súlyosan megsérült! hogyan kell elvégezni a „bomb 42” mélyhálós hackelési technikát

A hackerek beteljesedésével a mélyhálóban természetesen sok hackelési technika is létrejön a mélyhálóban. Az egyik leghíresebb hackelési technika a mélyhálóról, nevezetesen a Bomb 42. Milyen hackelési technika ez? Gyere, nézd meg!

Nagyon ismert, ahol a mély hálót sok hacker tölti ki. Ez is az egyik oka annak, hogy a mélyháló olyan veszélyes része az internetnek.

A hackerek beteljesedésével a mélyhálóban természetesen sok hackelési technika is létrejött a mélyhálóban. Az egyik leghíresebb hackelési technika a mélyhálóról, nevezetesen a Bomb 42. Milyen hackelési technika ez? Gyere, nézd meg!

  • Elborzadva! Ez a tragikus történet a mély Hamburger Lady internetes videó mögött
  • Elborzadva! Ez a tragikus történet a mély webes „Red Room” videó mögött
  • Elborzadva! Ez a tragikus történet a mély Jeff the Killer internetes videó mögött

Hogyan kell elvégezni a "Bomb 42" mélyhálós hackelési technikát

Fotóforrás: Kép: A Hírvilág

Kiderül, hogy a 42. bomba egy speciális algoritmus ZIP formátumban. Kibontáskor fájlmérete lesz 4,2 petabájt vagy annak környékén 42000 gigabájt. Nincs ott befejezve, a kibontás során az összes adatot és hardvert is károsítja. A teljes módszer a következő ...

A „Bomb 42” mély webes hackelési technikák végrehajtásának lépései

1. lépés

Először töltse le először a "Bomb 42" fájlt, amelyet a következő linken keresztül tölthet le:

Letöltés:Bombafájlok 42

2. lépés

Ha már letöltötte, tegye meg "Átnevezés". Adjon például fülbemászó nevet "A legújabb Tsubasa Amami Photos.zip" vagy "Free Diamond Mobile Legends.zip".

3. lépés

Beírhatja egy flash lemezre, feltöltheti az internetre, e-mailbe és másokra. A cél az, hogy ez a ZIP formátumú fájl elérje az áldozatot. Mondd, a jelszó megvan "42".

4. lépés

Kész, figyelje az áldozatot és várja meg a reakcióját.

Jegyzet: Az ApkVenue egyáltalán nem felelős az oktatóanyag által okozott összes adat-, illetve szoftver- vagy hardverkárért. KÉRJÜK BÖLCSEN HASZNÁLNI!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ennek a technikának az elkerülése nyilvánvalóan nagyon egyszerű. Csak nem akarja, hogy könnyedén csábítson olyan fájlok megnyitására, amelyek nem világosak vagy nem tudják, különösen, ha a jelszó 42. Remélhetőleg ez az információ hasznos lehet az Ön számára!

Ja, ne felejtsen el olvasni Hack-hez kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: Disznózsír


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found