mindezt ingyen beszerezheti, és természetesen könnyű telepíteni különféle típusú mobiltelefonokra és androidokra. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found