Az android 6 fejlett módosítása root nélkül is elvégezhető

Ezután hogyan lehet módosítani az Androidot gyökeresedés nélkül? Bár nincs sok, vannak olyan módosítások, amelyek nem gyökereznek, és amelyeket kipróbálhat Android okostelefonján. Melyek a módosítások? A következő a vita.

Az Android okostelefon egy olyan eszköz, amely vált nagyon népszerű jellemzői és előnyei miatt az életünkben. A kikapcsolódásból, utazásból a munkahelyi tevékenységekbe kezdve olyan, mintha mi lennénk nem lehet elválasztani androidos okostelefonról. Ezenkívül a beágyazott Android operációs rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára is végezzen különféle módosításokat ha a meglévő jellemzők nem kielégítőek.

Sajnos a legtöbb ilyen módosítás csak akkor hajtható végre, ha a felhasználó már megtette Csinálni gyökeresedés androidos okostelefonjukon. természetesen nem minden felhasználó akar rootolni a garancia elvesztésének kockázati tényezője miatt. Ezután hogyan lehet módosítani az Androidot gyökeresedés nélkül? Bár nincs sok, van néhány módosítás gyökeresedés nélkül amelyet kipróbálhat Android okostelefonján. Melyek a módosítások? A következő a vita.

  • Hogyan készítsünk olyan erős okostelefon-hangzást, mint a Dolby Atmos?
  • 5 módszer az Android feltörésére, amelyet root nélkül lehet elvégezni

Ez a 6 fejlett Android-módosítás root nélkül is elvégezhető

1. Telepítse a Google Asszisztens kártyát

Fotó: paulciano.org

Az egyik érdekes funkció, amelyet a Google bemutat Android 6.0 verzió egy jellemző Google Asszisztens-kártya amely egy kártya alakú alkalmazás, amely azonnal megjeleníti a különféle információkat, például az időjárás-előrejelzéseket, a forgalmi viszonyokat, a mérkőzések eredményeit és a különféle egyéb információkat.

Természetesen azok számára, akik az Android verziót használják KitKat és Lollipop biztosan úgy gondolja, hogy ez a funkció nem lesz elérhető, annak ellenére, hogy ezt a funkciót valóban telepítheti az Android bármely verziójára. Csak telepítenie kell az alkalmazást Nova Laucher és alkalmazások Nova Google Companion.

2. Telepítse az Egyéni ROM-ot

Fotó: makeuseof.com

Ha nem akarja rootolni az okostelefont, telepítse Egyéni ROM (más néven TWRP) lehet a helyes választás. Egyéni ROM segítségével különféle módosításokat hajthat végre Android-okostelefonján.

Itt vannak a lépések telepítse a TWRP-t az ADB-n keresztül:

  • Telepítse Android SDK (Android Debug Bridge-hez mellékelve) és aktiválja USB hibakeresés szakaszban Beállítások majd válassza ki Fejlesztői beállítások.

  • Letöltés TWRP és nyissa meg azt a mappát, ahová a fájlt mentette TWRP.img korábban futtassa a CMD-t.

  • Csatlakoztassa okostelefonját a számítógéphez, ahová telepítette Android SDK épp most.

  • Ezután írja be a következő parancsot egymás után.

[code] adb reboot bootloader [/ code]

[kód] gyorsboot flash helyreállítás twrp-2.8.x.x-xxx.img [/ code]

A fenti kódrészletben győződjön meg róla TWRP img fájl neve megegyezik a CMD-ben beírt névvel, majd a következő parancs beírásával fejezze be a telepítési folyamatot:

[code] fastboot reboot [/ code]

Várja meg, amíg az újraindítás befejeződik, és a TWRP telepítve lett az Android okostelefonjára.

3. Végezzen teljes mentést

Fotó: play.google.com

Csinálni biztonsági mentés az okostelefon adatai minden bizonnyal egy dolog nagyon fontos minden esetre ha okostelefonját rosszindulatú program érte vagy elveszett. Nos, természetesen, ha gyökerezik, könnyen biztonsági másolatot készíthet a különféle elérhető alkalmazásokról, például Titán biztonsági mentés.

Akkor mi van, ha nem akarsz rootolni, de mégis meg akarod tudni csinálni teljes biztonsági másolat könnyen? Most, hogy telepítve van a TWRP, akkor kipróbálhatja az úgynevezett alkalmazást Hélium elérhető a Playstore-ban, hogy teljes biztonsági másolatot készítsen.

4. Módosítsa a képernyő felbontását

Az egyik érdekes dolog, amit Android-okostelefonjával és gyökeresedés nélkül végezhet el változtassa meg az Android okostelefon képernyőfelbontását Mi. A módszer a következő:

  • Telepítse az alkalmazást DPI Checker első.

  • Telepítse Android SDK (Android Debug Bridge-hez mellékelve) és aktiválja USB hibakeresés szakaszban Beállítások majd válassza ki Fejlesztői beállítások.

  • Csatlakoztassa okostelefonját a számítógéphez, és nyissa meg a CMD-t, majd írja be az alább látható parancsot az okostelefon képernyőfelbontásának megváltoztatásához (változtassa meg tetszés szerint a felbontások számát 480 és 1080 között).

Fotó: androidpit.com

5. Halálos Bloatware

Fotó: digitaltrends.com

Annak ellenére, hogy nem tudja megszüntetni bloatware gyökér nélkül akkor is kapcsolja ki a bloatware programot hogy folyamatosan fut háttér androidos rendszeréhez Beállítások majd hozzáférjen a szakaszhoz Alkalmazások és válaszd Letiltás.

Elrejtheti a bloatware-t is az ADB használatával amelyet az Android SDK-val együtt telepített. Csak azt a számítógépet kell csatlakoztatnia, amelyre telepítve van az ADB, majd írja be a következő parancsot.

[code] adb shell pm list csomagok [/ code]

[code] adb shell pm hide [csomag neve] [/ code]

6. Javítsa az Android okostelefon hangminőségét

Mivel telepítette a TWRP-t, akkor root nélkül is javíthatja androidos okostelefonjának hangminőségét. Hogyan kell? Csak számos módosított alkalmazást kell telepítenie, mint pl Ainur Nero és Viper4Android.

Viper's Audio LETÖLTÉS Video & Audio Apps

Kipróbálhatja az úgynevezett alkalmazást is Equalizer FX amely az egyik legjobb ingyenes equalizer alkalmazás a Playstore-on, és határozottan nem igényel root hozzáférést.

Fotó: play.google.com

Ez volt az 6 módosítási trükk, amelyet megtehetsz az Android gyökerezése nélkül, Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét. Még akkor is, ha nincs szüksége root-ra, akkor is szüksége van az Android SDK és ADB telepítésre, valamint egy egyedi helyreállításra, hogy a fenti trükkök működhessenek. , győződjön meg róla, hogy a kommentekben is hagy nyomokat Ossza meg barátainak igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found