nem kamu! így lehet ujjlenyomatot telepíteni az android képernyőjére

Az okostelefon-gyártók jelenleg közvetlenül az okostelefonok képernyőjén fejlesztik az ujjlenyomat-leolvasókat. Az ApkVenue rendelkezik egy parancsikonnal azok számára, akik szeretnének egy ilyen funkcióval rendelkezni!

Az adatvédelmi tényező fontos dolog az okostelefonok fejlesztésében. Ezután egy kifinomult biztonsági rendszer jött a használatból kiindulva ujjlenyomat-leolvasó a HP testén használja arcfelismerés, és fejlesztés alatt áll az ujjlenyomat-beolvasás a képernyő megérintésével.

A Vivo gyártók már bemutatták az okostelefon prototípusaikat funkciókkal a képernyőn megjelenő ujjlenyomat-leolvasó. Tehát Ön is szeretne ilyen funkciót használni? Jakának módja van!

  • Remek módszerek az Android mobil fényképezőgép ujjlenyomat-érzékelővé alakításához
  • Kerülje el ezt az 5 dolgot, hogy okostelefonjának ujjlenyomat-érzékelője utolsó legyen!
  • Hogyan lehet megnyitni egy Android alkalmazást ujjlenyomattal

Az ujjlenyomat telepítése az Android képernyőn

A módszer nagyon egyszerű, srácok, úgy tűnik, hogy ezzel az alkalmazással rendkívül kifinomult funkciók vannak, nevezetesen a képernyőn megjelenő ujjlenyomat-érzékelő.

1. lépés

Először le kell töltenie egy úgynevezett alkalmazást Ujjlenyomat-zár képernyő, letöltheti az alábbi linken, srácok!

Apps Utilities LETÖLTÉS

A letöltés után telepítse az alkalmazást. Ez az alkalmazás garantáltan nem terheli az okostelefon teljesítményét, srácok. A telepítés után nyissa meg az alkalmazást, és megjelenik a konfigurációs képernyő.

Megváltoztathatja a háttérkép hátterét, beállíthatja a zárképernyő hangját és rezgését. Ha készen áll hazatérni, az alkalmazás automatikusan működik.

2. lépés

A konfiguráció befejezése után ez az alkalmazás azonnal működik, és azonnal kipróbálhatja. Kapcsolja ki, majd kapcsolja be újra a képernyőt. Helyezze az ujját egy pillanatra a szkenner ikonjára, majd engedje el.

Ez az alkalmazás nem teszi okostelefonjába valóban ujjlenyomat-érzékelő technológiát, srácok. Ez csak zár képernyõ amely úgy néz ki, mint egy ujjlenyomat-leolvasó. De ez az alkalmazás kifinomultabbá teheti okostelefonjának megjelenítését.

Olvassa el a cikkeket is Ujjlenyomat vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found