10 ok, amiért a hackerek a linuxot választják a Windows helyett

A Linux 10 előnye az oka annak, hogy a hackerek a Linuxot részesítik előnyben a Windows helyett.

Gondolkozott már azon, miért Linux a legjobb operációs rendszernek tekinthető, és a hackerek, programozó, fejlesztő, Kockák, és mások? A Linux használata rendkívüli mértékben növekszik, és képes versenyezni az ilyen népszerű operációs rendszerekkel ablakok vagy OS X.

100% operációs rendszer nyílt forráskód egyre népszerűbb, mert megjelenésében módosítható a Linux kernel kódsorainak testreszabásával. Linux erős grafikai képességekkel, valamint támogató eszközökkel rendelkezik. Csak a kódsorok használatával elérheti, hogy a Linux olyan dolgokat hajtson végre, amelyeket még soha nem tett meg.

  • A hackelésről szóló film, amely azt akarja, hogy hackerré válj
  • KELL TAU! Íme 5 módszer, amellyel a hackerek ellophatnak adatokat a Facebook-felhasználóktól
  • Könnyű módszerek a számítógép megvédésére a hackerek ellen, ha követnek

10 ok, amiért a hackerek a Linux helyett a Linuxot választják

A Linux ereje és rugalmassága teszi játéktársává a hackerek számára. Nagyon mélyen használják, tanulmányozzák és megértik. Az alapvető ok hackerek a Linux használata azért van, mert meg tudja nézni a Linux kód minden sorát és tapasz amikor problémák merülnek fel. Ezenkívül íme 10 ok, amiért hackerek válassza a Linuxot a Windows helyett.

1. Nyílt forráskód

A Linux 100% operációs rendszer nyílt forráskód. Ez azt jelenti, hogy a Linux forráskódja kéznél van. Könnyedén módosíthatja az operációs rendszer forráskódját az Ön igényeinek megfelelően. Ráadásul az ezen az operációs rendszeren futó alkalmazások többsége is nyílt forráskód és nagyon jövedelmező. A Windows-ban szinte minden alkalmazás létezik alternatívák a Linux-on.

2. Kompatibilitás

Ez az operációs rendszer számos számítógépes hardverigényt támogat hardver minimális. A Linuxot a legkülönfélébb eszközökben is használták, a személyi számítógépektől, a szuper számítógépektől, sőt az okostelefonoktól is.

3. Könnyű telepítés

Ahogy nőttek, most a legtöbb Linux disztribúció telepítőprogramokkal és felhasználóbarát beállítás. Idő csomagtartó az operációs rendszer gyorsabb, mint néhány más operációs rendszer.

4. Stabilitás

A Windows operációs rendszerrel rendelkező számítógép általában megköveteli indítsa újra időszakosan, hogy ne lassuljon. Azonban a Linuxodon nem kell bajlódni az újraindítással a teljesítmény fenntartása érdekében. Tehát nem kell attól tartania, hogy a számítógép lelassul.

5. Számítógépes hálózatok

Alapvetően a hackerek be fog törni a számítógépes hálózatba. Linuxon, hackerekhatékonyabban tudja kezelni a hálózatot. A Linuxban sok olyan parancs is rendelkezésre áll, amelyek segítségével behatolhat a hálózatba. Ezenkívül ezt az operációs rendszert megbízhatóbb elkészíteni biztonsági mentés gyorsabb hálózat, mint más operációs rendszerek.

6. Multitasking

A Linuxot úgy tervezték, hogy sok mindent végezzen egyszerre. Még akkor is, ha sok alkalmazás van nyitva a háttérben, ez nem lassítja a többi munkát. Igen, sokkal több munkát tudsz elvégezni Linuxon.

7. Rugalmasság és semmi probléma A merevlemez szinte teljes

Habár merevlemez majdnem tele vagy, a Linux továbbra is megfelelően működik. Ez szinte lehetetlen más operációs rendszerek számára. A Linux rugalmassága azért is a legfontosabb, mert alkalmazásként használható szerver nagy teljesítményű, asztali alkalmazások és beágyazott rendszerek.

8. Kiváló biztonság

A Linux biztonsági rendszere magasabb, mint a Windows. Mondhatni, szinte minden Windows-felhasználónak ki kellett lennie vírusoknak, kémprogramok, trójai, adware, és mások. Ez szinte soha nem fordul elő Linux alatt. A Linuxot kezdettől fogva úgy tervezték, hogy több legyenfelhasználó. Ha van egy vírus, amely megfertőz egy adott felhasználót, akkor nagyon nehéz megfertőzni és átterjedni rá felhasználó egy másik. Tehát, ha oldalról nézzük karbantartás az adatok és a hardver minden bizonnyal hatékonyabb lesz.

9. Támogassa a több programozási nyelvet

A Linux sok támogatást nyújt a programozási nyelvekhez. Kezdve C / C ++, Jáva, PHP, Rubin, Piton, Perl és még sok más. Több millió kódsort írtak Linux alkalmazásokhoz, általában nagyon moduláris módon. Ez lehetővé teszi, hogy nagyon sokféle munkakörbe integrálódjon.

10. Teljesítsd a Hacker eszközöket

Mint hackerek Természetesen nem különíthető el a tevékenységektől hackelés és reccsenés. A Linux emellett nagyon komplett hackelő eszközökkel is rendelkezik, és az alkalmazási képességek szintén vitathatatlanul kifinomultabbak. Hacker Tools ezek tartalmazzák, Hasogató János, NMAP, Nessus, Wireshark, Etherape, Sors, TCPDump, Firestarter, THC Hydra, és Dsniff.

Nos, ezért választják a hackerek a Linuxot a Windows vagy bármely más operációs rendszer helyett. A Linuxnak még mindig számos előnye van. A Linuxot különféle célokra használhatja. Számos Linux disztribúció érhető el. Kiválaszthatja azt, amelyik valóban megfelel az Ön igényeinek.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found