10 Dota 2 hős a legjobb 25. szintű tehetséggel

A Valve mindig rendszeresen kínál frissítési javításokat a Dota 2-hez, különösen a 7.00-as javítást, amely egyszerűen megváltoztatja a játékstílust, miközben vonzóbbá teszi a játékmenetet.

A szelep mindig szállít frissítés javítás rutin a Dota 2-hez, különösen a 7.00-as javítás, ami meglehetősen megváltoztatja a játékstílust és a készítést játékmenet vonzóbb. Az egyik érdekes frissítés a rendszer hozzáadása tehetségfa, vagyis a játékosok választhatnak egy lehetőséget hősük frissítésére.

Korábban, a Tehetségfa előtt, a játékosok csak a 16. szintre koncentráltak a maximalizálás érdekében végső készség nekik, most a játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy a játék során frissítsék a hős egyik tulajdonságát vagy képességeit. Nos, ezúttal elmagyarázom 10 olyan hős, akiket a legjobb tehetségnek tekintenek, kíváncsi? Gyerünk, nézd meg a következőket.

  • A játékosoknak tudniuk kell! Ez az 5 meghatározó tényező a DotA 2 győzelméhez
  • Az 5 legjobb és leghalálosabb hős hordozás a DotA 2-ben
  • 7 Hero DotA 2, amelyet a legnehezebb megölni, hol van a hősöd?

1. Lidérckirály

25. szint: A reinkarnáció Wraithfire robbanást okoz, vagy nincs reinkarnációs manaköltség

A Hero Wraith Kinget az utóbbi időben általában felveszik, hogy elkerüljék az ellenséget abban, hogy előkészítsen egy hőspultot kiadásra Holjáték közben. Ezért gyakran Nincs reinkarnációs Mana Cost készség nem mindig hasznos, ellentétben a Reinkarnáció leadja a Wraithfire-t, amely még mindig bumeráng hatást gyakorolhat az ellenségekre, amikor WK meghal, még ha van is hőspult, az ellenséget még mindig megdöbbentik, és ez átalakítható tiszta lendületté, hogy visszavágjon.

2. Lich

25. szint: Támadások Alkalmazzon 30% MS-t és AS Slow vagy +35 Ice Armor Structure Armor-t

Mindig vannak lehetőségek Lich akik támadóként vagy védekezni akarnak ezzel a tehetséggel. A 30% -os MS tehetség támadások esetén Lich majdnem a felére növeli a támadási erőt, mintha megkapta volna Skadi cikkek anélkül, hogy játék közben meg kellene töltenie a táskát. Míg a tehetség +35 páncélszerkezet biztosítja Lich jégvédelmét, hogy szorosabb és nehezebb legyen behatolni az ellenség számára.

3. Abbadon

25. szint: +300 apotikus pajzs egészsége vagy +25 erő

Az Aphotic Shield Health Talent hatására Abbadon válik tanker hős ami eléggé kiszámított, ez az erő képes arra, hogy ez a hős felszívódjon és helyreálljon kár 5 másodpercenként az ellenségnek.

4. Mirana

25. szint: +2 multishoot szent nyíl vagy +100 ugrási sebesség

Talent +100 ugrási sebesség generálható Mirana gyorsabban és könnyebben öl, ez a tehetség valóban segít Miranának az ellenségek megütésében. Míg, tehetség +2 Multishoot szent nyilak nagyon hasznos lesz, amikor az ellenség gyülekezik, mert ez kábító hatást kelthet.

5. Outworld Devourer

25. szint: + 8% -os varázslaterősítés vagy + 60-as évek Arcane Orb Intelligance Steal

A Talent + 60-as évek Arcane Orb Intelligance Steal képes létrehozni Faltató lopni attribútumokat intelligencia ellenség 2 percig, az ellopott ellenséges int nagy bónusz sebzést okoz, hogy megverje ellenségeit.

6. Felhívó

25. szint: -18s Tornado Cooldown vagy AoE Defening Blast

Az Invokerrel szembesülő ellenségei számára meglehetősen problémás tehetség, nevezetesen a tehetség Tornado Cooldown. Ez a tehetség arra késztetheti Invokert, hogy ellenségeit könnyen a levegőbe repítse. Eközben az AoE Defening Blast tehetség is nagyon hasznos lehet bizonyos körülmények között.

7. Clockwerk

25. szint: + 10 másodperces akkumulátor-támadás időtartama vagy +400 állapot

Wow, ez a Clockwerk egyik legjobb tehetsége, nevezetesen az Battery Assault Duration. Ezzel a tehetséggel Clockwerk képes megállás nélkül végrehajtani az akkumulátoros támadási készségeket, ezzel a tehetséggel a Clockwerk is nagyon kellemetlen ellenséggé válik, amikor bázis.

8. Próféta

25. szint: 2x Treant HP / sérülés vagy eltávolított teleportációs hűtés

A tehetség eltávolította a teleportálási folyamatot azt jelenti, hogy eltávolítja a hősnek a teleportációs készségből a hűvös idejét, ez azt jelenti, hogy nagyon problémás hős, mert könnyebben kiszabadíthatja embereit. Valójában, ha a tehetség 2x Treant HP / Damage-et veszi, akkor is megfelelő mennyiségű erőt fog kapni, nevezetesen, hogy 70 és 1100 sebzéssel erőt adjon beosztottainak.

9. Korong

25. szint: + 75% illúziós Orb távolság / sebesség vagy +420 arany / perc

A Talent Illusionary Orb távolság / sebesség megkönnyíti Puck számára a helyek gyorsabb mozgatását. Míg a tehetség +420 arany / perc arra készteti Puck-t, hogy percenként további pénzt kapjon, természetesen ez a képesség megváltoztatja Puck eddigi játékstílusát.

10. A fájdalom királynője

25. szint: 60% Spell Lifesteal vagy 550 AoE Shadow Strike

A Spell Lifesteal tehetség további 60% -a megteszi a fájdalom királynője nem kell aggódni a vér hiánya miatt a harc során. Plusz extrákkal tétel Élettartam, mint az Octarine Core, amely 96% -ra növelheti ennek a hősnek az élettartamát, WOW!

Ez az 10 Dota 2 hős a legjobb 25. szintű tehetséggel. Szeretne további hősöket felvenni? Gyerünk, ne habozzon megosztani válaszait az alábbi megjegyzésekkel.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found