használni kell! 7 legjobb életcikk elem a mobil legendákban

Nos, ezúttal az ApkVenue a Mobile Legends legjobb életciklus-tárgyait tárgyalja. Ez tökéletes azok számára, akiknek nehézségeik vannak túlélni a háború alatt. Nézze meg a következő véleményeket, igen!

A Mobile Legends elemei a következőkre hivatkozhatnak további készséghatások a hősöknek. Minden Mobile Legends hős fel van szerelve passzív képességek és aktív készségek klassz dolgok, de ez nem azt jelenti, hogy nincs rá szükségük tétel. Valójában elemekre van szükség a készségek optimalizálásához és a hősök nagyobb mértékű befolyásolásához a csatában. Néhány hős még nagyon is támaszkodik a tárgyakra.

Szempontjából életlopás, tárgyakra is nagy szükség van, mert nem minden hős rendelkezik életerejű képességekkel. Nos, ezúttal az ApkVenue tárgyal a Mobile Legends egyik legjobb életciklus-tétele. Ez tökéletes azok számára, akiknek nehézségeik vannak túlélni a háború alatt. Nézze meg a következő véleményeket, igen!

  • Hogyan lehet játszani a Mobile Legends-et PC-n és laptopon anélkül, hogy lassú lenne, a push rank folyamatosan összeomlik!
  • 7 módszer a mobil legendák eljátszására kezdőknek, egyéni rang a mítoszig!
  • 8 módja annak, hogy ingyenes bőröket szerezzünk a mobil legendákhoz: Bang bang

7 legjobb Lifesteal cikk a mobil legendákban

1. Vérszomjas fejsze

Bloodlust Ax igazán alkalmas azoknak a hősöknek, akiknek nincs manája, például Hilda vagy Chou alias, folyamatosan adhatnak készségeket. Ez az elem akkor működik, ha a támadást ellenség érte. Nem csak további 70 fizikai támadás és 10% -os lehűléscsökkentés, Bloodlust Fejsze emellett a hős immunitóbbá válik azáltal, hogy annyi életmentést ad hozzá 20% valahányszor a leadott készség eléri a célt.

2. Misztikus konténer

Misztikus konténer kiegészíti a hősök védekezését további 300 LE ponttal és 12% -os varázsigével, amely kiegészítheti az életciklust is. Emellett további 15% mágikus erő a hős támadását is még veszélyesebbé teszi.

3. Végtelen csata

Végtelen csata olyan elem, amely számos előnyt nyújt a játékosok számára. A 15% -os élettartam mellett 65 fizikai támadást, 25 varázserőt, 300 manát, 5% -os mozgási sebességet és 250 LE-t ad hozzá. Tehát ez az elem tökéletes azoknak a hősöknek, akik szeretik a spam készségeket, mint például Alucard. A lifesteal, a HP és a nagy támadási hatások hozzáadásával hősöd erősebb és halálosabb lehet.

4. Haas karmai

Ha szeretsz vadászgépet használni, akkor kötelező ezt az egy terméket megvásárolnod. A Haas's Claws további jelentős, 20% -os élettartamot biztosít. Nem csak, ha a mobiltelefonról van szó kevesebb mint 40%, akkor ez az elem további 10% -os további életbiztosítást biztosít. Emellett a Haas Claws nagyon alkalmas lövésznek is, mert hozzá tud járulni fizikai támadás akár 70 pont.

5. A Menny Tolla

A Mennyország Tolla tényleg olyan hősöknél használod, akiknek támadása kissé lassú. Mivel ez az elem további 30% -os támadási sebességet biztosít és ezen felül 65 pont mágikus erő. A Feather of Heaven szintén 8% -os élettartamot nyújt, így valóban segít a hősnek tovább tartani.

6. Rózsaarany Meteor

Ez az egy tétel tökéletes az orgyilkosok számára Karina. Nem csak további 60 pontos fizikai támadást és mágia ellenállás 30 pont, a Rose Gold Meteor szintén 5% -kal növeli az élettartamot. Ez nagyon hasznos a hősök ellenálló képességének növelése érdekében. Ráadásul ez a cikk szállít pajzs vagy védő amely képes elnyelni a dámákat, ha a HP kevesebb, mint 30%.

7. Koncentrált energia

Koncentrált energia olyan elem, amely igazán erőssé tesz. Amellett, hogy további 70 pontos varázserőt biztosít, ez az elem további HP-t is biztosít 700 pont és 30% élettartam. Nem csak, hogy a tömény energia 10% HP-t is regenerál, miután megölte az ellenséget.

Nos, ott van 7 legjobb életcikk elem a Mobile Legends-ben. Ahhoz, hogy hősöd védelme megerősödjön, és a támadások veszélyesebbé váljanak, akkor ezeket a tételeket kell használnod. Ha van más, az életmentéshez is hasznos tárgya, ne legyen fukar megosztása, Igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found